Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227387 Прегледи
Re:професия
« Отговор #80 -: Януари 10, 2010, 08:51:23 pm »
Това жените сте бахти лошите хора.  :-\

Ега ти заключението!  :33:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Heloo

« Отговор #81 -: Януари 10, 2010, 08:53:29 pm »

Моме,не ти отива да си толкова злабничка. Ще те кръстя злобара,ако продължаваш така. Това жените сте бахти лошите хора.  :-\

Първо, тая първа започна да ме обижда и затуй да не очаква добро отношение.

Второ - пак ли нещо лошо имаш да кажеш за жените, а?

Трето, кво се месиш в чуждите разговори, без да са те питали?

« Отговор #82 -: Януари 10, 2010, 08:53:54 pm »
Извинявай,Аурора,не слагам всички жени под общ знаменател,ама като чета някои, ми се гади от душевната им нечистоплътност.  :(

*

Heloo

« Отговор #83 -: Януари 10, 2010, 08:55:08 pm »
Извинявай,Аурора,не слагам всички жени под общ знаменател,ама като чета някои, ми се гади от душевната им нечистоплътност.  :(

... каза най-чистоплътният душевно женомразец.  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #84 -: Януари 10, 2010, 08:56:35 pm »
Това жените сте бахти лошите хора.  :-\

Ега ти заключението!  :33:

:93: :93: :93: :93: ти си третата след мен и лили.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #85 -: Януари 10, 2010, 08:57:18 pm »

Моме,не ти отива да си толкова злабничка. Ще те кръстя злобара,ако продължаваш така. Това жените сте бахти лошите хора.  :-\

Първо, тая първа започна да ме обижда и затуй да не очаква добро отношение.

Второ - пак ли нещо лошо имаш да кажеш за жените, а?

Трето, кво се месиш в чуждите разговори, без да са те питали?

Първо,адски си невъзпитана,извинявай. Няма какво да се обиждаш. Не прочетох нито едно сносно твое мнение. Празни приказки и заяждане. И "тая" звучи много тъпо от устата на една уважаваща себе си и интелигентна жена,каквато ти видно не си.

« Отговор #86 -: Януари 10, 2010, 09:01:16 pm »
не е нужно някой да е забавен, за да е точен в астро прогнозите, но не може да се бъркат Разни хора с Вещичка дори и на шега, че се засягам лично  :mellow:

"Проблемът си е твой" - казало кучето и се близнало под опашката. И ако Скарлет в твоите очи е "Разни хора",значи и ти си в кюпа на злобарките.И ти не си написала нищо стойстно в този форум като "разната Скарлет".  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Януари 10, 2010, 09:04:36 pm »
не е нужно някой да е забавен, за да е точен в астро прогнозите, но не може да се бъркат Разни хора с Вещичка дори и на шега, че се засягам лично  :mellow:

"Проблемът си е твой" - казало кучето и се близнало под опашката. И ако Скарлет в твоите очи е "Разни хора",значи и ти си в кюпа на злобарките.И ти не си написала нищо стойстно в този форум като "разната Скарлет".  :P

подкрепям ,абсолютно си прав!
скарлет е заядливка ,ама поне дерзае.пада,става ,ноо продължава. а това е достойно за уважение! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Heloo

« Отговор #88 -: Януари 10, 2010, 09:05:23 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Вече знам, че салатата е Скарлет и имам доказателство за това.

Ето какво е написала днес Скарлет в блога си на коментар на Аурора.

Аурора:

"Ей, Скарлеткеее! На ретро Мерк се сетих, че имаш блог :) )) Минавам да те поздравя и да ти пожелая спорна и здрава 2010 г. Много ми липсват качествените ти коментари, да знаИш!"

Скарлет казва, че е пристигнала във форума под ново име:  ;D

"Ооооо,за много години, Аурорче! Здраве, късмет и любов ти желая през 2010. И вие ми лисвате, но аз взех по ретро Меркурий едно решенийце ;) и поех по стари пътеки с нов курс. :) Нищо в този свят не се губи, само се видоизменя. И няма незаменими хора. Идват нови и заместват липсващото. Така е в живота изобщо, не само във форума. Да си виждала Рак да се разделя с нещо скъпо на душата му?"

http://skarleta.wordpress.com/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5-%D0%B4%D0%BE%D1%88%D0%BB%D0%B8/#comment-1934

Вече знам кой ме е обиждал!

« Отговор #89 -: Януари 10, 2010, 09:05:34 pm »
Асол,някои дребни душици ще си останат за цял живот такива. И те си го знаят,затова са и толкова злобни. Жалко! И за сведение на жените не съм женомразец изобщо. Само не симпатизирам на тъпи и злобни дребни душици.

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Януари 10, 2010, 09:09:30 pm »

Аурора:

"Ей, Скарлеткеее! На ретро Мерк се сетих, че имаш блог :) )) Минавам да те поздравя и да ти пожелая спорна и здрава 2010 г. Много ми липсват качествените ти коментари, да знаИш!"

"Ооооо,за много години, Аурорче! Здраве, късмет и любов ти желая през 2010. И вие ми лисвате, но аз взех по ретро Меркурий едно решенийце ;) и поех по стари пътеки с нов курс. :) Нищо в този свят не се губи, само се видоизменя. И няма незаменими хора. Идват нови и заместват липсващото. Така е в живота изобщо, не само във форума. Да си виждала Рак да се разделя с нещо скъпо на душата му?"

http://skarleta.wordpress.com/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5-%D0%B4%D0%BE%D1%88%D0%BB%D0%B8/#comment-1934

хелооо ,хеллоооо ,хелоуин
кой друг освен скарлет се вълнува от мунданна астрология???!!!!!!
веднага разбрах и по стила и по мненията и....,когато си чел някой не е трудно да отгатнеш присъствието му.

*

abroad

« Отговор #91 -: Януари 10, 2010, 09:10:00 pm »

добрите астролози ,трудно си позволяват да кажат в прав текст-магия.
някак си ми звучи,като присъда.....
магията обаче е факт-енергийна намеса и викам аз ,негативна мисъл отправена към някой.парцалките,кончетата,космите и всичко останало съпътстващо магията е само допълнение.
думата е магия-добра или лоша.

а ние тук какво правим, или викаш като не сме астролози по ни е простено :-\

« Отговор #92 -: Януари 10, 2010, 09:10:09 pm »

подкрепям ,абсолютно си прав!
скарлет е заядливка ,ама поне дерзае.пада,става ,ноо продължава. а това е достойно за уважение! :blink:

Не видях с никого да се заяжда тя. Може и да съм пропуснал нещо.По-скоро изглежда боец и се налага да се защитава от заядливките,които й завиждат. Това е нормално качество за някои женици. Не си ли съгласна? А въпросната потребителка Хело не спира да се заяжда. Как няма да я обижда? Тя може да обижда,както и великата потребителка Вижън.  ;D

*

Heloo

« Отговор #93 -: Януари 10, 2010, 09:11:23 pm »

Аурора:

Скарлет казва, че е пристигнала във форума под ново име: ;D

хелооо ,хеллоооо ,хелоуин
кой друг освен скарлет се вълнува от мунданна астрология???!!!!!!
веднага разбрах и по стила и по мненията и....,когато си чел някой не е трудно да отгатнеш присъствието му.

То може да има предположения, ама друго си е вече като имам доказателството.  ;D ;D ;D

« Отговор #94 -: Януари 10, 2010, 09:11:57 pm »

Аурора:

БОЖЕ, БОЖЕ, КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЗИ СВЯТ!

:88:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #95 -: Януари 10, 2010, 09:14:05 pm »
Идват нови и заместват липсващото.

Това изобщо нищо не означава поне за мен. Жената ясно е написала,че новите идват и изместват старите потребители. И хоп,рибката в капанааааа.  ;D

*

Heloo

« Отговор #96 -: Януари 10, 2010, 09:15:08 pm »
Идват нови и заместват липсващото.

Това изобщо нищо не означава поне за мен. Жената ясно е написала,че новите идват и изместват старите потребители. И хоп,рибката в капанааааа.  ;D

Така, отдавна забелязах, че ти имаш нещо общо със Скарлет. Кажи сега, ти и тя едно и също лице ли сте или сте свързани по някакъв начин, а?  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Януари 10, 2010, 09:15:18 pm »
мирише ми на близнаци и един сатър на дсц :57: :57: или се бъркам :o.
за заяждането -някога ,ама стрелците го забравят ,за разлика от водата ;D-тук има повече емоошЪн.
карай да върви ,на огъня бързо му минава.
важното е ,че заяждането е било заради АССТРОЛОГИЯТА , а това аз винаги прощавам.

другата потребителка не я коментирам. ко искаш от слънце и венера в 12-ти? :o
защита от звездите ,ама блясък -ЙОК. ;D

« Отговор #98 -: Януари 10, 2010, 09:16:45 pm »

БОЖЕ, БОЖЕ, КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЗИ СВЯТ!

:88:
 Нали? Душицата тя. Хело,я си признай,че от сутрин до вечер киснеш във форума и дебнеш? Сигурно си безработна,нямаш мъж .... пък и кой ли ще те погледне такава злобарка? За интелект да не говорим.  :'(

*

nerealna

« Отговор #99 -: Януари 10, 2010, 09:17:11 pm »
Много спортисти имат ретрограден марс. познавам едно момче с Р марс, в близнаци във 2ри дом. овен му е заключен в 1ви. печели си парите от спорт/