Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 226894 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:професия
« Отговор #120 -: Януари 10, 2010, 09:35:23 pm »
да се знае коя е тя и да се знае коя е тази, която ме обижда.

ми честно казано дали има човек в тоа форум дет да не та е наредил поне веднъж а  ;)  ти що не се замислиш за това първо  :mellow:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #121 -: Януари 10, 2010, 09:38:04 pm »
Хело, ти сама предизвикваш хората от форума с твоето поведение.  Вземи се малко в ръце, помисли.  Може да имаш много потенциал, в скъпоценната ти рожденна карта, от никому тук невидяна , ама този потенциал се размива в безмислените ти действия.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #122 -: Януари 10, 2010, 09:38:37 pm »
Майко мила! Нямам думи. Тъжно ми е като чета тези простотии. Остани си със здраве,Хело и се трови в собствен сос.

стига си се излагала салатке :kissd: , а мини в другата тема да си попишем.
тоя път без да си мерим сатурните и плутоните.... ;D. още днес с първия пос знаех ,че елементарно теле за мунданна астрология не може да приказва.
хайде ,прошка идва-не се сърди! :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #123 -: Януари 10, 2010, 09:39:38 pm »
Това е картата на едно седемнайсет годиншно момче. Ще му помогнете ли да избере към каква професия да се насочи, да реши какво да учи... Според мен е подходящ за юрист, или нещо св.с туризъм или межд.отношения.
вие как мислите?

с тоя СЛВ в точен съвпад с Ас стрелец трябва сериозно да се замисли за духовното си усъвършенстване  ;)

*

salata_izmilova

« Отговор #124 -: Януари 10, 2010, 09:39:49 pm »
добре бе ХЕЛООООООООООО, какво от това????!!!!!!

Нищо! Просто исках да се знае коя е тя и да се знае коя е тази, която ме обижда.

Аз приключих с този въпрос.

Драга,аз много добре знам коя съм,къде съм,защо съм се родила и какво искам от живота. И го постигам. Пък ти блей по форумите цял живот. Ще те обиждам,защото се лепиш като муха на лайно. Пък се правеше на Миоджералвобмо и на още други ..... смени поне три ника. Съжалявам те,да знаеш.

« Отговор #125 -: Януари 10, 2010, 09:40:51 pm »
Това е картата на едно седемнайсет годиншно момче. Ще му помогнете ли да избере към каква професия да се насочи, да реши какво да учи... Според мен е подходящ за юрист, или нещо св.с туризъм или межд.отношения.
вие как мислите?

Мс то във Везни предполага нещо свързано със закона. И другото ми прилича повече на юрист.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

nerealna

« Отговор #126 -: Януари 10, 2010, 09:41:00 pm »
Цитат
с тоя СЛВ в точен съвпад с Ас стрелец трябва сериозно да се замисли за духовното си усъвършенстване  ;)

Той мн. се интересува от духовното !

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Януари 10, 2010, 09:41:33 pm »
добре бе ХЕЛООООООООООО, какво от това????!!!!!!
Ударила е джакпота - шестица от тотото  :lol:

ударил  я е телешкия мерк.тъпче на едно място,рие и хвърля на гърба си..... :( :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #128 -: Януари 10, 2010, 09:41:59 pm »
Цитат

Той мн. се интересува от духовното !

ми требе си - кармата му е такава  :P

*

nerealna

« Отговор #129 -: Януари 10, 2010, 09:42:37 pm »
Цитат
с мц във везни не е ли по- скоро стилист, отколкото юрист :)

Рисува добре и свири на китара :)

*

salata_izmilova

« Отговор #130 -: Януари 10, 2010, 09:43:53 pm »
Майко мила! Нямам думи. Тъжно ми е като чета тези простотии. Остани си със здраве,Хело и се трови в собствен сос.

стига си се излагала салатке :kissd: , а мини в другата тема да си попишем.
тоя път без да си мерим сатурните и плутоните.... ;D. още днес с първия пос знаех ,че елементарно теле за мунданна астрология не може да приказва.
хайде ,прошка идва-не се сърди! :wink2:

Съжалявам,Маря,но нямам желание да контактувам с подобни хора. Опитах, но явно е време за подбор на контактите в живота ми. Наистина нямам енергия да се джавкам с разни тъпанарки,дето нямат нищо смислено в живота си. Аз имам цели и желания,следвам си пътя.

*

Nebesna

« Отговор #131 -: Януари 10, 2010, 09:45:42 pm »
Аз съм с МЦ във Везни и работя, в институция, оперираща със закона -изпълнителната власт.
Също имам Марс в квадрат с Юпитер.
Мисля, че юридическата професия много ще му пасне, но трябва да избере в коя част на правото да се реализира.

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Януари 10, 2010, 09:50:39 pm »
Съжалявам,Маря,но нямам желание да контактувам с подобни хора. Опитах, но явно е време за подбор на контактите в живота ми. Наистина нямам енергия да се джавкам с разни тъпанарки,дето нямат нищо смислено в живота си. Аз имам цели и желания,следвам си пътя.

всеки има цел и посока :wink2: :kissd: ,пътя е един и целта е една. да превъзмогнем себе си и егото....
давай да си бъбриме ,ти си катализатор !

*

Hanna

« Отговор #133 -: Януари 10, 2010, 09:51:41 pm »
nerealna, аз мисля МИО

*

nerealna

« Отговор #134 -: Януари 10, 2010, 09:54:36 pm »
Сега учи в езикова гимназия.
Много е общителен, мн. говори...

Умен е, но мързеливичък :)

*

Divna

« Отговор #135 -: Януари 10, 2010, 09:55:24 pm »
вие как мислите?

I  :jup:v 4 dom na vsi4koto otgore ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #136 -: Януари 10, 2010, 09:57:13 pm »
вие как мислите?

I  :jup:v 4 dom na vsi4koto otgore ;)

ми да - продължава да учи от минали животи  ;)

*

Nebesna

« Отговор #137 -: Януари 10, 2010, 09:57:30 pm »

всеки има цел и посока :wink2: :kissd: ,пътя е един и целта е една. да превъзмогнем себе си и егото....
давай да си бъбриме ,ти си катализатор !

Слава Богу, че се сдобрихте! А тя без малко да си изтрие профила завинаги от този форум! На косъм беше.

*

Nebesna

« Отговор #138 -: Януари 10, 2010, 09:58:09 pm »
nerealna, аз мисля МИО

за дипломат ли??..ако има данни, да..но все ми се струва, че слънце в дева не става за дипломат, те са добри в други неща..

добри са в правенето на пари.

*

nerealna

« Отговор #139 -: Януари 10, 2010, 09:59:17 pm »
Той мн.обича да говори за пари и да мечтае ка ще печели като стане голям :)