Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227644 Прегледи
Re:професия
« Отговор #200 -: Март 21, 2010, 10:47:36 am »
   При мен най-силно акцентиран е 6-ти дом - за това никога не съм се напрягала да бъда водеща фигура. Преди да разбирам от астрология беше ми ясно, че ще работя цял живот ролята на подчинен. Акцентиран е и 9 дом, а Меркурий ми управлява АСЦ - Близнаци, по домовата система е управител и на 6 дом, а по натал Марс си управлява 6-ти дом и е на трон по знак /Скорпион/, управителя на 9-ти дом -Юпитер, също е в 6 дом. Така и не завърших висше, но много висшисти мога да ги сложа в задния си джоб  ;D. Само дето моите учителки са малко разочаровани от мен. В следващия си живот съм си избрала ролята и професията - учен-изследовател.  ;D
   Та мисълта ми беше за професиите - били са ми дадени доста таланти, но доста от тях вече закърнели. Бях като хамелеон - веднага се адаптирвах и влизах в крачка с новите си работи....Първата ми работа, която работех след като завърших училище - по стечение на обстоятелствата - лаборантка  :57: :57:Нямах грам понятие от тази работа...А най-добре си върша административна работа. Често се бъзикам, че нямам висок ръст, защото можех да съм идеалната секретарка - бодигард. ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #201 -: Март 21, 2010, 10:53:52 am »
Индиректно и аз практикувам втората си специалност /икономика/. Голяма част от преводите, които извършвам, са на такава тематика, т.е. биха затруднили един филолог за разлика от икономиста.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #202 -: Март 21, 2010, 12:45:46 pm »
 ;D Странно наистина, номерологично нещата при мен се повтарят - аз съм 6-ца...Та макар и силно поставенят ми Сатурн, не ми е писано да бъда контрольор или диктатор. Е, може да се каже че имам некви ижави заложби да бъда такъв с кадифена ръкавичка, но съм над тези неща и си приемам ролята по 6-цата.

*

Helo

« Отговор #203 -: Април 16, 2010, 04:48:27 pm »
Погребалните агенции са по Сатурн. А Сатурн е равнозначен на бог Шива. Бог Шива е аскет и аскетите и йогите обикновено го почитат и той ги покровителства. Сатурн се свързва с аскетизма.

За бог Шива се казва, че обитава погребалните клади, които се построяват около реките. Оттам и връзката между погребалните агенции като професия и погребалните клади като обиталище на Шива.

Според вас канибализмът с коя планета се свързва?
Питам, понеже някои аскети в Индия, които живеят около погребалните клади и си мажат целите тела и коси с пепел от умрелите, защото Шива е покрит с пепел и му се кланят, понякога вечер - времето на тъмните сили твърдят, че не могат да се контролират и изваждат телата на умрелите от реките или погребалните клади и ги изяждат.

А умрелите по Сатурн ли са? Питам, понеже нали Плутон се свързва с аутопсиите?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #204 -: Април 16, 2010, 04:54:26 pm »
Погребалният бизнес като един от най-печелившите се управлява от Раху в Индийската астрология.
Смъртта и разложението са по Сатурн, по Кету е самото освобождаване на духа от оковите на тялото и материята.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #205 -: Април 16, 2010, 04:55:38 pm »
Погребалният бизнес като един от най-печелившите се управлява от Раху в Индийската астрология.
Смъртта и разложението са по Сатурн, по Кету е самото освобождаване на духа от оковите на тялото и материята.

Значи умрелите са по Сатурн. А аутопсиите са по Плутон, нали?

Канибализмът с коя планета го свързвате? Или може би месото въобще?

*

missKapriz

« Отговор #206 -: Април 16, 2010, 04:58:27 pm »
Това,че разложението е по Сатурн мн ме изненадва-той нали структурира,свързва,стабилизира :'(как тъй разлага

*

Lillie

• 30532
« Отговор #207 -: Април 16, 2010, 04:59:12 pm »
Теб обаче не спира да те интересува тази тема с дъх на отпадъчни биологични процеси.  ;D

Честно да ти кажа, не съм се замисляла с коя планета се свързва аутопсията. Доколкото е свързана със смъртта - Плутон и Сатурн, доколкото предполага намеса, т.е. нарушаване целостта на тялото на починалия - Марс. По Марс са режещите инструменти, хирургията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #208 -: Април 16, 2010, 05:00:26 pm »
Това,че разложението е по Сатурн мн ме изненадва-той нали структурира,свързва,стабилизира :'(как тъй разлага

Структурира, но и разгражда.
В Индийската астрология понеже не се гледат транссатурновите, затова значенията на седемте планети плюс възлите са много по-разширени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #209 -: Април 16, 2010, 05:11:50 pm »

Честно да ти кажа, не съм се замисляла с коя планета се свързва аутопсията. Доколкото е свързана със смъртта - Плутон и Сатурн, доколкото предполага намеса, т.е. нарушаване целостта на тялото на починалия - Марс. По Марс са режещите инструменти, хирургията.

Значи няма как да познаеш професията на един човек, ако той се занимава с аутопсии? Аутопсии правят завършилите медицина. Свързва се с медицината. Сигурно е по Плутон или съчетанието му със Сатурн?

Теб обаче не спира да те интересува тази тема с дъх на отпадъчни биологични процеси.  ;D

Преди два дни гледах един много интересен документален филм за един индиец, който е решил да стане аскет. И понеже от малък го влече това да избира най-трудните задачи, като най-трудно посвещение е избрал да бъде Агори. По препоръка на своя Гуру е намерил в реката един човешки череп и го е оформил като купа, с която да проси - понеже аскетите в Индия просят. От този череп яде и пие вода. Според изискванията на Агори живее при погребалните клади край реката. Там яде остатъците от храните от погребението и никой няма нищо против това. Понякога яде и човешки тела от умрелите.

Филмът е много интересен и си мислех, че сигурно ми е интересно заради Стаурн и Плутон в 1-ви дом.

Ето филма на английски - 6 части:

http://www.youtube.com/watch?v=W0bGrvKVxac

« Отговор #210 -: Април 16, 2010, 05:18:23 pm »
   Хело, виждам че темите на Плутон все още те интересуват. Може би ще е така, докато не си го отработиш. Синът ми също е малко плутонианец, та си изтеглил едно филмче на Нешънъл Джеографик "Табу" - за това, че се налага все пак да се докосват мъртвите - доста е силно - не е за препоръчване за хора с лабилна нервна система. Аз не го гледах, но той доста време след това не беше в състояние да яде и вече няколко нощи се налага да спа при него. Ако искаш можеш да задоволиш плутонианското си любопитство.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #211 -: Април 16, 2010, 05:22:11 pm »
Значи няма как да познаеш професията на един човек, ако той се занимава с аутопсии? Аутопсии правят завършилите медицина. Свързва се с медицината. Сигурно е по Плутон или съчетанието му със Сатурн?

По принцип занимаващият се с аутопсии /съдебна медицина/ в картата си трябва да има показатели за медицина и хирургия, за разлика от хирурга обаче 7ми и 8ми домове не са толкова активни. Хирургът има директно взаимодействие с тялото на пациента и в случай на допусната грешка може да причини смърт, докато аутопсия се прави на мъртви вече тела.

« Последна редакция: Април 16, 2010, 05:35:56 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #212 -: Април 16, 2010, 05:24:11 pm »
 :-XУф,може ли без такива нагледни материали

*

Lillie

• 30532
« Отговор #213 -: Април 16, 2010, 05:26:26 pm »
После ще махна картинката... Гледката не е много приятна, но и това е част от живота.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #214 -: Април 16, 2010, 05:38:28 pm »
На мен не ми харесват подобни картинки. Аз не ставам за медик, въпреки Плутон и Слънцето У10 на К8. Не ставам нито за лекар, нито за психолог, защото постепенно започвам да развива хипохондрия като чета и мисля за болести. Сигурно е от Плутон опозиция на Меркурий или от друго. Разследването, но не на престъпници е истинското ми призвание, защото ми харесва. Другите неща по Плутон също са ме влечали, обаче не са за мен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #215 -: Април 16, 2010, 05:39:37 pm »
Цитат
«Из плохих хирургов получаются хорошие патологоанатомы»
— Медицинский юмор
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #216 -: Април 16, 2010, 05:42:07 pm »
;D Странно наистина, номерологично нещата при мен се повтарят - аз съм 6-ца...Та макар и силно поставенят ми Сатурн, не ми е писано да бъда контрольор или диктатор. Е, може да се каже че имам некви ижави заложби да бъда такъв с кадифена ръкавичка, но съм над тези неща и си приемам ролята по 6-цата.

добре,а 9-ката с какъв вид професии би могла да се свърже,след като е управлявана от Марс.Тя е моето число,което винаги ме е съпъtsвало в живота,освен,че е и сбор на цифрите на рожденната дата.Каквото съм прочела за това число,все се свързва с работа за обществото с хуманитарна цел,обаче това хич не се свързва с енергиите на планетния управител :-\.

В моята карта Марс е в съвпад със Слънцето и Мерк,а 9 дом ми е натоварен с Юпитер и Хирон v Pak.По тези показатели може ли да се предположи какво ще работя? :o

*

holanda

« Отговор #217 -: Април 16, 2010, 06:00:53 pm »
аyе,това перманентна случайност ли е,че след всяко мое запитване или мнение,темите заглъхват? :57:

*

missKapriz

« Отговор #218 -: Април 16, 2010, 06:07:27 pm »
Случвало се е на всички нас да "закрием" дискусията :blink:Не го приемай лично

*

holanda

« Отговор #219 -: Април 16, 2010, 06:12:49 pm »
Случвало се е на всички нас да "закрием" дискусията :blink:Не го приемай лично

хах,ем..цял ден ме държи някаква уран-меркурянска вибрация,та реших да се пошегувам  ;D

p.p....или не съвсем  :P :P :P