Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227792 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:професия
« Отговор #500 -: Септември 15, 2010, 01:50:38 pm »
Картата, която пуснах наистина е на една интересна личност, както спомена Синухе потенциал да искаш. Има връзка с професията на човек от семейството, но ще изчакам още и после ще ви кажа коя е тя и с какво се занимава. :blink: 

Както виждаш Съни , Уран ни пере яко , минахме на друга карта.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #501 -: Септември 15, 2010, 01:55:26 pm »
Картата, която пуснах наистина е на една интересна личност, както спомена Синухе потенциал да искаш. Има връзка с професията на човек от семейството, но ще изчакам още и после ще ви кажа коя е тя и с какво се занимава. :blink: 

Сега се замислих, че може да бъде и режисьорка, нещо друго свързано с фотографска работа - Нептун в 10 дом с диспозитор Венера в 12 дом.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #502 -: Септември 15, 2010, 01:58:00 pm »
минахме на друга карта.... ;D

Те много бързо се пускат, като няма няма, пък като проимааа... ;D 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #503 -: Септември 15, 2010, 02:02:21 pm »

Така е , ама по-добре да има.... ;D ;)
Хареса ли ти котето? :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #504 -: Септември 15, 2010, 02:02:59 pm »
По картата, която пусна Съни...
Аз мисля, че е лекар - психиатър или се занимава с някакъв вид лечение. Човек с широко съзнание. Силни медиумни и окултни способности. Може би има доста наследство, посредством родители и съпруг. Като че ли има доста смърт около нея  :unsure: ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #505 -: Септември 15, 2010, 02:05:28 pm »

Има още една възможност , по тази карта Съни , не я изключвам , но ми е някак си по - назад.
Жената може да е адвокат.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #506 -: Септември 15, 2010, 02:07:19 pm »

Така е , ама по-добре да има.... ;D ;)
Хареса ли ти котето? :wub: :wub:

Много.  :blink: Прилича на твоето, но айде, че стана чат.  :P

Тъй като се заговори за семейството може, който му е интересно да се опита да каже нещо и по това. Местя я тук за по-голямо удобство. До довечера.  
« Последна редакция: Септември 15, 2010, 05:59:54 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #507 -: Септември 15, 2010, 02:08:09 pm »
Картата е много показателна наистина.
Жената е изключително динамична. Обича спорта и все още я питат дали е спортистка, но никога не се е занимавала професионално със спорт /Марс тригон Плутон и Уран/. Умът й е остър като на бръснач  ;D. Говори бързо, но има добра дикция /Меркурий в Овен/.

Да Марая, както винаги си в десятката. Преподавател е по чужди езици. Наред с това дава уроци на "високопоставени особи"  ;D. Занимава се също с международни проекти. Пътува много в чужбина.
Чакам я другото лято да ми дойде на гости  :blink:. Обожава професията си.

Това е картата на сестра ми. За мое съжаление не е емигрантка.
Ще наследи всичко от родителите ми, предоставила съм й моят дял също.

Браво на позналите!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #508 -: Септември 15, 2010, 02:09:16 pm »
Пускам и аз една карта за упражнение.
Каква е професията на жената?

Тази жена има данни за счетоводна работа и други услуги - МЦ в Дева, работа у дома - У6 в 4 дом и диспозитор на Венера и Сатурн в Овен. Има индикации и за работа с деца - У9 в 5 дом, в съвпад с Меркурий - У10. Юпитер н 9 дом, Слънцето като негов диспозитор - в 5 дом. Марс в Телец - У5 дом и в опозиция на Нептун може да даде голям творец-да извайва някакви красоти и форми от метал или нещо друго....не мога да се сетя в вовента. Но може да са уникати бижута... Може да бъде преводачка от и на чужди езици, да преподава чужд език на деца по домовете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #509 -: Септември 15, 2010, 02:11:58 pm »

Браво на позналите!

Съжалявам, че се забавих с отговора, но пускате много карти едновременно и е трудно да се смогне. Важното е, че съм дала и аз верния отговор.  :blink:

*

Divna

« Отговор #510 -: Септември 15, 2010, 02:17:32 pm »

Браво на позналите!

Съжалявам, че се забавих с отговора, но пускате много карти едновременно и е трудно да се смогне. Важното е, че съм дала и аз верния отговор.  :blink:

Да, Скарлет. Тя действително работи много с деца, но в гимназия.
Голям организатор е.
Обича бижутата /сребърни/ и дори е участвала в идеии за модели на бижута. Братовчедка ни е бижутер и сме се забавлявали много преди години в ателието й.

*

Марая

• 28287
« Отговор #511 -: Септември 15, 2010, 02:18:10 pm »
Картата е много показателна наистина.
Жената е изключително динамична. Обича спорта и все още я питат дали е спортистка, но никога не се е занимавала професионално със спорт /Марс тригон Плутон и Уран/. Умът й е остър като на бръснач  ;D. Говори бързо, но има добра дикция /Меркурий в Овен/.

Да Марая, както винаги си в десятката. Преподавател е по чужди езици. Наред с това дава уроци на "високопоставени особи"  ;D. Занимава се също с международни проекти. Пътува много в чужбина.
Чакам я другото лято да ми дойде на гости  :blink:. Обожава професията си.

Това е картата на сестра ми. За мое съжаление не е емигрантка.
Ще наследи всичко от родителите ми, предоставила съм й моят дял също.

Браво на позналите!

Xa... , на сестра ти :o ;D ;D.
Много ме радва това , че астрологията може да ни покаже толкова скрити неща , колкото нито една друга наука! ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #512 -: Септември 15, 2010, 02:19:27 pm »

Браво на позналите!

Помолих да изчакваме, права си , че се бърза много.... :blink:

*

Divna

« Отговор #513 -: Септември 15, 2010, 02:24:20 pm »

Браво на позналите!

Не се сърди!
Картата й е много показателна и виждам, че всички дават основния отговор от раз. Затова го публикувах бързо.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #514 -: Септември 15, 2010, 02:26:37 pm »

Голям организатор е.
Обича бижутата /сребърни/ и дори е участвала в идеии за модели на бижута. Братовчедка ни е бижутер и сме се забавлявали много преди години в ателието й.

Искам да ти кажа, че ако тази жена се захване сериозно с изработка на уникати /Луна във Водолей във 2 дом/, от някакъв метал /Овен/, ще изкарва много пари. Не знам сега какво е финансовото й състояние, но има заложби да бъде много богата - Сатурн тригон с Юпитер....от работа по призвание и сърце /съвпад с Венера - бижута/. Може да отвори магазин за тези уникати, а защо не и верига от магазини, но само от такива уникати - единични бройки.

*

Марая

• 28287
« Отговор #515 -: Септември 15, 2010, 02:27:11 pm »
Днес дъщеря ми е рожденничка и много ми се гледат карти ,щото ми писна да гледам нейната.... ;D

« Отговор #516 -: Септември 15, 2010, 02:28:32 pm »

Браво на позналите!

Не се сърди!
Картата й е много показателна и виждам, че всички дават основния отговор от раз. Затова го публикувах бързо.
Да, точно така е. Тази карта е реализирала основния си потенциал в професионално направление. Затова и аз познах. ;D... За другите 2-карти по-трудно се вижда.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #517 -: Септември 15, 2010, 02:29:22 pm »

Не се сърди!

Няма проблем, изобщо не се сърдя.  :blink: Но прозореца ми яко го напече Слънцето и въпреки щорите, пак ми пречи, а и аз имам проблем със зрението.....  :-[ та затова се позабавям.

*

nerealna

« Отговор #518 -: Септември 15, 2010, 02:30:56 pm »
Днес дъщеря ми е рожденничка и много ми се гледат карти ,щото ми писна да гледам нейната.... ;D

Марайчее...виж тогава на мойта дъщеричка /по горе я сложих/ ..  :blink:

ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖДЕНИЧКАТА И МН РАДОСТИ ДА ТИ НОСИ ! :)

*

Divna

« Отговор #519 -: Септември 15, 2010, 02:34:43 pm »

Голям организатор е.

Искам да ти кажа, че ако тази жена се захване сериозно с изработка на уникати /Луна във Водолей във 2 дом/, от някакъв метал /Овен/, ще изкарва много пари. Не знам сега какво е финансовото й състояние, но има заложби да бъде много богата - Сатурн тригон с Юпитер....от работа по призвание и сърце /съвпад с Венера - бижута/. Може да отвори магазин за тези уникати, а защо не и верига от магазини, но само от такива уникати - единични бройки.

Интересно!

Тя много обича професията си и не знам дали ще реши някога да я смени. Изкарва доста добри пари /за БГ стандарта/. Не е богата, но има достатъчно.