Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227172 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:професия
« Отговор #560 -: Септември 15, 2010, 06:24:09 pm »
Ми той има една дъщеря.  :blink:

А твоята рожденичка на една дата с Хайтов, да е здрава и да имаш поводи за гордост и щастие!  
« Последна редакция: Септември 15, 2010, 06:40:51 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #561 -: Септември 15, 2010, 06:33:16 pm »
Ми той има една дъщеря.  :blink:

Да , светнах се....голяма българка!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #562 -: Септември 15, 2010, 08:03:00 pm »
ами светлокафява е бенката с малко тъмно кафяво ... и е около 6 см ..

за сега не мисля да я пипаме , защото не създава проблеми ... но като порасне, ако реши да я махне ...

аз се притесних, защото като беше бебе беше малка и плоска, но с годините порасна :(

Това е белега по марс.... ;) :blink:

Големият ми син има бенка на лицето, така се роди и се притеснявам да не започне да расте, но няма Марс на АЦ, нито в 1 дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #563 -: Септември 15, 2010, 08:09:23 pm »
ами светлокафява е бенката с малко тъмно кафяво ... и е около 6 см ..

за сега не мисля да я пипаме , защото не създава проблеми ... но като порасне, ако реши да я махне ...

аз се притесних, защото като беше бебе беше малка и плоска, но с годините порасна :(

Това е белега по марс.... ;) :blink:

Големият ми син има бенка на лицето, така се роди и се притеснявам да не започне да расте, но няма Марс на АЦ, нито в 1 дом.

Това са белязани свише хора Рая...И няма място за притеснения!
Господ бележи избраниците си. Ако искаш качи карта на детето в натални. Разбира се , ако е в подходяща възраст..... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #564 -: Септември 15, 2010, 08:12:14 pm »
не, не няма да я кача - малък е още! ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #565 -: Септември 15, 2010, 08:13:37 pm »
не, не няма да я кача - малък е още! ;)

О.к в кой дом е Марс? Какво управлява и аспектите му какви са?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #566 -: Септември 15, 2010, 08:19:44 pm »
Марая, съжалявам, но не искам да обсъждам картата му! :wub:
При мен обаче Марс съвпад АЦ си действа - имам белег на веждата от падане като бебе.

*

Марая

• 28287
« Отговор #567 -: Септември 15, 2010, 08:22:15 pm »
Марая, съжалявам, но не искам да обсъждам картата му! :wub:
При мен обаче Марс съвпад АЦ си действа - имам белег на веждата от падане като бебе.

Няма проблем , мислех , че се интересуваш... :blink: ;) .Да ти е жив и здрав и много да те радва..., като му дойде времето ;) :blink:

« Отговор #568 -: Септември 18, 2010, 07:00:11 am »
аз бих искала да ви попитам според вас дъщеря ми за каква професия е подходяща. сега е на 14 г.
ето картата

Нереална,като гледам картата на дъщеря ти ми идва  идеята за

реклама, маркетинг, свързано с много пътувания за да задоволи стрелешкото и 9 дом,свързано с чужди езици, за някоя чуждестранна фармацефтична компания, по оста 6/12,
за Сатурн/Асц ,У МС е важно да постигне авторитет в сферата на свойте интереси, а Марс в 6 Дева е работохолик ;) ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #569 -: Септември 18, 2010, 10:20:31 am »
 Нереална, според мен професия, която предполага йерархия-постепенно изкачване на стълбицата. Свободните професии не са такъв тип.

*

nerealna

« Отговор #570 -: Септември 18, 2010, 06:21:37 pm »
Благодаря ви :)

за сега най-мн я влече изучаването на чужди езици ... но ще видим какво ще стане след време.
събирам си всяко едно мнение :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #571 -: Септември 18, 2010, 07:35:30 pm »
Управителят на МС (Сатурн) е в падение, така че професията може и да не е сатурнова, нито да е свързана с йерархична структура. Но следва да се отчете ъгловата позиция на Меркурий и Сатурн и аспектът помежду им, което предполага, че бъдещата професия най-вероятно ще изисква получаване на съответния ценз, академично образование. Управителят на 6 дом (Слънцето) се намира в 9 дом в знака Стрелец и има квадрат с Марс в 6 дом. Всъщност тук имаме новолуние в 9 дом в квадрат с господаря на АС. Възможно е желаната професия донякъде да не съвпада с очакванията на родителите или просто да й се наложи да бъде малко по-упорита в следването на избраната от нея професионална насока.
Близо до МС се намира Меркурий, а той управлява 3 дом и има мажорен аспект с господаря на МС. Така че никак не е изключено в работата си да използва и чужди езици или силата на словото. Меркурий освен, че управлява 3 дом, се явява и управител на интерсептирания знак Дева в 6 дом. Според мен професията на родената ще е свързана с това, за което е учила, т.е. с получения образователен ценз. Също така избраната професия по някакъв начин може да е свързана с качествата точност, стриктност, изпълнителност и педантичност, с планиране и организаторски талант. Качествата, които ще трябва да доразвие и интегрира, са лична отговорност и дисциплина.
Козирог на МС и Меркурий в 10 дом в аспект със Сатурн по-скоро предполагат стриктно следване на избрания път за професионална реализация, отколкото лутане и експериментиране с няколко различни професии, докато не се намери истинското призвание. За това правилният избор е много важен, той по-нататък ще е определящ за нейното самоутвърждаване и чувство за вътрешна удовлетвореност, мотивация.
Новолуние в Стрелец в 9 дом и Юпитер (У9) в 10 дом в мажорен аспект с господаря на АС също предполагат интерес към чужди култури и с това може да е свързана бъдещата професия. По Джйотиш за връзка с чужбина загатват позицията на Раху в 7 дом и Меркурий/Юпитер в сидералния Стрелец в 10 дом. Ако се отчитат сидералните позиции на планетите, има рецепция между Слънцето и Марс, което може да бъде фактор, благоприятстващ успеха.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

« Отговор #572 -: Септември 18, 2010, 07:42:52 pm »
Благодаря и на теб Лили :)

"да й се наложи да бъде малко по-упорита в следването на избраната от нея професионална насока"  - тук си мн права ...

« Отговор #573 -: Септември 18, 2010, 08:18:48 pm »
   Бих ви помолила да погледнете и картата на сина ми, засилил се е да става музикант...Пък въобще не съм си представяла, че с това ще си вади хляба. На 15 години е...

*

Марая

• 28287
« Отговор #574 -: Септември 18, 2010, 08:43:49 pm »
Ко ДЪ го гледам , упр. на 5-ти в 6-ти..., парите чрез хоби и творчество...
АСЦ-Близнаци, контактен и то много...МЦ-водолей- супер пич!
Мисля , че еуфорията с музиката ще премине...и ще има сериозна изява след сатурновия възврат.... ;D
Да ти е жив и здрав!
После ще я погледна по-подробно , щото съм в стрес с котката и дебна като ловец....

*

Stella

• 7765
« Отговор #575 -: Септември 18, 2010, 08:45:54 pm »
Вие и двамата сте с Асц. Близнаци, а?
Меркурий управлява при него едновременно асцендента и артистичния 5-ти дом (доколкото артистична може да бъде една Дева). Меркурий е позициониран в 6-ти дом, което е предпоставка да си изкарва хляба с артистичен занаят.
Според мен момчето има заложби да си изкарва хляба по много начини и ще има много професии-6-ти дом е най-натоварен, с най-много планети в него, в т.ч. и Слънцето.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #576 -: Септември 18, 2010, 08:47:20 pm »
Дейзи, по-скоро ми се струва, че сина ти може да се изяви в нeкакъв вид спорт и изобщо някъде, където са нужни издръжливост и постоянство. Уран е в градуса на възлите и управлява МЦ - афинитет в някаква уранова сфера ?
« Последна редакция: Септември 18, 2010, 08:57:02 pm от Asol »

« Отговор #577 -: Септември 18, 2010, 09:20:28 pm »
Вие и двамата сте с Асц. Близнаци, а?
Меркурий управлява при него едновременно асцендента и артистичния 5-ти дом (доколкото артистична може да бъде една Дева). Меркурий е позициониран в 6-ти дом, което е предпоставка да си изкарва хляба с артистичен занаят.
Според мен момчето има заложби да си изкарва хляба по много начини и ще има много професии-6-ти дом е най-натоварен, с най-много планети в него, в т.ч. и Слънцето.

Има хоби да рисува някви "пивот" анимации....http://vbox7.com/play:0c18bdb3 - ето това е ногово дело....по цял или прави такива филмчета или свири....

« Отговор #578 -: Септември 18, 2010, 09:21:39 pm »
Дейзи, по-скоро ми се струва, че сина ти може да се изяви в нeкакъв вид спорт и изобщо някъде, където са нужни издръжливост и постоянство. Уран е в градуса на възлите и управлява МЦ - афинитет в някаква уранова сфера ?

Много ми се искаше да се занимава със спорт, понеже има дадености по рождение, ама пусто, мързел и тва е....

*

Марая

• 28287
« Отговор #579 -: Септември 18, 2010, 09:36:30 pm »
Ко ДЪ го гледам , упр. на 5-ти в 6-ти..., парите чрез хоби и творчество...
АСЦ-Близнаци, контактен и то много...МЦ-водолей- супер пич!
Мисля , че еуфорията с музиката ще премине...и ще има сериозна изява след сатурновия възврат.... ;D
Да ти е жив и здрав!
После ще я погледна по-подробно , щото съм в стрес с котката и дебна като ловец....

Не ме отрази , ама карай! :P ;) ;D
Агресивен марс , макар , че според определени източници е добре в знака на стрелеца , но в съвпад....
Момчето е много интелигентно , но мисли , че всичко му се дължи по право.... ;D ;D
Най- трудна за интеграция е Меркурий , много анаретични градуси в картата....