Вижън, направо съм потресена, честно ти казвам. И това семейство е имало имиджа на много добро и честно семейство от интелигентни и образовани хора. Майката спяля и се гушкала с по-малкото момче и хронично пренебрегвала голамото като само му предявявала високи изисквания по отношение на образованието без никакъв стимул. Три години подред не са му подарявали подарък за Нова година, докато всички други в семейството и около семейството са получавали. Възмутена съм. Направо ми се плаче, как може да има такива жестоки хора. Язък за момчетата!
те и родителите са станали такива заради техните родители..злото се предава..и детето може или да възприеме модела, или да избяга физически или психически..агресията също е начин за бягство, също и автоагресията..
кой както иска да го разбира злото, сатанинско или просто като антипод на любовта, нелюбов..
порочният кръг родители- деца може да се прекъсне, но много тръдно, почти невъзможно..за родителите най- вероятно е вече късно, защото те са убедени, че са прави, не искат и не могат да видят истината..а само тя може да ги направи свободни..истината е любов..