Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227723 Прегледи
Re:професия
« Отговор #700 -: Октомври 20, 2010, 05:52:48 am »
Лили,много интересна карта.
Първото,което ми се набива на очи е силния марс в ъглов дом,управител на луната,опозицията на луна плутон по оста 4-10 дом,сатурн в заточение в 12 дом.
Асц.е Рак с упр. Луна в 10 дом в гокленова зона в знака Овен.Според мен тази жена заема ръководна длъжност,може би е известна в своята област.
Сферата на здравеопазването ,диетологията .Лунните и плутоновите теми са изразени силно.
Възможно е да се занимава и с психология .
Чудя се как канализира тази марсова енергия.Дали не и идва повечко на луната.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #701 -: Октомври 20, 2010, 05:56:30 am »
Само кажете кога да обявя резултата. Ако не ви се чака, мога да го напиша и сега.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #702 -: Октомври 20, 2010, 06:04:51 am »
Е незнам за другите, но аз така се надявах вече да си загубила търпение.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #703 -: Октомври 20, 2010, 06:11:33 am »
И аз се надявам :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #704 -: Октомври 20, 2010, 06:15:48 am »

За пореден път да ви покажа, че Слънце и Меркурий в Овен не са това, което пишат за тях.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #705 -: Октомври 20, 2010, 06:19:56 am »

За пореден път да ви покажа, че Слънце и Меркурий в Овен не са това, което пишат за тях.  :P

A te какво общо имат с търпението Лили? :rolleyes: Те са огнени , но не всеки огън е бърз , на някой повечко сухи дръвчета трябва да сложиш за да го разпалиш!
Все дедо ти сатурн гледам за търпението.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #706 -: Октомври 20, 2010, 06:24:48 am »
Ти пък Марая изпадна в размисли пак.  ;D Много ясно, че Сатурн има отношение към търпението, но огнените не са по чакането и отлагането, те вършат нещата с размах и на момента. Особено тук ставаше дума за Слънце и Меркурий все пак.

Пък аз мога да чакам, щом си решила да ни гърчиш днес.  :P Щом Телец ми каза наскоро, че съм инат, значи се признах официално.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #707 -: Октомври 20, 2010, 06:30:54 am »
A te какво общо имат с търпението Лили?

По-скоро с нетърпението.  ;D

Така...
Надявам се да не съм пропуснала някой, започвам да цитирам отговорите, които най-много се доближават до правилния:

Мисля , че работата и е свързана с творчество....Възможно е да е фризьор.... :blink:

И аз най-напред си помислих, че дамата се занимава с изкуство или прави нещо красиво...

публична личност, маг ;D

Също така допускам вероятност да е свързана със социума по някакъв начин, обществена дейност...

Може юридическа да е професията, свързана с повече хора или ... актриса примерно :-\

Моля, заповядайте  :blink:

Тайра Бенкс - един от най-популярните чернокожи топ модели, достойна конкурентка на Наоми Кемпбъл.
Публична личност, с изяви в шоу бизнеса. Споменава се, че има изяви и като актриса.

Цитат
Tyra Lynne Banks (born December 4, 1973) is an American model, media personality, actress, occasional singer, and businesswoman. She first became famous as a model in Paris, Milan, London, Tokyo and New York, but television appearances were her commercial breakthrough. Banks is the creator and host of the UPN/The CW reality television show America's Next Top Model, co-creator of True Beauty, and host of her own talk show, The Tyra Banks Show.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tyra_Banks

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #708 -: Октомври 20, 2010, 06:33:15 am »
Ти пък Марая изпадна в размисли пак.  ;D Много ясно, че Сатурн има отношение към търпението, но огнените не са по чакането и отлагането, те вършат нещата с размах и на момента. Особено тук ставаше дума за Слънце и Меркурий все пак.

Пък аз мога да чакам, щом си решила да ни гърчиш днес.  :P Щом Телец ми каза наскоро, че съм инат, значи се признах официално.

Обясних защо съм в размисли в другата тема , ;D ;D , като влезне юпитер , а после уран в овена , ще чакате да ме хванете в темите с размисли... ;D ;D

Това и аз съм го чувала от телец ;D ;D.... ;D в повечко им идват скорпионските асценденти..

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #709 -: Октомври 20, 2010, 06:35:35 am »
Моя инат също от Телец е признат, при това с три планети в знака - Слънце, Марс и Меркурий.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #710 -: Октомври 20, 2010, 06:37:07 am »
Добре им идват, Марая, добре, тамън са си на място.  ;D Съгласявам се за Уран в Риби, че трудно се трае.

Лили, благодаря, много е готина тая мацка. Не й знам мъжете, но тя си е шеф на живота, не само в работата, сигурно е трудна хапка.

*

Марая

• 28287
« Отговор #711 -: Октомври 20, 2010, 06:38:37 am »
 :rolf: :rolf: , ще падана ...Това е за обобщение!
Телците признават ината на Скорпиона.....
Лелее , ако Хело ни чете , направо се е размазала от кеф! ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #712 -: Октомври 20, 2010, 06:39:35 am »
Моя инат също от Телец е признат, при това с три планети в знака - Слънце, Марс и Меркурий.  ;D

Направо сте си ги мерили.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #713 -: Октомври 20, 2010, 06:45:21 am »
Добре им идват, Марая, добре, тамън са си на място.  ;D Съгласявам се за Уран в Риби, че трудно се трае.

Лили, благодаря, много е готина тая мацка. Не й знам мъжете, но тя си е шеф на живота, не само в работата, сигурно е трудна хапка.

;D ;) , вече не го издържам , а покрай Вуте съвсем ми писна от Урана....Пак пътува към луницата /горката аз/ ;D ;D..

А Тайра е страхотна мацка! Води собствено предаване и има участия във филми....
Някой пак каза нещо за козирогатата Венера! ;D
Ая , това реабилитация ли беше за венерката? ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #714 -: Октомври 20, 2010, 06:52:52 am »
Марая, винаги съм твърдяла, че Венера в Козирог е естет, има усет към красивите неща, по дефолт. Но да не забряваме, че от всяко правило си има изключение... Познавам девойки с Венера там и са абсолютно безвкусни. Пак зависи как е аспектирана и т.н.  Аз лично не мога да я сравня, например, с Венера в Близнаци или изобщо във въздушен знак. Нищо лично към никого тук!!!

Най-голямата безвкусица съм виждала при две венерки по знак /телец и близнак/. База за изводи 6 карти. 1 мъжка сред тях! ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #715 -: Октомври 20, 2010, 06:55:58 am »
Венера в твърд аспект с Уран често срещаме в картите на популярните хора - актриси, модели, звезди от шоу бизнеса...
В картата на Тайра Венера е в 7 дом и е фокус на Т-квадрат с Марс и Уран. Марс на трон в 10 дом всекиго би объркал, особено в съчетание с овнешка Луна на МС. Но при нея предполагам, че влиянието им се е изявило като предприемчивост, борбен дух, умение да рискува и да се справя сама, когато е необходимо, и не на последно място бизнес усет. В бизнеса няма място за мекотели, тях много бързо ги смачкват. Кариерата на модел също изисква твърд характер, силна воля - мнозина момичета пробват, но не успяват, или успяват и след това потъват...

Най-точният аспект на Луната е с Нептун (тригон), а той е в съвпад със Слънцето в края на 5 дом, но много близо до К6 - работа, свързана с медии, телевизия, реклама, популярност... Луната, която управлява изгряващия знак, се намира в борбения Овен в съвпад с МС и има твърди аспекти със Сатурн и Плутон - предполагам, че не е с много лек характер, мъжко момиче е и не обича някой да й дава наклон.  ;D

Интересно, но мисля, че и в картата на друг известен топ модел - Синди Крауфорд имаше Марс и Сатурн в 10 дом, в съвпад с МС. На пръв поглед изглежда парадоксално, нали?
И други астрологични "странности" съм виждала - силно поставена Венера в 10 дом или на МС при мъж военен или носещ униформа с пагон.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #716 -: Октомври 20, 2010, 06:56:32 am »
цитирам отговорите, които най-много се доближават до правилния:

жалко, такава хубава учителка по физическо щеше да стане от нея.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #717 -: Октомври 20, 2010, 06:58:18 am »
цитирам отговорите, които най-много се доближават до правилния:

жалко, такава хубава учителка по физическо щеше да стане от нея.. :P

Еми виж картата на Синди Крауфрд - и тя е топ модел, но нейните физически упражнения по каланетика са доста известни (Марс и Сатурн на МС).  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #718 -: Октомври 20, 2010, 06:59:21 am »
От мои наблюдения, Венера в Близнаци е безлична, няма присъствие. Избира ''убити'' цветове при обличането - кафяво, сиво, тъмно зелено, и всякакви такива грозни нюанси през 4-те сезона. Прическа ''селянче''. Грим - кремче. Просто няма никакво присъствие.

Аспектите са много важни на венерката...., другото се оправя! ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #719 -: Октомври 20, 2010, 07:04:00 am »

Еми виж картата на Синди Крауфрд - и тя е топ модел, но нейните физически упражнения по каланетика са доста известни (Марс и Сатурн на МС).  ;D

какво да гледам, то е ясно, че се подведох по 6-ти /стрелец, учителка/  :-[ и марс+ луна на мц..
може някой ден да стане..и без това възможните избори и разклонения в живота са многобройни, кой знае кое е най- доброто нещо за нас..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..