Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227912 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:професия
« Отговор #480 -: Септември 15, 2010, 12:35:53 pm »
Да ви пусна една карта да познаем професията, ако желаете.  :blink:

Давай. ;D ;) Докато познаваме ;D ;D....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #481 -: Септември 15, 2010, 12:38:58 pm »
Ето една натална карта на учител от базата данни на Astro-Wiki, която много добре потвърждава казаното от Марая
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=wgeJxdjrEKwjAYhJ_G7YSkNsYa_qGTa0HF-a8JJtiU0qaEvr3pKjccHB93l8M3UGU-kVia0dLD8du7-VAJdZFnIEKjhmyqGkJcawWvMj7rAoHOh4GtGyYfuPBdi-e9hVZZNDg1o9JYC1Vk2PYjR_dXvseWkyNdgnaaw1B8XzJ92qZyKiZPnLLxy0ZHaeaF5Ov2A-JXNFc.
Аз питам 3-ти дом не участва ли във формулата за учител, а 9-ти - за университетски преподавател?

Юпитер е в Стрелец. Това е един много добър показател за учител.

« Отговор #482 -: Септември 15, 2010, 12:46:31 pm »
Ето една натална карта на учител от базата данни на Astro-Wiki, която много добре потвърждава казаното от Марая
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=wgeJxdjrEKwjAYhJ_G7YSkNsYa_qGTa0HF-a8JJtiU0qaEvr3pKjccHB93l8M3UGU-kVia0dLD8du7-VAJdZFnIEKjhmyqGkJcawWvMj7rAoHOh4GtGyYfuPBdi-e9hVZZNDg1o9JYC1Vk2PYjR_dXvseWkyNdgnaaw1B8XzJ92qZyKiZPnLLxy0ZHaeaF5Ov2A-JXNFc.
Аз питам 3-ти дом не участва ли във формулата за учител, а 9-ти - за университетски преподавател?

В 9-ти дом също би бил добър показател. :blink:... При учителя от картата е У12 и е в 12-ти дом. Може би е бил религиозен. Прави ми силно впечатление големият тригон, свързващ 3-ти, 8-ми и 12-ти дом. Мисля, че прекрасно е могъл да изразява идеи, да обеснява неясни неща. Бисектилът му Марс-Уран-Луна също ми харесва много - динамичен и енергичен човек, интуитивно разбиране към новото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #483 -: Септември 15, 2010, 12:55:29 pm »
Работа в закрити , скрити и/или/тайни учреждения , в болници , санаториуми или заведения за увредени хора.
упр. на 6-ти дом е венера , която се намира в 12-ти.
Печели парите си с удоволствие - енергична личност съвпад на упр. на 5-ти със слънце във втори дом.

СЛВ в близнаци , диспозитор  меркурий ,упр. на ДСЦ и МЦ е в 1-ви , но почти на к2. Упр. на асц в 12-ти.
Мисля , че жената работи с увредени ментално деца....

П.П - възлите са по оста АСЦ/ДСЦ . Упр. на ЮЛВ е в 12-ти дом и е Юпитер , жената идва с много знания , упр. на СЛВ е меркурий ситуиран в козирог в 1-ви дом , но и втори , на к2. Сатурн е диспозитор на мерка....
« Последна редакция: Септември 15, 2010, 01:10:49 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #484 -: Септември 15, 2010, 01:07:34 pm »

В 9-ти дом също би бил добър показател. :blink:...

Юпитер в Стрелец, Сатурн в Козирог, акцентирани 3/9 домове......тъкмо съм за учителка. Ма не ме влече никак.  ;D  

*

nerealna

« Отговор #485 -: Септември 15, 2010, 01:11:01 pm »
да не е счедоводителка ...

... или работи в чужбина  :-\

според мен- с финанси се занимава или работи в болница

*

Марая

• 28287
« Отговор #486 -: Септември 15, 2010, 01:13:23 pm »
По картата на Съни , диспозитора на Слв е в 8-ми дом. Тук е луна в съвпад с Плутон.
Жената е работила в тази област- ментални увреждания и е била преподавател на такива деца...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #487 -: Септември 15, 2010, 01:19:45 pm »
Да ви пусна една карта да познаем професията, ако желаете.  :blink:

Ето я и нея.

Предвид възрастта часа на жената е възможно да не е толкова точен /не е правена ректификация/, но тя е асц Стрелец и коренна разлика не ми се вярва да има.    

Съни, имаш ли инфо дали тази жена има сходна професия с някой от родителите или да са я подтикнали към този избор? И дали е живяла или живее в чужбина? У4 Юпитер е в 12 дом Иначе, Меркурий, като У10 в Козирог и в съвпад със Слънцето и Марс може да даде много интересна професия, свързана със земята - каго археолог или геолог например. А също и собственичка на погребална агенция за животни, ветеринарен лекар. Със същия успех би могла да бъде хирург - кардиолог, травматолог. Не се заглеждам сериозно, щото може и МЦ да не е в Дева.

ПС. Има индикации и за финансист /икономист/ и за преподавател - У9 във 2 дом.....например, преподавател в минно-геоложкия институт.  :P Има много големи възможности в тази карта.
« Последна редакция: Септември 15, 2010, 01:27:38 pm от Скарлет »

*

Divna

« Отговор #488 -: Септември 15, 2010, 01:20:23 pm »
Пускам и аз една карта за упражнение.
Каква е професията на жената?

*

nerealna

« Отговор #489 -: Септември 15, 2010, 01:24:27 pm »
недвижими имоти , изкуство  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #490 -: Септември 15, 2010, 01:24:55 pm »
Съни , виж нещо за гушкане ;D ;D И дай отговора...., за да продължим с картата пусната от Дивна. :blink: ;)

*

Divna

« Отговор #491 -: Септември 15, 2010, 01:26:28 pm »

Коя карта визираш, че станаха много  ;D?

*

nerealna

« Отговор #492 -: Септември 15, 2010, 01:27:01 pm »

твоята :)

« Отговор #493 -: Септември 15, 2010, 01:31:23 pm »
За картата на Sunrain - търговец на произвединия на изкувството или работи в галерия, музей, мислех още над писателка, автор на статии за красота и мода, или притежател на салон за красота. Но 2-8-ми дом са много тясно свързани, така че може и просто да си е счетоводител, застрахователен агент. Дава пари за благотворителност може би.
За картата на Divna - преводач, преподавател по чужди езици, астролог.

*

Divna

« Отговор #494 -: Септември 15, 2010, 01:32:55 pm »

Ценител е на изкуството. Имала е период, в който е рисувала, дори една от първите й професии е свързана с изкуство. Съпругът й е художник.

Не се занимава с недвижима собственост.

*

Марая

• 28287
« Отговор #495 -: Септември 15, 2010, 01:38:45 pm »

Коя карта визираш, че станаха много  ;D?

Ценител е на изкуството. Имала е период, в който е рисувала, дори една от първите й професии е свързана с изкуство. Съпругът й е художник.

Не се занимава с недвижима собственост.

Може ли да поизчакаш Дивна, нека опитаме...Моля те. :blink:
« Последна редакция: Септември 15, 2010, 02:03:39 pm от Марая »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #496 -: Септември 15, 2010, 01:41:58 pm »
Картата, която пуснах наистина е на една интересна личност, както спомена Синухе потенциал да искаш. Има връзка с професията на човек от семейството, но ще изчакам още и после ще ви кажа коя е тя и с какво се занимава. :blink: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

nerealna

« Отговор #497 -: Септември 15, 2010, 01:43:40 pm »
пак по картата на Дивна - учителка или архитект ...

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #498 -: Септември 15, 2010, 01:47:00 pm »
Учител!

*

Марая

• 28287
« Отговор #499 -: Септември 15, 2010, 01:49:35 pm »
Kартата на Дивна:

Мутабелни кардинални оси. Активна личност , подвижна , флексабилна.
Упр. на асц- стрелец е Юпитер в 9-ти дом в точен тригон с упр. на 5-ти дом-слънце ситуирано в 5-ти.
На к6 има телец , ориентирана е към работа , която дава конкретни резултати. Цени труда и парите си.

На К5 има овен - упр. е в 6-ти в знак на Венера. Спорта е важен за нея.
К7 близнаци- упр. мерка в 5-ти в съвпад слънце упр. на 9-ти дом.

Тази жена емигрантка ли е?
Умее да говори добре , великодушна е. Умее да се развива чрез чужди култури.
Богата жена е , чрез наследства. Има отлични контакти с високопоставени хора.
Работи по призвание и мисля , че е учител.
Възможно е да работи и по домовете преподавайки частни уроци. Упр. на 6-ти в 4-ти.