Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227161 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:професия
« Отговор #60 -: Януари 10, 2010, 06:08:43 pm »
Статистиката сочи и най-великите дизайнери имат Венера в падение или заточение.

:88: :88: :clap:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Януари 10, 2010, 06:11:38 pm »
Кайли, майка ми ходи при една врачка в Алфатар, уж добра, да "разваля", прави разни ритуали в къщи (и не само  :-X)... След това в продължение на два-три месеца усети подобрение, направо "летеше" (или така си го беше внушила), после рязко се влоши и се срина. Вече не е сред живите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #62 -: Януари 10, 2010, 06:21:47 pm »
Девойки,
магии има, обяснението им е елементарно, четете Верищагин, ние сме и енергия и е много лесно да се разбърка тая енергия.
Да оставим разбъркването на психиката, което всички имаме и аз цял живот уж с това се боря и непрекъснато изскачат нови и нови неща.
Всички сме зомбирани с т.н. прилепнали постулати, които ни пречат да живеем свободно.
Ошо и той милият с това се занимава - премахване на прилепнали постулати.
Това също го считам за магия.
А за Верищагин - накратко подбрана и преведена първата му книга

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=ezoterfilosof&Number=1940159475&page=3&view=collapsed&sb=5&part=

*

Divna

« Отговор #63 -: Януари 10, 2010, 07:15:39 pm »
Девойки,
магии има, обяснението им е елементарно, четете Верищагин, ние сме и енергия и е много лесно да се разбърка тая енергия.
Да оставим разбъркването на психиката, което всички имаме и аз цял живот уж с това се боря и непрекъснато изскачат нови и нови неща.
Всички сме зомбирани с т.н. прилепнали постулати, които ни пречат да живеем свободно.
Ошо и той милият с това се занимава - премахване на прилепнали постулати.
Това също го считам за магия.
А за Верищагин - накратко подбрана и преведена първата му книга

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?
Board=ezoterfilosof&Number=1940159475&page=3&view=collapsed&sb=5&part=

Az ne sym mnogo ve6ta na taia tema, no imah edin profesor v universiteta po etnologia, koiito vse ni povtaria6e, 4e magii sa6testvuvat. A toii 4oveka si be6e mnogo erudiran.
Mislite li, 4e niakoii den astrologiata 6te moje da ustanovi dali v dadena natalna karta ima "simptomi" za napravena magia. 6tom bi moglo da se prosledi otminal jivot po vazlite, zna4i bi moglo sa6to da se tarsiat dadeni otli4itelni znaci, znam li po 6-12 dom...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Януари 10, 2010, 07:19:15 pm »
Mislite li, 4e niakoii den astrologiata 6te moje da ustanovi dali v dadena natalna karta ima "simptomi" za napravena magia. 6tom bi moglo da se prosledi otminal jivot po vazlite, zna4i bi moglo sa6to da se tarsiat dadeni otli4itelni znaci, znam li po 6-12 dom...

Има си разни похвати, да.
Последователите на руската школа разглеждат аспектите на Лилит, възлите...
В индийската астрология има сигнификатори и за това, както и безброй техники.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #65 -: Януари 10, 2010, 07:20:45 pm »
Зъболекар правеше изследване как се отразява в хороскопа магия с вода  ;D ;D ;D ;D ;D

Ех, че ми липсва този човек.... :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Януари 10, 2010, 07:26:45 pm »
Ех, че ми липсва този човек.... :'(

и на мен! :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Heloo

« Отговор #67 -: Януари 10, 2010, 07:27:53 pm »
Ми пишете му, кво чакате?

« Отговор #68 -: Януари 10, 2010, 07:29:45 pm »
Ми пишете му, кво чакате?

И за кво да му пиша? Да ми отговори - добре съм, имам работа.  ;D Тук требе да идва, тук!!!!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #69 -: Януари 10, 2010, 07:41:59 pm »

Според първият астролог, който ми гледа картата, преди доста време имам направена магия, или съм предразположена към такива, не помня точно...

Не е това идеята.
Дори и да има магии аз не искам да знам за тях, нито да разсъждавам по темата.
Вкараш ли се в такива филми, измъкване няма...поне не в добрия смисъл.
Идеята е да повярваш, че такива не съществуват ;)

*

Nebesna

« Отговор #70 -: Януари 10, 2010, 07:42:45 pm »
Лилит и плутон имат отношение към магиите. Аз съм давала пример с моя приятелка. лилит в първи дом в опозиция с Луна/Венера (венера управлява 12-ти). Обикновено 12-ти дом има отношение, амного често и венера е засегната, тъй като най-често това са любовни магии.

*

salata_izmilova

« Отговор #71 -: Януари 10, 2010, 08:26:26 pm »
Лилит и плутон имат отношение към магиите. Аз съм давала пример с моя приятелка. лилит в първи дом в опозиция с Луна/Венера (венера управлява 12-ти). Обикновено 12-ти дом има отношение, амного често и венера е засегната, тъй като най-често това са любовни магии.

Нали това й обяснявам и аз на тъпата п....ка Хело в другата тема.  :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Януари 10, 2010, 08:30:29 pm »

Според първият астролог, който ми гледа картата, преди доста време имам направена магия, или съм предразположена към такива, не помня точно...

Не е това идеята.
Дори и да има магии аз не искам да знам за тях, нито да разсъждавам по темата.
Вкараш ли се в такива филми, измъкване няма...поне не в добрия смисъл.
Идеята е да повярваш, че такива не съществуват ;)

добрите астролози ,трудно си позволяват да кажат в прав текст-магия.
някак си ми звучи,като присъда.....
магията обаче е факт-енергийна намеса и викам аз ,негативна мисъл отправена към някой.парцалките,кончетата,космите и всичко останало съпътстващо магията е само допълнение.
думата е магия-добра или лоша.

*

Heloo

« Отговор #73 -: Януари 10, 2010, 08:32:23 pm »

Ей, олигофренче малоумно, п..ка си ти. Гледай да не се спънеш някъде и да паднеш като ходиш.

*

salata_izmilova

« Отговор #74 -: Януари 10, 2010, 08:35:10 pm »

Ей, олигофренче малоумно, п..ка си ти. Гледай да не се спънеш някъде и да паднеш като ходиш.
   :34:  Много се обидих, да знаиш. Но мен клетви не ме хващат, много ми е силна енергията.  :P Колкото до малоумието,всички сме свидетели кой е малоумен.  ;D

*

Heloo

« Отговор #75 -: Януари 10, 2010, 08:36:06 pm »

Нали това й обяснявам и аз на тъпата п....ка Хело в другата тема.  :unsure:

:34:  Много се обидих, да знаиш. Но мен клетви не ме хващат, много ми е силна енергията.  :P Колкото до малоумието,всички сме свидетели кой е малоумен.  ;D

Ти си Вещичка

*

salata_izmilova

« Отговор #76 -: Януари 10, 2010, 08:41:30 pm »
ъпсурт, Вещичка е забавна!!..със сигурност е скарлет  ;D

Нещо под ребърцата ли ви ръчка Скарлет ли е или не? Може и да не е забавна за някои,но за мен е.  :P Не познахтееееее.

*

Asol

• 4140
« Отговор #77 -: Януари 10, 2010, 08:48:08 pm »
Цитат
ъпсурт, Вещичка е забавна!!..със сигурност е скарлет  ;D

Което ще рече, че Скарлет е сериозна и скучна ли ?  ;D Не знам кой е Салатка, ама бива ли само гола салата ...някоя ракийка няма ли ?  ;D
« Последна редакция: Януари 10, 2010, 08:55:36 pm от Asol »

« Отговор #78 -: Януари 10, 2010, 08:48:54 pm »

Нали това й обяснявам и аз на тъпата п....ка Хело в другата тема.  :unsure:

:34:  Много се обидих, да знаиш. Но мен клетви не ме хващат, много ми е силна енергията.  :P Колкото до малоумието,всички сме свидетели кой е малоумен.  ;D

Ти си Вещичка

Моме,не ти отива да си толкова злабничка. Ще те кръстя злобара,ако продължаваш така. Това жените сте бахти лошите хора.  :-\

« Отговор #79 -: Януари 10, 2010, 08:50:51 pm »
ъпсурт, Вещичка е забавна!!..със сигурност е скарлет  ;D

Което ще рече, че Скарлет е сериозна и скучна ли ?  ;D Не знам кой е Салатка, ама бива ли само гола салата ...някоя ракийка няма ли ?  ;D
[/quote]

Нямаш грижи,ще метна по една греяна. А тез двечките не могат на малкия пръст да стъпят на Скарлет нито по интелект,нито по забавност.  :29: