Съвпадът също може да е сигнификатор за раняване,в случая това е Марс /отделно споменаваш и натоварен 3 дом/,да не говорим,че съвпадите са най-силните аспекти.
При мен съвпада Меркурий/Марс даваше проблеми в детството,но не като дефекти в говора,а като изключителнно бързо говорене /заради екзалтацията на Меркурий и съвпада му с Марс,който дава много енергия на планетата която аспектира/,но това го оправих след 18 си година някъде

Всъщтност окончателно нещата се подобриха към 22 ми година,когато прогресивния Меркурий ми стана ретро.И от тогава насам имам забележително устойчива нервна система-преди да прехвърля 20те се нервих за щяло и не щяло и много се ядосвах и притеснявах за какво ли не,след това станах такъв тъпан,че вече и една нервна клетка не ми трепва каквото и да става около мен

/което влудява околните,дори и в случаите в които викам,не се ядосвам,освен ако вече случая не е много фрапиращ,но цялата ми система се измени тотално

/,но това се дължи и на духовно развитие и разбиране отвъд ума,а като цяло-в крайна сметка той като инструмент нямаше как да избяга от трансформация идваща извън него...