Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 228173 Прегледи
*

abroad

Re:професия
« Отговор #740 -: Октомври 21, 2010, 01:46:43 am »
възможно собствена фирма, писане
е, дотук ми стигна седмото чувство ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #741 -: Октомври 21, 2010, 01:50:50 am »
възможно собствена фирма, писане
е, дотук ми стигна седмото чувство ;D

Тцц! ;D
Никакъв собствен бизнес....и писане... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #742 -: Октомври 21, 2010, 02:44:59 am »
Тази карта ми е много трудна. От една страна - творческа натура, човек на изкувството - художничка, певица, фотограф или фото-модел дори (щом не е актриса). От друга страна - силен акцент върху 3-9 домове и силен Меркурий (краен диспозитор в картата) - учен, преподавател. Този път нямам идея. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #743 -: Октомври 21, 2010, 02:48:55 am »
Тази карта ми е много трудна. От една страна - творческа натура, човек на изкувството - художничка, певица, фотограф или фото-модел дори (щом не е актриса). От друга страна - силен акцент върху 3-9 домове и силен Меркурий (краен диспозитор в картата) - учен, преподавател. Този път нямам идея. ;D

Не ти е трудна , просто не иска да ти говори! :P
Има такива карти и ми се е случвало , не , че заради инат не съм стигала до Марианската падина на картата , но ....от инат , не от кеф...
Няма проблем , помисли....може да ти проговори , до сега обаче наистина нищо не ти е казала... ;D ;) :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #744 -: Октомври 21, 2010, 03:32:47 am »
Kачвам картата на жена.
Какво бихте казали за нея , за професията и?
Според мен тази жена е астролог или езотерик.

*

Марая

• 28287
« Отговор #745 -: Октомври 21, 2010, 03:36:38 am »
Kачвам картата на жена.
Какво бихте казали за нея , за професията и?
Според мен тази жена е астролог или езотерик.

Студено!
Неее , дори понятие няма от това... :blink:

« Отговор #746 -: Октомври 21, 2010, 03:43:40 am »
Другото проявление на 11 дом,според мен е телевизия,журналистика.Упр. на 10 /кариера/е в 11 дом,упр. на 6 е Марс в 3 дом в тригон със Слънцето в 11 дом.

*

Divna

« Отговор #747 -: Октомври 21, 2010, 03:52:37 am »
Марая, работата на жената е свързана с много комуникация, има аспекти на съпричастност, но и на защита. Умее да си слага предпазната броня. Бърз, пъргав ум. Оригиналност що се отнася до печелене на пари. Не виждам да има никакви финансови проблеми, напротив. Мисля, че е удоволетворена от работата си и средствата които получава.
С някакъв вид консултанска дейност ли се занимава, в която е необходимо да има психологически усет?

*

Марая

• 28287
« Отговор #748 -: Октомври 21, 2010, 03:58:36 am »
Другото проявление на 11 дом,според мен е телевизия,журналистика.Упр. на 10 /кариера/е в 11 дом,упр. на 6 е Марс в 3 дом в тригон със Слънцето в 11 дом.

Не , нищо общо няма...

*

Марая

• 28287
« Отговор #749 -: Октомври 21, 2010, 04:00:04 am »
Марая, работата на жената е свързана с много комуникация, има аспекти на съпричастност, но и на защита. Умее да си слага предпазната броня. Бърз, пъргав ум. Оригиналност що се отнася до печелене на пари. Не виждам да има никакви финансови проблеми, напротив. Мисля, че е удоволетворена от работата си и средствата които получава.
С някакъв вид консултанска дейност ли се занимава, в която е необходимо да има психологически усет?

Последното е задължително! :blink:
Всичко болтвано е вярно....

*

Divna

« Отговор #750 -: Октомври 21, 2010, 04:01:51 am »
Да не е психолог?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #751 -: Октомври 21, 2010, 04:05:53 am »
С пътувания според мен е свързана нейната работа, редица контакти, движение, даже нещо морско ми се върти с известна доза вълнение и промени, рискове, но не ми иде наум какво, може би е на сравнително висока позиция в службата. А може и популярност до някаква степен.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #752 -: Октомври 21, 2010, 04:14:18 am »
Да не е психолог?

Не , но работата и го изисква! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #753 -: Октомври 21, 2010, 04:15:30 am »
С пътувания според мен е свързана нейната работа, редица контакти, движение, даже нещо морско ми се върти с известна доза вълнение и промени, рискове, но не ми иде наум какво, може би е на сравнително висока позиция в службата. А може и популярност до някаква степен.

Да! :blink:
Какво имаш в предвид пътувания? :-\

*

Divna

« Отговор #754 -: Октомври 21, 2010, 04:18:16 am »
Марая, професията й широкопрактикуваща ли е?
Предполагам само някакъв малък процент от населението могат да я практикуват.

Свързана ли е с министерства?

*

Марая

• 28287
« Отговор #755 -: Октомври 21, 2010, 04:21:52 am »
Марая, професията й широкопрактикуваща ли е?
Предполагам само някакъв малък процент от населението могат да я практикуват.

Свързана ли е с министерства?

Да! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #756 -: Октомври 21, 2010, 04:46:02 am »
Да казвам ли или да почакам? :P

*

Divna

« Отговор #757 -: Октомври 21, 2010, 04:55:52 am »
Казвай. Нямам представа в министерствата как точно се назовават длъжностите /с изключение на най-високо поставените/.

*

Марая

• 28287
« Отговор #758 -: Октомври 21, 2010, 05:00:12 am »
Казвай. Нямам представа в министерствата как точно се назовават длъжностите /с изключение на най-високо поставените/.

Жената е бивша митничарка , понастоящем е шеф на ГКПП...
Работи в системата от много години и са и подчинени няколко по малки пункта.... ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #759 -: Октомври 21, 2010, 06:37:18 pm »
Какво имаш в предвид пътувания? :-\

Нещо, свързано с пътувания и аз незнам. Както и задгранични.
С пътувания според мен е свързана нейната работа, редица контакти, движение, даже нещо морско ми се върти с известна доза вълнение и промени, рискове, но не ми иде наум какво.

Оказа се съвсем косвена връзката. Видях, че си дала отговора.  :blink: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.