Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227292 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:професия
« Отговор #760 -: Октомври 21, 2010, 06:41:59 pm »
Да не губим форма, качвам и аз една карта. На мъж. :blink: Каква е професията му?   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #761 -: Октомври 21, 2010, 06:44:15 pm »
Какво имаш в предвид пътувания? :-\

Нещо, свързано с пътувания и аз незнам. Както и задгранични.
С пътувания според мен е свързана нейната работа, редица контакти, движение, даже нещо морско ми се върти с известна доза вълнение и промени, рискове, но не ми иде наум какво.

Оказа се съвсем косвена връзката. Видях, че си дала отговора.  :blink: 

щях да ти пиша , че си много познала ...обаче тоя сън ме разби и седя и гледам като индианец в картата на това затъмнение.... :( :(...
Има страшен кръст на небето в тоя ден...
При мен обаче нещата не изглеждат зле ,  :o , Венера е в съвпад с наталния ми Юпитер и ще отключи дирекция луна/юпитер.....
Съни , настръхнала съм цялата , като току-що изкъпан котарак съм...., погледни картата.... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #762 -: Октомври 21, 2010, 11:06:35 pm »
Да не губим форма, качвам и аз една карта. На мъж. :blink: Каква е професията му?   
За да стане забавно, започвам аз-непрофесионалистът. ;D
Преподавател в икономически факултет на някой ВУЗ, или внедрява модерни технологии в банките, като интернет банкиране например, или счетоводител, застраховател, или дори политик. Работата е свързана с много контакти с хора и пътуване. Има и малко индикации за психолог.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #763 -: Октомври 21, 2010, 11:23:36 pm »
относно картата, която Sunrain качи ...аз мисля финансов консултант....или някакъв преподавател....с власт е свързана професията му... :-\ :rolleyes: :blink:
« Последна редакция: Октомври 21, 2010, 11:49:13 pm от vanilla »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #764 -: Октомври 22, 2010, 12:15:11 am »

На пръв поглед прилича на преподавател, търговец,има силен акцент на 3/9 домове - преподаване, пътувания, комуникации, юридическа професия, писане и издаване на книги или учебници. Марс управлява 2 и 9 домове - начин на финансиране и висше образование....в съвпад с Плутон - диспозитор на Юпитер, Венера и Нептун. Може да е и финансист, физик, химик, еколог, инженер, военен, полицай. Марс и Плутон в Дева загатват за нуждата от служене, но съвпадът дава и власт. СЛВ в Риби подтиква към саможертви...но Нептун е в съвпад с Венера в 9 дом може да го е отвела към химията в този живот. Знае ли човек? Има много възможности в тази карта.  :-\
« Последна редакция: Октомври 22, 2010, 12:26:34 am от Скарлет »

*

Uran

• 6041
« Отговор #765 -: Октомври 22, 2010, 12:18:07 am »
Предположенията са ми сходни с тези на Мирабела.
Преподаване, финанси, банки....

*

Марая

• 28287
« Отговор #766 -: Октомври 22, 2010, 12:26:37 am »
Мисля , че е моряк , капитан на кораб , старпом....
Упр. на 6-ти дом е луна -ситуирана в 3-ти и в гокленова зона.
Отсреща обаче има натоварване в 9-ти Юпитер е начало на редичката...
Човека пътува с кораби ....мисля , че това му е работата.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #767 -: Октомври 23, 2010, 02:36:14 am »
Отговор? :blink: :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #768 -: Октомври 23, 2010, 02:39:03 am »

« Отговор #769 -: Октомври 23, 2010, 02:40:56 am »

« Отговор #770 -: Октомври 23, 2010, 03:07:32 am »

Мисля, че е някаква професия ,която изисква сръчност. Може да има висше и да работи по специалността си. Бих заложила на инженерна професия или някаква медицинска специялност, която изисква боравене с инструменти. :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #771 -: Октомври 23, 2010, 04:15:55 am »
юрист- адвокат или съдия

*

Divna

« Отговор #772 -: Октомври 23, 2010, 04:31:25 am »
Много възможности виждам. Човекът си пада философ.
Но мисля, че е пожарникар  ;D.

« Отговор #773 -: Октомври 23, 2010, 04:38:03 am »
Много възможности виждам. Човекът си пада философ.
Но мисля, че е пожарникар  ;D.
Това най-много ми харесва!!! :clap: Защото и аз първо помислех, че извършва професия, опасна за живота. Но не го написах, така че не ми се брои. ;D

« Отговор #774 -: Октомври 23, 2010, 02:35:18 pm »
Юпитер, У МС и 11 дом, натоварени 3/9 - професия ,свързана с много комунакация,пътуване,чужбина
телевизия,медии, реклама
У 6 Луна Телец, крит.градус или добре готви, или добре се храни, готвач и всичко свързано с тази сфера ;D
умело борави с остри режещи предмети, с този съвпад Марс/Плутон, ще го пратим в хирургията, ходом марш
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #775 -: Октомври 23, 2010, 06:29:27 pm »
Според мен човека изкарва добри пари и работи в партньорство.Областите свързани с Луна -Нептун са изразени.
Колебая се с какво точно се занимава.Възможно е да е юрист или финансист,работа в полиция също ми идва на ум.
Само Нептун ми се изплъзва от картината и ме кара да мисля,че човека може да е свързан с медицината ,вярата ,рекламата или киното.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #776 -: Октомври 24, 2010, 02:48:34 am »
Извинявам се за забавянето, малко бях извън обхват. Давам отговора.  :blink:

Принципно би бил прекрасен даскал, имаше доста такива предположения, завършил е филология, но години наред работи в друга област.

Тези, които са казали ПР и реклама са на прав път, точно с това се занимава, а в началото на трудовия си стаж и в медиите.
За верен може да се приеме и "морския" момент, защото е в корабна компания.   

*

Марая

• 28287
« Отговор #777 -: Октомври 24, 2010, 03:04:35 am »
Извинявам се за забавянето, малко бях извън обхват. Давам отговора.  :blink:

Принципно би бил прекрасен даскал, имаше доста такива предположения, завършил е филология, но години наред работи в друга област.

Тези, които са казали ПР и реклама са на прав път, точно с това се занимава, а в началото на трудовия си стаж и в медиите.
За верен може да се приеме и "морския" момент, защото е в корабна компания.   

;D Шипинг и спедиция или и чартъриране ? Или всичко е общо?

« Отговор #778 -: Октомври 24, 2010, 03:48:26 pm »
Юпитер, У МС и 11 дом, натоварени 3/9 - професия ,свързана с много комунакация,пътуване,чужбина
телевизия,медии, реклама
У 6 Луна Телец, крит.градус или добре готви, или добре се храни, готвач и всичко свързано с тази сфера ;D
умело борави с остри режещи предмети, с този съвпад Марс/Плутон, ще го пратим в хирургията, ходом марш

след толкова опити- неуспешни, тая карта взе та ми проговори ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #779 -: Октомври 24, 2010, 03:57:24 pm »
Да, Стреличка ти много добре си усетила как се е реализирал не само сега, но и до момента. Освен това си права, че готви хубаво. Ще му кажа да не се тревожи, ако остане без работа, поне готвач да се цани.  ;D  
« Последна редакция: Октомври 24, 2010, 05:06:22 pm от sunrain »