Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227489 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:професия
« Отговор #640 -: Октомври 13, 2010, 03:05:51 pm »

Скарлет, аз така и не разбрах ква нова работа, щото също нямам време за сайта и надничам скришно тук от време на време. Да ти е честита новата работа, а и на всички които са успели да реализират професионалния потенциал в картите си.... :49:

Тя е допълнителна, но е много интересна. Отработвам си 7 и 9 домове в съда.  :wub: ;)

« Отговор #641 -: Октомври 13, 2010, 06:26:25 pm »
    По кои показатели, планети в тези домове или управители? Стана ми интересно  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #642 -: Октомври 13, 2010, 11:45:28 pm »
    По кои показатели, планети в тези домове или управители? Стана ми интересно  :rolleyes:

Слънцето съуправлява 10 дом и е в 9, а Мерка управлява 9 и 12 и е в 9-ти, в 7 дом, в 7 дом Марс. 7 и 9 домове /освен 12/ са домове и на закона и институциите.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #643 -: Октомври 14, 2010, 12:17:41 am »

Слънцето съуправлява 10 дом и е в 9, а Мерка управлява 9 и 12 и е в 9-ти, в 7 дом, в 7 дом Марс. 7 и 9 домове /освен 12/ са домове и на закона и институциите.

А нещо знаци , имат ли и ако имат кои са? ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #644 -: Октомври 14, 2010, 12:42:04 am »
Слънцето и Меркурий са в Рак.

*

Марая

• 28287
« Отговор #645 -: Октомври 14, 2010, 12:49:17 am »

Много си стисната...Дай още малко..., какво имаме на К7,К9 ,К12 и МЦ в кой знак е?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #646 -: Октомври 14, 2010, 12:52:46 am »

Много си стисната...Дай още малко..., какво имаме на К7,К9 ,К12 и МЦ в кой знак е?

Алоуууу, не четеш. Куспидите на 9 и 12 съм ги написала на предната страница - Меркурий управлява 9 дом в Близнаци и 12 дом в Дева. МЦ е в Рак и Луната е у 6 дом в Овен. Н к: имаме Овен и Марс в 7 дом в Телец. Диспозиторът на Марса па е Венера и тя е на МЦ в Рак. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #647 -: Октомври 14, 2010, 12:55:02 am »

Алоуууу, не четеш. Куспидите на 9 и 12 съм ги написала на предната страница - Меркурий управлява 9 дом в Близнаци и 12 дом в Дева. МЦ е в Рак и Луната е у 6 дом в Овен. Н к: имаме Овен и Марс в 7 дом в Телец. Диспозиторът на Марса па е Венера и тя е на МЦ в Рак. 

Ахаа, схванах!
На хонорар ли си ? Или се явяваш като вещо лице?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #648 -: Октомври 14, 2010, 12:57:05 am »
На хонорар съм.

*

Марая

• 28287
« Отговор #649 -: Октомври 14, 2010, 01:01:02 am »
На хонорар съм.

Т.е , като вещо лице се явяваш в съда...така ли?  :rolleyes:
Хонорарите са по 11-ти дом , а тук не го виждам визиран :rolleyes:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #650 -: Октомври 14, 2010, 01:59:49 am »
На хонорар съм.

Астролог - Криминолог   - добре звучи  ;D  ;)
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #651 -: Октомври 14, 2010, 02:03:12 am »
На хонорар съм.

Интересно ми е , какво е , съдейки по това , че не е замесен 11-ти дом.
А в 11-ти дом са съдебните заседали , които се избират на друг принцип и не са на хонорар! :rolleyes: :-\

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #652 -: Октомври 14, 2010, 03:57:56 am »
На хонорар съм.

А в 11-ти дом са съдебните заседали , които се избират на друг принцип и не са на хонорар! :rolleyes: :-\

Жалко, сега няма да можеш да спиш от мисли.  :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #653 -: Октомври 14, 2010, 04:09:13 am »
На хонорар съм.

Амии , просто ще си заспя като пич! ;D :P
Ич ме не брига..., щом не казваш , просто подминавам , може и да ме лъжеш...Това е нет , не си длъжна да казваш истината... ;D ;D , не си в съдебно заседание , Я! :P ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #654 -: Октомври 14, 2010, 04:17:13 am »

Ич ме не брига..., щом не казваш , просто подминавам , може и да ме лъжеш...Това е нет , не си длъжна да казваш истината... ;D ;D , не си в съдебно заседание , Я! :P ;D

Точно това имам предвид - че е интернет. Не обичам да лъжа, затова не искам да говоря повече. Има си места за споделяне. Не съм прочела тук никой да си казва какво работи.  ;) Защо трябва да го правя аз? Мисля, че казах достатъчно.  :blink:
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 04:28:35 am от Скарлет »

*

Марая

• 28287
« Отговор #655 -: Октомври 14, 2010, 04:20:35 am »
хонорар! :rolleyes: :-\

[/quote]

Точно това имам предвид - че е интернет. Не обичам да лъжа, затова не искам да говоря повече. Има си места за споделяне. Не съм прочела тук никой да си казва какво работи.  ;) Защо трябва да го правя аз? Мисля, че казах достатъчно.  :blink:
[/quote]

Разтърсих се и видях , че е партенка...няма как да бъдеш съдебен заседател.... :blink: Така , че ми беше ясно , че е една игра има го- нема го..., но си заслужава , заради астрологията. А тя не е мъж , не е жена- ТЯ  е страст и за съжаление наркотик за цял живот!!!! :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #656 -: Октомври 14, 2010, 04:26:46 am »

Разтърсих се и видях , че е партенка...няма как да бъдеш съдебен заседател.... :blink: Така , че ми беше ясно , че е една игра има го- нема го..., но си заслужава , заради астрологията. А тя не е мъж , не е жена- ТЯ  е страст и за съжаление наркотик за цял живот!!!! :blink:

Щом ти го казваш, значи е така. Дали съм заседател или не, мисля че за теб не е важно. Но аз не си падам по игричките.  :blink:  Направи си хорар и си отговори дали те лъжа.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #657 -: Октомври 14, 2010, 04:32:06 am »

Разтърсих се и видях , че е партенка...няма как да бъдеш съдебен заседател.... :blink: Така , че ми беше ясно , че е една игра има го- нема го..., но си заслужава , заради астрологията. А тя не е мъж , не е жена- ТЯ  е страст и за съжаление наркотик за цял живот!!!! :blink:

Щом ти го казваш, значи е така. Дали съм заседател или не, мисля че за теб не е важно. Но аз не си падам по игричките.  :blink:  Направи си хорар и си отговори дали те лъжа.  ;)

Нема нужда от хорар... :P ;D.
Аз не се чувствам сигурна там и не съм добра в хорара...Знаеш го , що ме настъпваш? :rolleyes: :unsure:
Или в момента планетите са подходящи за хорарен въпрос :rolleyes: :rolleyes: :P ;D....

« Отговор #658 -: Октомври 14, 2010, 04:44:07 pm »
  Питах, щото  при мен Слънце и Меркурий са в Козирог и в 7 дом, а 9-ти дом ми е силно акцентиран. Отделно асцедента ми се управлява от Меркурий, който мунданно управлява и 6-ти дом, където ми са наблъскани - 3 планетки, по които чат-пат се развивам професионално, мунданния управител на 9-ти дом - Юпитер и управител на 7-ми дом в натала ми е също там....Та по някой път човек може да се обърка като види, че са засегнати домовете, че ще имам проблеми със съдилища, но всъщност по косвен начин съм свързана с тях и съм част от брънката, която ги обслужва....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #659 -: Октомври 14, 2010, 05:24:44 pm »
 Питах, щото  при мен Слънце и Меркурий са в Козирог и в 7 дом, а 9-ти дом ми е силно акцентиран. Отделно асцедента ми се управлява от Меркурий, който мунданно управлява и 6-ти дом, където ми са наблъскани - 3 планетки, по които чат-пат се развивам професионално, мунданния управител на 9-ти дом - Юпитер и управител на 7-ми дом в натала ми е също там....Та по някой път човек може да се обърка като види, че са засегнати домовете, че ще имам проблеми със съдилища, но всъщност по косвен начин съм свързана с тях и съм част от брънката, която ги обслужва....

Има разлика в двата случая. Не може да се сбъркат индикациите за възможните юридически проблеми и индикациите за работа в тези сфери. Вече сме ги коментирали. Трябва да са замесени за работа 10, 6 или / и 2 домове. Докато юридически проблеми и съдебни процеси е едно, а излежаване на присъда в затвор съвсем друго.

Пускам една карта на жена. Който има желание, може да се упражнява в търсенето на професионалното й развитие.