Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227233 Прегледи
*

Helo

Re:професия
« Отговор #180 -: Март 20, 2010, 06:21:19 pm »
Кое показва професия счетоводител? Мисля, че е Сатурн, но кое още?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #181 -: Март 20, 2010, 06:24:52 pm »
Меркурий/Сатурн, понякога е застъпена оста Рак/Козирог, но може да има и други акценти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #182 -: Март 20, 2010, 07:37:40 pm »
Как бихте съчетали Сатурн и Венера в професия? Какви професии могат да се получат при застъпени тези планети или знаците им в 2-ри, 6-ти, 10-ти?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #183 -: Март 20, 2010, 07:40:15 pm »
Адвокат.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #184 -: Март 20, 2010, 08:53:09 pm »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #185 -: Март 20, 2010, 09:15:43 pm »
Без да се види картата не може да се даде отговор.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #186 -: Март 20, 2010, 09:42:18 pm »
Меркурий/Сатурн, понякога е застъпена оста Рак/Козирог, но може да има и други акценти.

Знакът Дева е акцентиран в две карти на счетоводителки и 3/9 домове. Но не е единственото. Девата е знак, който обича да изпипва всичко детаилно и подробно, а си е нужно и търпение за тази работа. Зависи от цялата карта.

*

Nebesna

« Отговор #187 -: Март 20, 2010, 09:49:54 pm »
Как бихте съчетали Сатурн и Венера в професия? Какви професии могат да се получат при застъпени тези планети или знаците им в 2-ри, 6-ти, 10-ти?

държавна администрация, работа, свързана с прилагането на закона и контрол за неговото изпълнение (инспектор, контрольор, одитор и др.)

Аз съм инспектор в регионална структура на изпълнителната власт - везни на върха на 10-ти дом, козирог на върха на 2-ри дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #188 -: Март 20, 2010, 09:53:06 pm »
Познавам счетоводители без никакви планети в Дева, но пък имах колежка със стелиум в Дева, която е преводач.
Между другото, в една от темите има карта на счетоводител, разглеждана по друг повод - "Агресията във вашия натал".

Ето го комплексара от темата, магистър-счетоводител.  ;D

Работила съм и в счетоводна кантора, за съжаление не помня данните на всички колеги, но имаше най-различни.
В екипа имаше Стрелец, Овен, Везни и Лъв. Управителката /експерт счетоводител/ беше със Слънце в Скорпион в съвпад с Венера и Марс и Луна на границата между Овен и Телец в опозиция с Уран /не й знам часа на раждане/, ретрограден Меркурий в края на Везни в съвпад с Уран.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #189 -: Март 20, 2010, 09:54:42 pm »
Не всеки с МЦ във Везни би работил в държавната администрация. По-скоро работа, свързана с маркетинг, реклама, модната индустрия или друга дейност, свързана с красотата. Но както вече казахме, зависи от цялата карта.

*

Nebesna

« Отговор #190 -: Март 20, 2010, 09:57:43 pm »
Е, аз работя и в други сфери - двоен знак на МЦ и в 6-ти дом - тоже.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #191 -: Март 20, 2010, 09:59:49 pm »
И аз, с Дева на МС. Имам две специалности, плюс кетап за барман (без един ден практика  ;D), но работя друго, което просто ми е даденост.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #192 -: Март 20, 2010, 10:05:07 pm »
Че то има ли някой, който да работи онова, което е завършил?  :unsure:

« Отговор #193 -: Март 20, 2010, 10:07:26 pm »
Че то има ли някой, който да работи онова, което е завършил?  :unsure:

Има  :blink: - лекари, инженери, аз.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

nerealna

« Отговор #194 -: Март 20, 2010, 10:18:00 pm »

Благоприятният аспект м/у венера и сатурн дава чувство за ред, равновесие, ритъм, добра ориентация във времето и пространството, затова дава талант за изобразително изк. музика, математика. архитекти, дизайнери имат такъв аспект.

*

Nebesna

« Отговор #195 -: Март 20, 2010, 10:23:07 pm »
Аз също работя това, което съм завършила. За това се търси връзка между 9-ти дом и 6-ти, респ. МЦ. При мен меркурий управлява 9-ти дом на висшето образование (Дева) и едновременно 6-ти дом (Близнаци). А Венера - У10 е в съвпад с Меркурий. Това показва, че ще работя по висшата си специалност. С Дева на върха на 9-ти дом, тя е "Екология и опазване на околната среда".

Ако човекът няма висше образование се търси връзка между господарите на 3-ти и 6-ти/10-ти дом

*

nerealna

« Отговор #196 -: Март 20, 2010, 10:24:47 pm »
Аз имам телец на К2, козирог в 6ти дом и слънце в 10ти и работя в администрация.

« Отговор #197 -: Март 20, 2010, 10:28:12 pm »
Аз също работя това, което съм завършила. За това се търси връзка между 9-ти дом и 6-ти, респ. МЦ. Ако човекът няма висше образование се търси връзка между господарите на 3-ти и 6-ти/10-ти дом

При мен Марс У9-ти и Сатурн У6-ти са в секстил
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #198 -: Март 20, 2010, 11:26:50 pm »
Наскоро обсъждахме музикантите. Какво показва, че даден музикант ще свири на струнен инструмент и какво, че ще свири на духов?  :unsure:

Меркурий дава бързи ръце, обаче нали управлява и белите дробове и сигурно има връзка и с духовите инструменти.  ;D

*

Divna

« Отговор #199 -: Март 21, 2010, 12:36:22 am »

Благоприятният аспект м/у венера и сатурн дава чувство за ред, равновесие, ритъм, добра ориентация във времето и пространството, затова дава талант за изобразително изк. музика, математика. архитекти, дизайнери имат такъв аспект.

Имам голям въздушен тригон /Венера, Марс и Сатурн/. МЦ е управляван от Лъв. Практикувам си професиите.