Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227246 Прегледи
*

Moonlady

• **
  • 1112
Re:професия
« Отговор #620 -: Октомври 10, 2010, 09:27:30 pm »
Ай, Стела досега се чудих каква ще е тази рецепция на Луната с Марс, а той е в 8 дом, тя в 5-ти. Психология мисля, че идеално му пасва. 

Чудих се кой първи ще я забележи.

Дълбоката психоанализа е по Плутон/ Меркурий, а той има аспект
по линията 11 / 5 дом - що да не направите нещо по европейските програми,
но няма да е постоянна работа като ангажимент, ще трябва и още нещо допълнително
Естествени минерали и амулети

*

sunrain

• 6710
« Отговор #621 -: Октомври 10, 2010, 09:27:41 pm »
Аз чак взех да се изпотявам тук от вълнение, че не мога да си я обясня при него.  ;D

Марс е и управител на Асц, освен Плутон, който в 11 дом, също може да даде работа в някаква организация с подобна насоченост.    

по линията 11 / 5 дом

Точно, Муунлейди го е написала. Няма защо да си сменя попрището, според мен в тази област ще се реализира добре, а и за него мисля, че би било удачно да работи за кауза, идея, нещо, което се чувства, че прави в помощ и подкрепа за другите, не само финансовото изражение на въпроса. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #622 -: Октомври 10, 2010, 09:29:38 pm »
Аз чак взех да се изпотявам тук от вълнение, че не мога да си я обясня при него.  ;D

Ооооох! Падам! :rolf:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #623 -: Октомври 10, 2010, 09:37:44 pm »

Да, често дава силно изразен психологически усет, особено ако в аспекта участва и Луната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #624 -: Октомври 10, 2010, 09:38:25 pm »
Ай, Стела досега се чудих каква ще е тази рецепция на Луната с Марс, а той е в 8 дом, тя в 5-ти. Психология мисля, че идеално му пасва.  

Чудих се кой първи ще я забележи.

по линията 11 / 5 дом - що да не направите нещо по европейските програми,
но няма да е постоянна работа като ангажимент, ще трябва и още нещо допълнително

Верно е за дълбоката психоанализа и опозицията Меркурий-Плутон. Работа по програмите му предложих вече и той веднага прие, но аз не мога да му осигуря постоянна работа, така че ще трябва да си осигурява основният източник на доходи сам. Точно основният източник на доходи търси да смени.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #625 -: Октомври 10, 2010, 10:28:24 pm »
Венера като Упр. на 6-дом е в 4-дом - да си отвори
кабинет в къщи и да си изгражда клиентска мрежа,
като приема и консултира в дома си.
Има родители, които могат да си позвоят да плащат,
за проблеми с децата си. Но като начало няма да е лесно.

*

Stella

• 7765
« Отговор #626 -: Октомври 10, 2010, 10:32:14 pm »
Има родители, които могат да си позвоят да плащат,
за проблеми с децата си. Но като начало няма да е лесно.

И на мен ми се вижда, че има данни да работи в дома си. Венера У6, освен всичко е и в тригон със Сатурн - съуправител на 2-ри дом.

« Отговор #627 -: Октомври 10, 2010, 10:33:21 pm »
Този тригон и аз го видях, но прекалено широк и затова не го отчетох.  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #628 -: Октомври 10, 2010, 10:44:53 pm »

Венера в Риби, като У6 и в 4, може да си отвори магазинче за алкохолни и безалкохолни напитки или цигари, някакво барче в квартала.... ако има някакво свое помещение.  :blink: Ако има брат или сестра, с когото да го въртят заедно, ще са добре - Венера в тригон със Сатурн - У3 дом.  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #629 -: Октомври 10, 2010, 10:47:26 pm »

И на мен ми се вижда, че има данни да работи в дома си. Венера У6, освен всичко е и в тригон със Сатурн - съуправител на 2-ри дом.
[/size] 

Да, на 2, пък и на 3-ти. Има ли братя и сестри?

« Отговор #630 -: Октомври 10, 2010, 10:58:37 pm »
Стела сигурно си гледала транзитите му за декември месец има новолуние съвпад с Нептун у4 и съвпада на транзитните Марс Меркурий и Плутон ще образуват един кръст с наталните му такива....което е от значение в неговата карта.В солара му за 2011 има раздвижване в 10-ти и 11-ти соларен дом и соларен Плутон у1 в натала и у6 в солара е в 7-ми соларен-вероятно съдружие а Уран у9 и у10 соларни в 10-ти соларен работа с чужденци и още нещо съвпад на соларни Луна и Венера в тригон с натален Марс.
Докато дишаш...надявай се!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #631 -: Октомври 11, 2010, 12:13:25 am »
За търговска дейност от дома си ( като барче и т.н. )
трябва да се ректифицира картата много точно, защото
не е ясно къде попадат 3/9 -ти дом,  на тази катра е на границата-
дали е Козирог /Рак или е Водолей/Лъв    :-[
( би имало имало разлика в тълкуването на предпоставките
за търговска дейност )

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #632 -: Октомври 11, 2010, 12:23:58 am »
не е ясно къде попадат 3/9 -ти дом,  на тази катра е на границата-
дали е Козирог /Рак или е Водолей/Лъв    :-[
за търговска дейност )

Това да, но Венера в Риби в 4 дом, като управител на 6....си е таман. Може да посади и тревица за развъждане у дома.  :P  Майтапя се, но все са по Венера в Риби, освен ако не се касае за психологични или медицински услуги. Но разбрах, че няма общо с медицината. Може да основе и фирма за уреждане и провеждане на детски тържества.

*

Stella

• 7765
« Отговор #633 -: Октомври 11, 2010, 12:55:40 am »
не е ясно къде попадат 3/9 -ти дом,  на тази катра е на границата-
дали е Козирог /Рак или е Водолей/Лъв    :-[
за търговска дейност )

Това да, но Венера в Риби в 4 дом, като управител на 6....си е таман. Може да посади и тревица за развъждане у дома.  :P  Майтапя се, но все са по Венера в Риби, освен ако не се касае за психологични или медицински услуги. Но разбрах, че няма общо с медицината. Може да основе и фирма за уреждане и провеждане на детски тържества.

Няма нищо общо с медицината, но има много общо със социалните услуги. А това последното предложение е много сладко - ще му отива ролята на клоуна с червения нос - малко фойерверки, балони и свещички, малко пастели за рисуване, малко игрички и музика. Ще се справи, сигурна съм. Тъкмо ще си отработи Сатурна в Рак.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #634 -: Октомври 11, 2010, 01:50:30 am »

ще му отива ролята на клоуна с червения нос - малко фойерверки, балони и свещички, малко пастели за рисуване, малко игрички и музика.

Даммм....определено ще му отива драматично-комична роля  ;D

Бате Николай беше направил опит да разиграва представления
в болниците, в детските отделения, при болните дечица,
вероятно по европейска програма, защото беше за много кратко и свърши.....

Трудно ще си намери място в тази "ниша", която отдавна е окупирана от
безработни артисти  ;)

С Дева на МЦ и Упр. на 5-дом в 8 -дом - едва ли развлекателния бизнес
е неговото професионално призвание, но качества не му липсват за това

*

Diyana

• 2705
« Отговор #635 -: Октомври 11, 2010, 02:18:26 am »
Аз докато сколасам сте го приключили. И според недостатъчните ми познания в джйотиш ще му е трудно да се справи със собствен бизнес поради факта, че в седми дом му попада Кету, десетия в наталната му карта е зает от Рак със Сатурн вътре, а шести дом при него е доста по-силен и държи У10 - Луна, Слънце и Меркурий.
Постоянно излизат показатели за работа с вода - моряк, търговия по море, на кораб и т.н. Това в рамките на шегата.

Изглежда има впечатляваща, запомняща се външност и доста доминиращо физическо присъствие. Едва ли остава незабелязан, въпреки скорпиона на асц. по западна система.

Трябва да работи все пак в подчинена роля, в полза на други или в съдружие, като някой друг е "главата" на фирмата. Той може обаче да се справи блестящо с ролята на управленски консултант, може да предоставя услуги например по фирмено развитие, управление и развитие на персонала или дори ПР, ако си донабави съответните липсващи му компетенции. Друга форма на "детската" забавачка е фирма за организиране на тренинги и тиймбилдинги за външни фирми \що не на корабче или яхта :P\. При всички случаи обаче ще има нужда да запази като фон работата с децата, дори да е "pro bono" и  ще има нужда от препоръката на свои колеги, от "връзки", за да започне.   
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #636 -: Октомври 11, 2010, 02:41:55 am »

Постоянно излизат показатели за работа с вода - моряк, търговия по море, на кораб и т.н. Това в рамките на шегата.

Тенкю! Въобще не е майтап работа това с водата. Той е роден амфибия. Все пак Нептунчо му е в първи дом. Гмуркач е и не му пука, че навън е минус 2 градуса - влиза си в морето, все едно си влиза в къщи на топло.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #637 -: Октомври 11, 2010, 02:45:31 am »

Тенкю! Въобще не е майтап работа това с водата. Той е роден амфибия. Все пак Нептунчо му е в първи дом. Гмуркач е и не му пука, че навън е минус 2 градуса - влиза си в морето, все едно си влиза в къщи на топло.

Ми начи - учител/инструктор по аквадайвинг ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #638 -: Октомври 12, 2010, 02:06:25 am »

Е, дааа, ама с Венера като У6 дом в Риби и в 4-ти нищо не пречи да работи и нещо подобно в някой момент. Въпрос на солар, прогресии и т.н. Извинявам се, че тези дни се включвам рядко, но нещо ми идва работата в повече. И на допълнителната работа ме юрнаха  ;D , та утре и вдруги ден ще съм по цял ден там.  :-\ Хубава вечер и успешна седмица на всички!  :88: :58: 

« Отговор #639 -: Октомври 13, 2010, 02:55:25 pm »

Е, дааа, ама с Венера като У6 дом в Риби и в 4-ти нищо не пречи да работи и нещо подобно в някой момент. Въпрос на солар, прогресии и т.н. Извинявам се, че тези дни се включвам рядко, но нещо ми идва работата в повече. И на допълнителната работа ме юрнаха  ;D , та утре и вдруги ден ще съм по цял ден там.  :-\ Хубава вечер и успешна седмица на всички!  :88: :58: 
[/quote]
  Скарлет, аз така и не разбрах ква нова работа, щото също нямам време за сайта и надничам скришно тук от време на време. Да ти е честита новата работа, а и на всички които са успели да реализират професионалния потенциал в картите си.... :49: