Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227403 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:професия
« Отговор #540 -: Септември 15, 2010, 03:34:28 pm »
има една голяма бенка зад ухото, която ме притеснява. според  1 лекар трябва да се премахне , а според друг не е проблемна ....

за сега не е имала операции

тя се роди почти в 8 мия месец .. по точно в последния ден на 8-мия и се водеше недоносено бебе /беше в кувьоз 2 седмици/

Не я пипай!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #541 -: Септември 15, 2010, 03:35:08 pm »
И бизнес адмистрация става, и туризъм става, но много е важно да се движи по СЛВ, а той е в 6 дом - здравето, с управител Венера в заточение по знак и дом в 8 дом - дом на смъртта, но и дом на изследователската работа, на дълбинните проучвания. Затова я насочвам към психология. Освен това не ми харесва положението на Луната - управител на 4 дом ..... в сянката на Слънцето и в квадратура с Марс - съуправител на 8 дом.  :-X Слънцето управлява 6 дом като дом на здравето и също е в квадратура с Марс, който управлява и Асцендента й като дом на физическото тяло. Нереална, ще бъде добре, да отработи детето СЛВ чрез работа като психолог, ако не желае медицината. Послушай ме, моля те.  :-X

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #542 -: Септември 15, 2010, 03:35:45 pm »
Марая, жива и здрава да е дъщеря ти!!!
Нереална, каква на цвят е бенката и колко е голяма. Днес тези бенки се премахват много лесно с лазер, но зависи от вида й. На майка ми й махнаха такава от лицето преди 4 г. и няма проблем.

*

nerealna

« Отговор #543 -: Септември 15, 2010, 03:39:26 pm »
ами светлокафява е бенката с малко тъмно кафяво ... и е около 6 см ..

за сега не мисля да я пипаме , защото не създава проблеми ... но като порасне, ако реши да я махне ...

аз се притесних, защото като беше бебе беше малка и плоска, но с годините порасна :(

*

nerealna

« Отговор #544 -: Септември 15, 2010, 03:41:12 pm »
И бизнес адмистрация става, и туризъм става, но много е важно да се движи по СЛВ, а той е в 6 дом - здравето, с управител Венера в заточение по знак и дом в 8 дом - дом на смъртта, но и дом на изследователската работа, на дълбинните проучвания. Затова я насочвам към психология. Освен това не ми харесва положението на Луната - управител на 4 дом ..... в сянката на Слънцето и в квадратура с Марс - съуправител на 8 дом.  :-X Слънцето управлява 6 дом като дом на здравето и също е в квадратура с Марс, който управлява и Асцендента й като дом на физическото тяло. Нереална, ще бъде добре, да отработи детето СЛВ чрез работа като психолог, ако не желае медицината. Послушай ме, моля те.  :-X

аз много обичам психологията и ще се радвам да реши да учи това ...

...но все си мисля че тя ще избере туризма ..като и знам характера ...

има да учи още 5 г. в училище ...докато стане на 18 може да си промени мисленето .. .  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #545 -: Септември 15, 2010, 03:41:41 pm »
И бизнес адмистрация става, и туризъм става, но много е важно да се движи по СЛВ, а той е в 6 дом - здравето, с управител Венера в заточение по знак и дом в 8 дом - дом на смъртта, но и дом на изследователската работа, на дълбинните проучвания. Затова я насочвам към психология.
Скарлет 8-ми дом означава и финансови институции , наред с това огромни корпорации , политика .....защо само негативното гледаш? :-\
Освен това не ми харесва положението на Луната - управител на 4 дом ..... в сянката на Слънцето и в квадратура с Марс - съуправител на 8 дом.  :-X Слънцето управлява 6 дом като дом на здравето и също е в квадратура с Марс, който управлява и Асцендента й като дом на физическото тяло. Нереална, ще бъде добре, да отработи детето СЛВ чрез работа като психолог, ако не желае медицината. Послушай ме, моля те.  :-X

Всички родени на новолуние са в сянката на слънцето и това може да буде тълкувано по много начини. Луната е много високо , въобще детето е много независимо и доста акцентираните домове от 8-ми до 12-ти / 9-ти , 10-ти ,11-ти са с явно и отчетливо действие/. Мисля , че крайните решения ги взима самото дете....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #546 -: Септември 15, 2010, 03:43:04 pm »
ами светлокафява е бенката с малко тъмно кафяво ... и е около 6 см ..

за сега не мисля да я пипаме , защото не създава проблеми ... но като порасне, ако реши да я махне ...

аз се притесних, защото като беше бебе беше малка и плоска, но с годините порасна :(

Това е белега по марс.... ;) :blink:

*

nerealna

« Отговор #547 -: Септември 15, 2010, 03:44:47 pm »
да, заради асц , нали
а аз си мислех , че белег се дава само при марс в първи дом

освен това, сетих се, че като беше бебе беше с рижава коса  ;D пак по марс . сега е с кафява

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #548 -: Септември 15, 2010, 03:45:29 pm »

аз много обичам психологията и ще се радвам да реши да учи това ...

...но все си мисля че тя ще избере туризма ..като и знам характера ...

Те затова хората казват, че съдбата ни е в нашите ръце. С тези напрегнати аспекти на управителите на 1,4,6 и 8 домове, не ми харесва друг избор освен психология или друга медицинска специалност, но правото си е нейно. Не желая да споря с никого, аз си казах мнението, пък тя да си избере каквото иска.  :58:

*

nerealna

« Отговор #549 -: Септември 15, 2010, 03:51:33 pm »
Аз съм благодарна за всяко едно менние  :wub:
толкова мн време ми отделихте ... много сте добрички всички  :wub:

все пак сега имам ориентир към какво да я насочвам , а вече какво ще избере, тя ще реши ... :)  :blink:

а е много важно моето мнение , защото от цялото семейство само мен слуша  :blink:
« Последна редакция: Септември 15, 2010, 03:55:42 pm от nerealna »

*

Марая

• 28287
« Отговор #550 -: Септември 15, 2010, 03:57:09 pm »
Само да допълня нещо , съгласна съм , че Венера е заточена и по дом и по знак , но няма нито един лош аспект и всички са много точни....Детето има добър хороскоп с висок потенциал и възможности. Реализацията на който е неизбежна. А тя е част от пътя и , които сама си е избрала. Съдейки по транзитите и дирекциийте мисля ,че  я очаква един много динамичен живот.

*

nerealna

« Отговор #551 -: Септември 15, 2010, 03:58:16 pm »
Само да допълня нещо , съгласна съм , че Венера е заточена и по дом и по знак , но няма нито един лош аспект и всички са много точни....Детето има добър хороскоп с висок потенциал и възможности. Реализацията на който е неизбежна. А тя е част от пътя и , които сама си е избрала. Съдейки по транзитите и дирекциийте мисля ,че  я очаква един много динамичен живот.

в момента съм една щастлива майка !  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #552 -: Септември 15, 2010, 04:02:52 pm »

в момента съм една щастлива майка !  :wub:

Радвам се , дано с нещо сме били полезни..... ;) :blink:
Навярно си разбрала , че аз винаги съм категорична , когато съм сигурна и това не се приема добре тук , но пък можеш да бъдеш сигурна , че това което казвам го мисля точно така както го виждам и *прочитам , разчитам* от картата....

*

nerealna

« Отговор #553 -: Септември 15, 2010, 04:07:06 pm »
записах си всичко казано по темата. :blink:  мн ми помогнахте всички  :wub:
още веднъж БЛАГОДАРЯ  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #554 -: Септември 15, 2010, 04:38:00 pm »
записах си всичко казано по темата. :blink:  мн ми помогнахте всички  :wub:
още веднъж БЛАГОДАРЯ  :wub:

А ние Благодарим , че се довери и качи картата на дъщеря си..... :wub:

*

nerealna

« Отговор #555 -: Септември 15, 2010, 04:43:51 pm »
записах си всичко казано по темата. :blink:  мн ми помогнахте всички  :wub:
още веднъж БЛАГОДАРЯ  :wub:

:)

от 4-5 г. съм регистрирана тук и съм прочела мненията на много от пишещите .... трява да съм глупачка да не се възползвам от безплатно, професионално мнение  :P

шегувам се ....и аз бих помогнала с каквото мога , въпреки, че съм все още на ниво "начинаеща"  :blink:

p.s. мн сте добри наистина  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #556 -: Септември 15, 2010, 04:51:40 pm »
Марая, жива и здрава да е дъщеря ти!!!
Нереална, каква на цвят е бенката и колко е голяма. Днес тези бенки се премахват много лесно с лазер, но зависи от вида й. На майка ми й махнаха такава от лицето преди 4 г. и няма проблем.

Много ти благодаря Рая! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #557 -: Септември 15, 2010, 04:55:39 pm »
записах си всичко казано по темата. :blink:  мн ми помогнахте всички  :wub:
още веднъж БЛАГОДАРЯ  :wub:

:)

от 4-5 г. съм регистрирана тук и съм прочела мненията на много от пишещите .... трява да съм глупачка да не се възползвам от безплатно, професионално мнение  :P

шегувам се ....и аз бих помогнала с каквото мога , въпреки, че съм все още на ниво "начинаеща"  :blink:

p.s. мн сте добри наистина  :blink:

Можем го и безплатно ;) :blink:....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #558 -: Септември 15, 2010, 06:14:52 pm »
мислех още над писателка
Може да печели като цяло от всички Меркуриеви области т.е. освен търговията,с писане,говорене,разпространяване.

Това е основното, с което се занимава. Автор на няколко книги, пътешественик из България и чужбина, изследовател. Наследник на своя баща – писателят Николай Хайтов.  :blink:

А МЦ със сигурност е в този знак.

Тук за мен съвсем буквално се е проявил Меркурий в Козирог като управител. Нейното призвание е да пише за баща си, за родината, за историята и дедите си. А той е на куспидата на 2-ри дом /нейните финанси/ и отговаря и за 7-ми - прави го съвместно със съпруга си.    

Има артистични заложби и е поетична душа, което също видяхте в картата.  

В почти всеки от постовете ви има моменти, които могат да се свържат с нейната личност. И това за семейството е така, Марая, както вече разбираш.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #559 -: Септември 15, 2010, 06:23:38 pm »
мислех още над писателка
Може да печели като цяло от всички Меркуриеви области т.е. освен търговията,с писане,говорене,разпространяване.

Това е основното, с което се занимава. Автор на няколко книги, пътешественик из България и чужбина, изследовател. Наследник на своя баща – писателят Николай Хайтов.  :blink:

А МЦ със сигурност е в този знак.

Тук за мен съвсем буквално се е проявил Меркурий в Козирог като управител. Нейното призвание е да пише за баща си, за родината, за историята и дедите си. А той е на куспидата на 2-ри дом /нейните финанси/ и отговаря и за 7-ми - прави го съвместно със съпруга си.    

Има артистични заложби и е поетична душа, което също видяхте в картата.  

В почти всеки от постовете ви има моменти, които могат да се свържат с нейната личност. И това за семейството е така, Марая, както вече разбираш.  :blink:

Съни и как се казва :-[ :-[?
Много интересно....