Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 228221 Прегледи
Re: професия
« Отговор #1220 -: Февруари 07, 2014, 08:45:57 pm »
Луна-Марс-Венера.
При мен Венера и Марс са в квинтил,Луната прави тригон с Марс.Чудех се дали ми е заложено по натал да работя това,понеже съм го работила 2 години  :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #1221 -: Февруари 07, 2014, 09:17:33 pm »
И на мен ми стана интересно за спорта...казват,че Марс в  Рак/макар,че е в падения/- в Гокленова зона/до МЦ дава атлети,спортисти...пък аз защо НЕ съм...?Би трябвало и Сатурн да е намесен сигурно,за да има постоянство и самодисциплина/ограничения...Е и това го имам -Сатурн е на 30 гр.от Марс...,но дали квадрата на Марс-Венера...не означава мързел,нежелание да се "трепеш"...,"бъхтиш" с физически упражнения... :-\

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1222 -: Февруари 07, 2014, 09:51:38 pm »
Уф, на 5та стр съм, а имам още 61 да прочета  ;D Бутам темата напред.

Въпросът ми е олимпийски - свързан със спорта.
Аз съм с ретро Марс в Лъв, напрегнат аспект - 2 бр. Защо не съм спортен тип? Обичам само да плувам... Щото не се потя  ;D ;D ;D
Имаш Нетун на К5, затова обичаш да плуваш.

МММ да, но Марса? С напрегнатите аспекти? Честно, не можеш да ме хванеш за физическа активност  :-[
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #1223 -: Февруари 07, 2014, 10:03:57 pm »
Ами то и аз съм така като вас- с Марс в Лъв и на МЦ, но винаги съм ненавиждала спортни дейности. Не съм стъпвала дори във фитнес зала през живота си, не мога и да плувам. При мен има силно изразен страх от физически травми, може би затова си кротувам. Не си представям да отида да се бия, катеря, скачам, плувам, и какво ли още не от сорта, и насила да предизвикам някакво нараняване.

Преди време пусках тема в астро.ком, където питах защо мразя спорта ;D Изводите бяха заради Слънце в Телец, Слънце в 7-ми дом (мунданен на Везни), както и АЦ Везни, излезе че Венера се набърква много. Венера е и в 8-ми дом натално, откъдето и страха ми.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1224 -: Февруари 07, 2014, 10:15:59 pm »
Ами то и аз съм така като вас- с Марс в Лъв и на МЦ, но винаги съм ненавиждала спортни дейности. Не съм стъпвала дори във фитнес зала през живота си, не мога и да плувам. При мен има силно изразен страх от физически травми, може би затова си кротувам. Не си представям да отида да се бия, катеря, скачам, плувам, и какво ли още не от сорта, и насила да предизвикам някакво нараняване.

Преди време пусках тема в астро.ком, където питах защо мразя спорта ;D Изводите бяха заради Слънце в Телец, Слънце в 7-ми дом (мунданен на Везни), както и АЦ Везни, излезе че Венера се набърква много. Венера е и в 8-ми дом натално, откъдето и страха ми.

Ми тя Венерата е по удоволствието, не по напъването т.е. спорта  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1225 -: Февруари 07, 2014, 10:21:08 pm »

Както знаеш, то и при мен Венерата там се бърка, ама Марс е по спорта. Или тая кокона го е намачкала мъжагата под кубинка  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #1226 -: Февруари 07, 2014, 10:23:05 pm »
вярно си е  ;D и аз не обичам физическите активности  :rolleyes:
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1227 -: Февруари 07, 2014, 10:28:16 pm »
Някой иска ли да ми погледне картата ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1228 -: Февруари 07, 2014, 10:38:10 pm »

Както знаеш, то и при мен Венерата там се бърка, ама Марс е по спорта. Или тая кокона го е намачкала мъжагата под кубинка  ;D

Това много ми хареса, май така ще да е станало в нашите карти ;D

Елфидка, много ти е хубава Венерата на теб, в Лъв и при това на АЦ!
Ако може да попитам, как се изявява Юпитер в този градус и дали чувстваш да се проявява и по влиянието на предходния знак Стрелец?
For you!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1229 -: Февруари 07, 2014, 10:46:52 pm »
Mayflower, Юпито хич не му е хубаво в този знак що не беше в Стрелец, да си щракам с пръсти ?
 :blink:
Ми к'во, не знам сухарска работа Юпи в Козирог при това в нулев градус... ми нищо особено

« Последна редакция: Февруари 07, 2014, 11:00:03 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #1230 -: Февруари 07, 2014, 10:53:26 pm »
Mayflower, Юпито хич не му е хубаво в тозо знак що не беше в Стрелец, да си щтракам с пръсти ?
Ми к'во, не знам сухарска работа Юпи в Козирог при това в нулев градус, спотана работа.

Аз затова и се чудех дали Юпитер в картата ти не закача нещо и от Стрелеца, защото тъкмо е направил ингрес в новия знак, на нулев градус, и може би някак все още не е започнал да отразява всичките му качества на Козирога.

Иначе Юпитер в Стрелец в натала, голям подарък щеше да е!
For you!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1231 -: Февруари 07, 2014, 10:56:06 pm »
Mayflower, Юпито хич не му е хубаво в тозо знак що не беше в Стрелец, да си щракам с пръсти ?
Ми к'во, не знам сухарска работа Юпи в Козирог при това в нулев градус, спотана работа.

Аз затова и се чудех дали Юпитер в картата ти не закача нещо и от Стрелеца, защото тъкмо е направил ингрес в новия знак, на нулев градус, и може би някак все още не е започнал да отразява всичките му качества на Козирога.

Иначе Юпитер в Стрелец в натала, голям подарък щеше да е!

Юпитер в Стрелец го има Щерката като У1 в 1 дом. определено тя за мене е подарък, а иначе ще видим как ще го проявява тя.
« Последна редакция: Февруари 07, 2014, 11:00:20 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #1232 -: Март 16, 2014, 06:54:53 pm »
Сори за спама, но какво означава празен втори дом в Стрелец? Юпитер ми е в 11 дом в везни.

« Отговор #1233 -: Март 16, 2014, 08:09:31 pm »
Сори за спама, но какво означава празен втори дом в Стрелец? Юпитер ми е в 11 дом в везни.

Да няма планети в дома. :blink:

« Отговор #1234 -: Март 16, 2014, 09:15:56 pm »
Мислите ле че, в тази карта има достатъчно планети в гокленова  зона (сега  чета   за нея )които определят   тоз младеж като успешен спортист  или  рехабилитатор  на там  се е става на 18  този месец. ;)

« Последна редакция: Март 16, 2014, 10:44:25 pm от djukaef »

« Отговор #1235 -: Март 16, 2014, 10:29:24 pm »

А след като липсва планета, гледаме управителя му, в моя случай Юпитер в 11ти, нали или бъркам? Как ще ми се отрази на финансите?

« Отговор #1236 -: Март 17, 2014, 10:11:08 am »

А след като липсва планета, гледаме управителя му, в моя случай Юпитер в 11ти, нали или бъркам? Как ще ми се отрази на финансите?

Точно така,гледаш къде се намира управителят на дома.В твоя случай е в 11дом-можеш да печелиш парите си посредством приятели,участия в организации и т.н.

« Отговор #1237 -: Март 17, 2014, 10:38:02 am »
Ясно. Във ведическата си карта имам Раху в скорпион в 2ри дом и Кету в телец в 8ми...как ще се проявяват те?

« Отговор #1238 -: Март 17, 2014, 10:20:21 pm »
Здравейте! Кои показатели се гледат за евентуална докторска степен в сферата на икономиката??? Ще Ви бъда много благодарна за отговор! От доста време се каня да кандидатствам...

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #1239 -: Март 20, 2014, 04:39:33 pm »
Дай карта- ще е по-лесно  :blink:
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."