да се знае коя е тя и да се знае коя е тази, която ме обижда.
Майко мила! Нямам думи. Тъжно ми е като чета тези простотии. Остани си със здраве,Хело и се трови в собствен сос.
Това е картата на едно седемнайсет годиншно момче. Ще му помогнете ли да избере към каква професия да се насочи, да реши какво да учи... Според мен е подходящ за юрист, или нещо св.с туризъм или межд.отношения.вие как мислите?
Цитат на: Марая в Януари 10, 2010, 09:32:33 pmдобре бе ХЕЛООООООООООО, какво от това?!!!!!!Нищо! Просто исках да се знае коя е тя и да се знае коя е тази, която ме обижда.Аз приключих с този въпрос.
добре бе ХЕЛООООООООООО, какво от това?!!!!!!
с тоя СЛВ в точен съвпад с Ас стрелец трябва сериозно да се замисли за духовното си усъвършенстване
Цитат на: Марая в Януари 10, 2010, 09:32:33 pmдобре бе ХЕЛООООООООООО, какво от това?!!!!!!Ударила е джакпота - шестица от тотото :lol:
Цитатс тоя СЛВ в точен съвпад с Ас стрелец трябва сериозно да се замисли за духовното си усъвършенстване Той мн. се интересува от духовното !
с мц във везни не е ли по- скоро стилист, отколкото юрист
Цитат на: Салата Измилова в Януари 10, 2010, 09:32:57 pmМайко мила! Нямам думи. Тъжно ми е като чета тези простотии. Остани си със здраве,Хело и се трови в собствен сос. стига си се излагала салатке :kissd: , а мини в другата тема да си попишем.тоя път без да си мерим сатурните и плутоните.... . още днес с първия пос знаех ,че елементарно теле за мунданна астрология не може да приказва.хайде ,прошка идва-не се сърди! :wink2:
Съжалявам,Маря,но нямам желание да контактувам с подобни хора. Опитах, но явно е време за подбор на контактите в живота ми. Наистина нямам енергия да се джавкам с разни тъпанарки,дето нямат нищо смислено в живота си. Аз имам цели и желания,следвам си пътя.
Цитат на: nerealna в Януари 10, 2010, 09:37:11 pmТова е картата на едно седемнайсет годиншно момче. Ще му помогнете ли да избере към каква професия да се насочи, да реши какво да учи... Според мен е подходящ за юрист, или нещо св.с туризъм или межд.отношения.вие как мислите?с тоя СЛВ в точен съвпад с Ас стрелец трябва сериозно да се замисли за духовното си усъвършенстване
Цитат на: TOT в Януари 10, 2010, 09:39:38 pmЦитат на: nerealna в Януари 10, 2010, 09:37:11 pmТова е картата на едно седемнайсет годиншно момче. Ще му помогнете ли да избере към каква професия да се насочи, да реши какво да учи... Според мен е подходящ за юрист, или нещо св.с туризъм или межд.отношения.вие как мислите?с тоя СЛВ в точен съвпад с Ас стрелец трябва сериозно да се замисли за духовното си усъвършенстване I :jup:v 4 dom na vsi4koto otgore
Цитат на: Салата Измилова в Януари 10, 2010, 09:43:53 pmСъжалявам,Маря,но нямам желание да контактувам с подобни хора. Опитах, но явно е време за подбор на контактите в живота ми. Наистина нямам енергия да се джавкам с разни тъпанарки,дето нямат нищо смислено в живота си. Аз имам цели и желания,следвам си пътя. всеки има цел и посока :wink2: :kissd: ,пътя е един и целта е една. да превъзмогнем себе си и егото....давай да си бъбриме ,ти си катализатор !
Цитат на: Hanna в Януари 10, 2010, 09:51:41 pmnerealna, аз мисля МИОза дипломат ли??..ако има данни, да..но все ми се струва, че слънце в дева не става за дипломат, те са добри в други неща..
nerealna, аз мисля МИО