Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227837 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: професия
« Отговор #1140 -: Октомври 14, 2013, 06:41:10 pm »
Само политиката не се връзва, явно е нещо моментно.

То всички се бутат в политиката, щото там се правят пари и се отварят възможности.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1141 -: Октомври 14, 2013, 07:48:10 pm »
Има си калсарпа йога момчето в картата (частична поне, ако приемем, че не бива да има планети в един дом с възлите, а само в домовете помежду им). Раху в 3-ти дом, Кету - в 9-ти. Деветият дом освен, че е домът на късмета (и куп други неща), е и домът на бащата. Това е и 9-тият дом от наталното му Слънце (сигнификатор на бащата). То така е лесно де - след като знаем фактите (за липсата на бащата имам предвид).

Питам се, откога се колебае относно професионалния си път. От тази пролет (когато е започнал подпериодът на Раху в главния период на Меркурий) или не? Защото Раху управлява 8-мия дом (страхове) от Меркурий и стои заедно със Сатурн (страхове) във 2-рия (самочувствие), а диспозиторите на Меркурий и Раху (съотв. Луна и Слънце) са заедно в 12-тия дом (загуби) от Меркурий. Страхове от загуби?

Забравих - млад доцент е, поздравявам го по този случай.

А часът на раждане 5:50 ли е? Щото искам да пробвам нещо с навамша.
« Последна редакция: Октомври 14, 2013, 07:54:14 pm от Mirabella »

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #1142 -: Октомври 14, 2013, 10:07:26 pm »
Късно се включвам... Ясно е че, доцент е титла  :blink: дадох насоката свързана с Висшето образование. Часът е абсолютно точен. Доцент по икономика  ;D Труден и трънлив път докато успее, писах, че се е самоиздържал, за да учи, по-точно бизнеса е развит, за да може да си плати образованието... Трудностите са от типа на много лишения в името на образованието. Относно политиката- там беше поканен, да речем оценен по качества, но не политически обвързан и.. не се е бутал. Колебанията започнаха от момента, в който въпросния осъзна, че за да запази здравето си все пак- млад човек, трябва да се съсредоточи в една дейност. По мои наблюдения малко хора могат да съчетават наука и частен бизнес. И все пак да не забравяме, че живеем в страна където не ти плащат за интелект т.е. човека иска да си се развива в науката, но там заплащането е ясно какво е... но него си го тегли и така.  :blink:
Lillie, sunnily- благодаря Ви за чудесното интерпретиране! Отварям скоба, за практиката- той не преподава, защото не желае.  sunnily-   за медицинските консумативи- шапка ти свалям, защото примерно едни латексови ръкавици в хирургията не знам доколко се разчитат в хороскопа.  ;D
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

« Отговор #1143 -: Октомври 14, 2013, 10:13:40 pm »
Благодаря за отговора.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #1144 -: Октомври 14, 2013, 10:14:09 pm »
Mirabella,
Часът на раждане е точен. Относно колебанията, те са периодични, но и по-засилени от края на лятото тази година. На сърце му е науката, но също е силен и във "въртенето на пари"- може да е абсолютен пример за спекулант, обаче има много добродетели и бяга от тази сфера. Не знам, като гледам 9-ти дом, не предполага развитие в чужбина- Вие ще кажете. Според мен за научна добре платена реализация по-подходящо е навън, но неща като гледам картата май няма да го бъде. Тук е Ваш ред  :blink:
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #1145 -: Октомври 14, 2013, 10:17:35 pm »
Има си калсарпа йога момчето в картата (частична поне, ако приемем, че не бива да има планети в един дом с възлите, а само в домовете помежду им). Раху в 3-ти дом, Кету - в 9-ти. Деветият дом освен, че е домът на късмета (и куп други неща), е и домът на бащата. Това е и 9-тият дом от наталното му Слънце (сигнификатор на бащата). То така е лесно де - след като знаем фактите (за липсата на бащата имам предвид).

Питам се, откога се колебае относно професионалния си път. От тази пролет (когато е започнал подпериодът на Раху в главния период на Меркурий) или не? Защото Раху управлява 8-мия дом (страхове) от Меркурий и стои заедно със Сатурн (страхове) във 2-рия (самочувствие), а диспозиторите на Меркурий и Раху (съотв. Луна и Слънце) са заедно в 12-тия дом (загуби) от Меркурий. Страхове от загуби?
Ох, много съм разсеяна.. простете за което. Ами доколкото го познавам и да има такива страхове-не ги показва. Това, което забелзявам идва според мен от 4-ния Рак- страх дали ще има достатъчно финанси, за да издържа семейство...

Забравих - млад доцент е, поздравявам го по този случай.

А часът на раждане 5:50 ли е? Щото искам да пробвам нещо с навамша.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1146 -: Октомври 15, 2013, 05:57:54 am »
и аз искам да помоля за насока. от доста години се занимавам с транспорт, но напоследък ми се въртят някакви идеи за смяна на попрището. иска ми се да уча нещо което би ми помогнало да сменя сферата с някаква не толкова "мъжка" професия.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #1147 -: Октомври 15, 2013, 11:37:49 am »
С уговорката, че съм начинаеща, но предполагам другите ще кажат повече. Аз така като ти гледам картата, не знам защо свързвам нещо със Следовател...

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1148 -: Октомври 16, 2013, 07:01:04 am »
благодаря ти Cancer. не се виждам много в това амплоа, не понасям насилието  :blink:

« Отговор #1149 -: Ноември 14, 2013, 04:44:28 pm »
Може ли да се определи професията само по наталната карта? Моля да ми помогнете и за моята!  :rolleyes:

« Отговор #1150 -: Ноември 14, 2013, 05:48:48 pm »
В смисъл, питаш дали можем да познаем професията ти или да ти препоръчаме каква би ти подхождала?
Артистична (творческа) ли ти е професията?

« Отговор #1151 -: Ноември 14, 2013, 06:38:04 pm »
Искам да попитам дали е заложена в картата сферата на работа и към каква сфера да се насоча. Нямах особен късмет с последната ми работа и затова питам.  :-\

« Отговор #1152 -: Ноември 14, 2013, 09:31:12 pm »
И според мен имаш добри артистични способности, интереси в областта на психологията, музиката, психологията, астрологията. Може да имаш успех в някаква инженерна дейност. Някъде, където е необходимо изобретяване на нещо.
Учителска професия също.
Но си мисля, че ще съчетаваш доста неща наведнъж... :blink:

« Отговор #1153 -: Ноември 15, 2013, 03:39:06 pm »
Икономическа специалност съм завършила. Работих година и половина в областта на финансите, но работата не ми беше по сърце. Затова питам. Интересите са ми в областта на психологията и политиката, а неосъществената ми мечта от малка е да съм актриса. Честно казано не съм вярвала, че имам артистични заложби. :rolleyes:
А червените линии на наталната карта показват трудностите на човек в живота ли?  :unsure:

« Отговор #1154 -: Ноември 27, 2013, 11:47:49 pm »
Здравейте,
нямах намерение да пиша, но изчетох цялата тема(да, всичките 59 страници) и не мога и не мога да интерпретирам сам наталната си карта в насока професия. И аз като някои други съм на кръстопът, да не кажа направо задънена улица... не ми се искаше това да е първия ми пост в този форум, принципно пиша когато имам какво да кажа, но след всичко прочетено ме е срам да се нарека дори любител астролог.

ПП: А сега като си направих и тази карта в този сайт, виждам че има разминаване между МЦ. Тъй като обикновено гледам картите/моята в това число/ в Zet9, където МЦ ми излиза в лъв. А тук - стрелец. И това ме обърква още повече. Принципно всички други са непроменени, само МЦ. Ами... благодаря предварително на всеки, който ми обърне внимание. :) Просто сам не мога да се справя, наистина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1155 -: Ноември 28, 2013, 12:06:00 am »
Здравейте,
нямах намерение да пиша, но изчетох цялата тема(да, всичките 59 страници) и не мога и не мога да интерпретирам сам наталната си карта в насока професия. И аз като някои други съм на кръстопът, да не кажа направо задънена улица... не ми се искаше това да е първия ми пост в този форум, принципно пиша когато имам какво да кажа, но след всичко прочетено ме е срам да се нарека дори любител астролог.

ПП: А сега като си направих и тази карта в този сайт, виждам че има разминаване между МЦ. Тъй като обикновено гледам картите/моята в това число/ в Zet9, където МЦ ми излиза в лъв. А тук - стрелец. И това ме обърква още повече. Принципно всички други са непроменени, само МЦ. Ами... благодаря предварително на всеки, който ми обърне внимание. :) Просто сам не мога да се справя, наистина.

В този форум по принцип гледаме астрокомски карти... :blink:
Так,че влез в астро.ком и направи там картата си.

Добре дошъл... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1156 -: Ноември 28, 2013, 01:01:17 am »
Hurricane,
Според мен нещо в сферата на ИТ технологиите :blink:

« Отговор #1157 -: Ноември 28, 2013, 01:49:46 am »
Благодаря, Мария.
Аз се опитах там да направя, но нещо не ми се получи... както и да е, видях че и от този сайт има където са пускаи хора и реших да пробвам него. Сега след кратка борба, успях и пускам картата, но сега се обърках още повече. Тук излиза МЦ дева... чудя се дали разминаването не е заради часовото време, +2, +3.. в ZET излиза лъв, а уж в нея нали програмата автоматично генерира дали трябва да е +2 или +3 (за родени през зима и лято, само дето и аз не помня кое за кога е и все ги бъркам.. но като цяло не пипам опциите, те сами се променят)

Ами публикувам другата карта, от астрото.

romantica, благодаря за коментара по картата, дали има някаква промяна според теб след тази? Извинявайте че така тъпо се получава, просто искам да е точно... май МЦ наистина ще ми излезе в дева, щом толкова издребнявам :D
« Последна редакция: Ноември 28, 2013, 12:39:35 pm от Hurricane »

« Отговор #1158 -: Ноември 28, 2013, 06:56:50 am »
Благодаря, Мария.
Аз се опитах там да направя, но нещо не ми се получи... както и да е, видях че и от този сайт има където са пускаи хора и реших да пробвам него. Сега след кратка борба, успях и пускам картата, но сега се обърках още повече. Тук излиза МЦ дева... чудя се дали разминаването не е заради часовото време, +2, +3.. в ZET излиза лъв, а уж в нея нали програмата автоматично генерира дали трябва да е +2 или +3 (за родени през зима и лято, само дето и аз не помня кое за кога е и все ги бъркам.. но като цяло не пипам опциите, те сами се променят)

Ами публикувам другата карта, от астрото.

romantica, благодаря за коментара по картата, дали има някаква промяна според теб след тази? Извинявайте че така тъпо се получава, просто искам да е точно... май МЦ наистина ще ми излезе в дева, щом толкова издребнявам :D
Ах,Водолейче...  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #1159 -: Ноември 28, 2013, 07:00:35 am »
Здравей,Водолейче.Професията се определя от МЦ,от неговия управител,както и от знака и дома,в който се намира.При теб е във 2-ри дом.Хората,които имат силен 2-ри дом често са много сръчни в ръцете.Управителя на МЦ при теб е Меркурий,а ситуиран във 2-ри дом може да сочи,че ще имаш няколко различни източника на доходи.Заради съвпада на Меркурий с Уран може да съдим,че професията ти ще е свързана с електроника,компютри,интернет,както и всички други теми свързани с Уран...Но освен това имаме и съвпад с Нептун-той е висшата октава на Венера.Свързва се с изкуството,но и с призива да помагаш на другите.Интересуваш ли се от физика,математика?
« Последна редакция: Ноември 28, 2013, 08:54:43 am от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд