Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227237 Прегледи
Re: професия
« Отговор #1180 -: Януари 24, 2014, 01:42:34 pm »
Дa попитaм и aз прaвилно ли съм се нaсочилa,тъй кaто учих 3год прaво сегa временно го прекъснaх и от тaзи годинa зaписaх дa следвaм психология..прaвилното попеище ли съм избрaлa според кaртaтa ми
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #1181 -: Януари 24, 2014, 01:45:56 pm »
сцената е за - венера1978  ;D

ами не знам - урана ми се набива много на очи - с уран през мцто може и менделсон да е :) но като казваш кредити - може така да отработваш урана ... у8 е все пак
а за отношението към 10ти и конфигурацията с хирон се усеща явно ...

моето слънце е два градуса след твоето но е в 10ти - много харесвам теорията за дуалността (лъв-уран) - аз наммерих мястото си когато създадох дом (уран у4 :))
Отработвам го с лихви..;)
За менделсон не знам, а и ми е малко странно заради някой или по скоро посредством някой или някоя да се реализираш и да създадеш дом...Не ги разбирам тези неща за дом и семейство и няма как да взема отношение...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1182 -: Януари 24, 2014, 01:51:48 pm »
Дa попитaм и aз прaвилно ли съм се нaсочилa,тъй кaто учих 3год прaво сегa временно го прекъснaх и от тaзи годинa зaписaх дa следвaм психология..прaвилното попеище ли съм избрaлa според кaртaтa ми

Аз мисля,че избора е правилен...Самата ти се нуждаеш от по-дълбоко разбиране на собствената си психика и това е провокирало търсенето на нови начини и подходи.
Макар,че и в правото би могла да се реализираш успешно.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1183 -: Януари 24, 2014, 02:08:11 pm »
Ако на някой му се занимава, нека да ми сподели какво са впечатленията за професията ми и тн. Не искам да излиза че изпитвам някой, но мисля да сменям попрището в работата ми.
Благодаря предварително

Умееш ли да готвиш? Всяка сфера на обществено обслужване...е подходяща за теб.
Би могъл да пробваш с недвижими имоти..,ресторантьорство,хотелиерство....
Търсиш жена , която да подпомага амбициите ... , и да създаде домашен уют.
Имам въпрос..В картата ти ясно и категорично е показано,че има силно влияние на единия родител...Аз мисля,че това е майка ти. Така ли е...или греша? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1184 -: Януари 24, 2014, 02:11:02 pm »
Ако на някой му се занимава, нека да ми сподели какво са впечатленията за професията ми и тн. Не искам да излиза че изпитвам някой, но мисля да сменям попрището в работата ми.
Благодаря предварително

Имам въпрос..В картата ти ясно и категорично е показано,че има силно влияние на единия родител...Аз мисля,че това е майка ти. Така ли е...или греша? :rolleyes:
Стреляш право във целта!!!
Да, майка ми..Родителите са ми разведени. А за готвенето по смотан и гъзорък в ръцете от мен човек няма...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #1185 -: Януари 24, 2014, 02:22:22 pm »
Много блaгодaря,Мaрaя  :-[  :wub:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #1186 -: Януари 24, 2014, 02:34:45 pm »
Сцена?  Не би било зле,ама Холивуд далече,бре... :wink2:
Доста възможности дава картата ми,но най-вече показва необходимост...Сама да съм си шеф!Би било чудесно...ама засега е "мираж"...
Благодаря момичета за включването.

п.с.11дом не се ли свързваше с ТВ?

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #1187 -: Януари 24, 2014, 02:38:50 pm »
А мираж.. Ти си Овен, винаги ще ти е по-добре да си начело на нещо.. Може би не си имала време да помислиш къде би се реализира най-добре, а може би още не е дошло времето. Ама като станеш шеф да не ни забравиш  ;)  ;D
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

« Отговор #1188 -: Януари 24, 2014, 02:39:33 pm »
Според мен имаш някакви таланти, за които не знам дали знаеш  ;D От друга страна Слънцето ти блести в 6-ти дом, Марс е в съвпад с МЦ, което според мен би означавало, че признанието е да се грижиш за нещо/някого като заемаш лидерски пост. Имаш доста възможности по картата. Въпросът е ти какво искаш :blink:

аз,ако знам какво умея най-добре...ама незнам...За какви "таланти" намекваш?

« Отговор #1189 -: Януари 24, 2014, 03:06:26 pm »
Благодаря предварително

Това от куинконса между Слънце и Луна ли идва? - влиянието на майката, имам впредвид.

« Отговор #1190 -: Януари 24, 2014, 03:08:01 pm »
Благодаря предварително

Това от куинконса между Слънце и Луна ли идва? - влиянието на майката, имам впредвид.
Ами аз нямам обяснение, според мен този квинкос аз го свързвам, като възход и падение...нали знаеш след кризите в световните икономики , следва бум..;)

« Отговор #1191 -: Януари 24, 2014, 03:17:57 pm »
Благодаря предварително

Ами аз нямам обяснение, според мен този квинкос аз го свързвам, като възход и падение...нали знаеш след кризите в световните икономики , следва бум..;)

може ли да изчакаме Марая да отговори, преди да коментираме  ;)

« Отговор #1192 -: Януари 24, 2014, 03:28:46 pm »
Благодаря предварително

може ли да изчакаме Марая да отговори, преди да коментираме  ;)
Ами чакам с нетърпение, но готвач или некакви такива бизнеси, да си кажа изпитвам презрение към това кутило, бармани сервитьори и тн...Грозно звучи, но според мен са мръсно племе

*

Марая

• 28287
« Отговор #1193 -: Януари 24, 2014, 03:42:32 pm »
Благодаря предварително

Не...Плутон в 4-ти в аспект със Сатурнова Луна. Или Луната е диспозирана от Сатурн. Тя е емоционална..,защото емоцията се свързва с Луната,но е диспозирана от Сатурн , който фрустрира ..не показва чувства, но властва. Плутон е женска планета...той е мъж..противоположния пол е в 4-ти дом или майка му . Плутон е властен и неговата дума е последна.
Ако трябва да опиша майка му с няколко думи ...то тя е прекалено амбициозна консервативна,практична и умела,...Наред с това подозирам, че Нерил трудно е разбиран у дома..сред близките си. Съществува предпоставка за доста свободни и либерални отношения..,които не изключват трудното разбиране на желанията му....интересите му.
А той предпазлив по отношение на финансовите въпроси има доста здрав разум и практични способности .
култивирането на топлота , нежност и съпричасност...даването на свобода , без да очаква нищо в замяна , може да бъде по- правилното от поставянето на ограничения към другите и доказването на правота на всяка цена...
« Последна редакция: Януари 24, 2014, 03:48:32 pm от Марая »

« Отговор #1194 -: Януари 24, 2014, 03:51:27 pm »
Всичко е едно към едно вярно. Само за неразбирането не е точно така. Никога не съм получавал подкрепа в смисъл на глезене.Всеки в една или друга степен има разминаванията с родителите си
Но да за налагането си тотално права и всичко друго!!!!

« Отговор #1195 -: Януари 24, 2014, 04:24:30 pm »
Марая може ли да се изкажеш и по моя "казус"...за подходящи дейности/кариера...?

Много искам да сменя попрището-/сега съм в туризма,това съм завършила/...,но не знам с какво да се захвана...Дали да се ориентирам към др.дейност /каква?/, или да си "налягам парцалите" в туризма...???

Помощ? :blink:

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #1196 -: Януари 24, 2014, 04:44:54 pm »
бодвам ик моята че ми е голяма дилема - предвид тр сатурн и бъдещия юпитер ... много ми е сбъркано .. за сега тази карта отговаря най-много на отминали събития а и на характера ми, но с толкова планети във втори и десети и кръста и везнишкия асц - направо не знам какво решение да взема ...

завършвам инженерна специалност ... евентуално ако не отложа още една година
до сега винаги съм си намирала работа благодарение на случайността, а когато я търся не я намирам или не ми плащат :) а последната ми работа беше по роднинска линия :)

някой вижда ли поприще подходящо за мен ...  :wub:
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #1197 -: Януари 24, 2014, 07:29:11 pm »
Ib ,не съм добрa в откривaнето нa призвaние,но зaдължително според мен ,aко прaвилно съм усвоилa и мaлкото ми знaния по aстрология,трябвa дa блестиш в кaриерaтa,трябвa дa си нa шефското място или поне дa ти бъдaт предостaвени повече прaвомощия,тъй кaто не обичaш дa бъдеш комaндвaн.Имaш нуждa дa бъдеш призвaнa,оцененa и дa се изкaчиш до върхa нa стълбицaтa в кaриерaтa,може би товa е нaчинът дa получиш удовлетворение..Дaли не е възможно дa довършиш семеем бизнес или просто дa следвaш стъпките нa един от родителите си,може би бaщa..Извини ме aко бъркaм,по -опитните и компетентните ще се включaт и със сигурност ще ти дaдaт по-зaдоволителен отговор от мен,но се нaдявaм ,че поне нещо съм рaзбрaлa и съм успялa дa нaпишa прaвилно дори и двa редa  :wub:

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #1198 -: Януари 24, 2014, 08:12:23 pm »
янита - от нашите само ядове  :-[ и това че от бащата нищо е най големия парадокс в картата ми :) поне за мен
но за призванието си права - за мен е много важен фиидбека и особено положителния такъв ... в интерес на истината си мислех че съм кариеристка но приоритетите ми в един момент се обърнаха на 180 градуса ... сега навлизам в нов етап и не знам какво ме чака - темите за работа/професия/кариера излизат отново на преден план заедно с недовършеното ми образование ...
Принципно съм добър работник, но ако ми се дава шанс за импровизации - бързо реагирам в кризисни ситуации и честно казано под напрежение работя в пъти по-добре от колкото в спокойни води...

преди 12 години при транзита на юпитер през стелиума ми беше най-хубавото време от живота (имах и други транзити и прогресии тогава, но все пак с нетърпение чакам юпитерчо)
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #1199 -: Януари 24, 2014, 08:17:30 pm »
 :blink:И аз с малкото си знания... ib-мисля,че ще си удовлетворена само,ако си на шефското място...