Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227729 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:професия
« Отговор #520 -: Септември 15, 2010, 02:34:56 pm »
Днес дъщеря ми е рожденничка и много ми се гледат карти ,щото ми писна да гледам нейната.... ;D

Марайчее...виж тогава на мойта дъщеричка /по горе я сложих/ ..  :blink:

ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖДЕНИЧКАТА И МН РАДОСТИ ДА ТИ НОСИ ! :)

Ще я погледна , но на прима виста картата на твойта дъщеря ми каза:
Индивидуалист съм , привличат ме далечни култури и такива дестинации.Луда съм по разнообразието. и мпля не ме вкарвайте в рамки.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #521 -: Септември 15, 2010, 02:35:20 pm »
По картата на Нереална...
Мисля, че бъдещата й професия ще е насочена с някакъв вид административна дейност и кратки пътувания. След време според мен ще живее в чужбина за известен период от време, някъде по-далече ще е. Самата тя май често ще си сменя професията, на по-късен етап може да заема ръководни позиции. Много е активна с интернет комуникацията, ще има интересни приятели с различни творчески професии. По време на студенстките години ще промени много своите възгледи...
« Последна редакция: Септември 15, 2010, 02:39:39 pm от romantica »

*

Марая

• 28287
« Отговор #522 -: Септември 15, 2010, 02:36:31 pm »

Да, Скарлет. Тя действително работи много с деца, но в гимназия.
Голям организатор е.
Обича бижутата /сребърни/ и дори е участвала в идеии за модели на бижута. Братовчедка ни е бижутер и сме се забавлявали много преди години в ателието й.

Искам да ти кажа, че ако тази жена се захване сериозно с изработка на уникати /Луна във Водолей във 2 дом/, от някакъв метал /Овен/, ще изкарва много пари. Не знам сега какво е финансовото й състояние, но има заложби да бъде много богата - Сатурн тригон с Юпитер....от работа по призвание и сърце /съвпад с Венера - бижута/. Може да отвори магазин за тези уникати, а защо не и верига от магазини, но само от такива уникати - единични бройки.

Интересно!

Тя много обича професията си и не знам дали ще реши някога да я смени. Изкарва доста добри пари /за БГ стандарта/. Не е богата, но има достатъчно.

Няма да го направи Дивна....Има друго бъдеще свързано с общественно призвание. :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #523 -: Септември 15, 2010, 02:38:01 pm »
Благодаря Нереална! Пропуснах да ти благодаря- стрелчешка му работа ;D ;D....

*

nerealna

« Отговор #524 -: Септември 15, 2010, 02:38:20 pm »

Ще я погледна , но на прима виста картата на твойта дъщеря ми каза:
Индивидуалист съм , привличат ме далечни култури и такива дестинации.Луда съм по разнообразието. и мпля не ме вкарвайте в рамки.... ;D ;D

ами така си е :) днес е в ново училище и си е избрала да седне до едно китайче :)

*

nerealna

« Отговор #525 -: Септември 15, 2010, 02:39:59 pm »
По картата на Нереална...
Мисля, че бъдещата й професия ще е насочена с някакъв вид административна дейност и кратки пътувания. След време според мен ще живее в чужбина за известен период от време, някъде по-далече ще е. Самата тя май често ще си сменя професията, на по-късен етап може да заема ръководни позиции. Много е активна с интернет комуникацията, ще има интересни приятели с различни творчески професии....

благодаря :)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #526 -: Септември 15, 2010, 02:41:26 pm »
аз бих искала да ви попитам според вас дъщеря ми за каква професия е подходяща. сега е на 14 г.
ето картата

избутвам си напред въпроса :P

Дъщеря ти има потелциал за юрист с този акцент на 9 дом с управител в 10. Има заложби и за лекар - неврохирург /Сатурн в Овен и Марс в 6 дом/ или работа зад кадър - У10 - в 12 дом. Освен това има индикации за излизане на работа в чужбина и емиграция - Слънцето, като У6 дом е в 9 дом - чужбина, както и Луната в 9 дом - У4 дом. Има ли роднини в чужбина или някой от родителите да е чужденец? Определено най-много ще й пасва по хороскоп преподавателска или юридическа професия, но Венера в 8 дом в Скорпион /като У2 дом/ ще бъде добра в наказателното право. СЛВ и той е във Везни, с диспозитор Венера в 8 дом. Не, че не може да бъде и добър финансист, но юридическата професия най-пасва.  ;)

*

nerealna

« Отговор #527 -: Септември 15, 2010, 02:45:00 pm »
благодаря, скарлет :)

да, имаме роднини в чужбина.

баща й е юрист и засега на това се спряла, но и езиците и се отдават ..

за лекар не знам ..мн е разсеяна  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #528 -: Септември 15, 2010, 02:49:29 pm »
Тъй като се заговори за семейството може, който му е интересно да се опита да каже нещо и по това. Местя я тук за по-голямо удобство. До довечера.  

С две думи : Произхожда от семейство на мечтатели ,стар род с традиции и тайни. В рода е имало духовници....
Малко са се занимавали родителите с нея. Привлича по-слаби партньори , Разведена е или разделена. Независима.
Мисля , че има доста тайни около дома й. Не живее в собствен дом. Не се чувства комфортно в дома си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #529 -: Септември 15, 2010, 02:57:45 pm »
Нереална , смятам , че дъщеря ти няма да остане в БГ.
Наред с това , мисля , че ще се занимава с коорпоративни сделки и/или/ работа в туризма. Не изключвам и възможност за преподаване , философия , но не мисля , че това и е в кръвта. Ще си вади хляба от големи финансови институции , свързани по един или друг начин с властта. Банково дело , туризъм - така я виждам.
Не мисля , че ще избере пътя на баща си , по редица причини една от които упр. на 7-ми в 8-ми...
Тя е пряма ,директна ,дейна , активна. Харесва движението , не е сухар и има огнена луна в стрелец- нищо не е по-ценно за  нея от свободата й.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #530 -: Септември 15, 2010, 02:59:55 pm »
благодаря, скарлет :)

да, имаме роднини в чужбина.

баща й е юрист и засега на това се спряла, но и езиците и се отдават ..

за лекар не знам ..мн е разсеяна  ;D

Нека си учи езиците като й се отдават. Много на душманите. Но си е родено детето за юрист или психолог, това е.  :blink: Но, тъй като Венера управлява 2-я й дом, управлява северния й лунен възел във Везни /пътя, по който трябва да върви в този живот/ и се намира в 8 дом в Скорпион, мисля, че наказателно право или работа в полицията като юрист към отдел убийства или тежки престъпления ще бъде добра. Сега ми хрумва и за работа като психолог - Сатурн в 12 дом с диспозитор Марс в 6 дом, с Венера в 8 дом. Може да работи и като психолог в полицията. Ех, ма ми работи фантазиятаааа!  ;D

*

nerealna

« Отговор #531 -: Септември 15, 2010, 03:05:38 pm »

Тя е пряма ,директна ,дейна , активна. Харесва движението , не е сухар и има огнена луна в стрелец- нищо не е по-ценно за  нея от свободата й.

ето това изречение я описва мн точно :)

аз я насочвам към работа св. с туризма и пътувания , а баща и за юрист :)

скарлет и за психолог съм мислила /това пък е мойто образование/ ... но май нея не я влече мн.  ....
 ..ма как уцели наще образования  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #532 -: Септември 15, 2010, 03:07:24 pm »

Тя е пряма ,директна ,дейна , активна. Харесва движението , не е сухар и има огнена луна в стрелец- нищо не е по-ценно за  нея от свободата й.

ето това изречение я описва мн точно :)

аз я насочвам към работа св. с туризма и пътувания , а баща и за юрист :)

скарлет и за психолог съм мислила /това пък е мойто образование/ ... но май нея не я влече мн.  ....
 ..ма как уцели наще образования  ;D

За психология се търси най-вече и преди всичко Луна и Плутон....

*

nerealna

« Отговор #533 -: Септември 15, 2010, 03:09:57 pm »
да, аз имам управител на 5-ти дом - плутон в трети и в тригон с луната в 11 /упр. на 12ти/ти и смятам да работя за вбъдеще като детски психолог ... дай боже...

*

nerealna

« Отговор #534 -: Септември 15, 2010, 03:12:37 pm »
благодаря ви на всички, които писахте по картата на дъщеря ми !  :wub:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #535 -: Септември 15, 2010, 03:13:33 pm »
Най-добрият вариант според мен за нея е психологията - Има Сатурн в 12 дом /психология, болници/и диспозитор Марс в 6 в Дева - знак, свързан със здравето по някакъв начин. Има и Плутон в 8 дом на трон по дом, с диспозитор Юпитер в 10 дом. Слънцето и Луната в 9 дов, освен с чужбина и чуждите езици, се свързва и с дълбинните проучвания и психиката. Меркурий в квадрат със Сатурн може да даде изключително задълбочен ум. А Сатурн е диспозитор на Меркурий. Меркурий пък е диспозитор на Марса в Дева в 6 дом. И не на последно място по важност е мястото на СЛВ в 6 дом.

*

nerealna

« Отговор #536 -: Септември 15, 2010, 03:15:29 pm »
значи дотук се спирам на 3 неща - психология, туризъм и право

« Отговор #537 -: Септември 15, 2010, 03:18:57 pm »
Бизнес администрация / Стопанско управление / Туризъм

*

Марая

• 28287
« Отговор #538 -: Септември 15, 2010, 03:26:26 pm »
Сатурн е там в натала където се чувстваме слаби и несигурни.
Диспозитора е в 6-ти , а на к 12 е Уран...още едно доказателство за работа в чужбина - Сатурн е анаретен...
Мисля , че много бързо вдига температура , има белези или белег на главата и операция като малка.

Поста е към Нереална.... :blink:

*

nerealna

« Отговор #539 -: Септември 15, 2010, 03:30:32 pm »
има една голяма бенка зад ухото, която ме притеснява. според  1 лекар трябва да се премахне , а според друг не е проблемна ....

за сега не е имала операции

тя се роди почти в 8 мия месец .. по точно в последния ден на 8-мия и се водеше недоносено бебе /беше в кувьоз 2 седмици/