Благодаря за бързият отговор,но нямам чувството,че не познавам тялото си,по-скоро усещането,което имам в тези моменти,когато нарочно може би почвам да се чувствам като паднала от Марс.Освен това и насън ми се е случвало нещо много гадно,но с времето и много тренинг се научих да го контролирам,тоест да не изпадам в паника-та става въпрос за състояние по време на сън,без събуждане,започва едно усещане,все едно душата ми излиза буквално-не мога с друго да го опиша.Все едно съм заспала,но съм в пълно съзнание,опитвам се да мръдна,да извикам,но без успех.След известно време,части от секундата дори,всичко свършва.Не зная,но според мен нещо с моят бурен дух не е наред и смятам,че е свързано с предишен живот или някакви енергии,не знам.Затова и много искам да разбера подробности от предишните ми животи,за да успея да разбера и прекратя тези аномалии,които чувствам...
СЛУЧВАЛО МИ СЕ Е. На два пъти по време на сън и веднъж, когато припаднах при рязко ставане от леглото. Това представлява отделяне на етерното ти тяло. Не се страхувай.
Детето ми беше болно и спеше до мен, а мъжът ми в другата стая. Сънувах, че някакво огнено енергийно кълбо се приближава към мен откъм прозореца на хола и сякаш искаше да ме погълне и да ме отнесе в друго измерение. (Сега си го тълкувам, че вероятно е имало пълнолуние, но тогава не обърнах внимание на това). Виждах тялото си и спящото до мен дете, но не можех да помръдна от леглото. Крайниците ми бяха вдървени като на мъртвец. Опитвах се да помръдна, но не можех. И тогава си помислих, че съм умряла. "Духът " ми препусна към другата стая и започнах да викам, уплашено, за да събудя мъжа си, но той си спеше сладко и не ме чуваше. Тогава си помислих: "Ами детето ми...?" Дъщеря ми в този момент се размърда и аз се събудих. Изтичах в другата стая и видях, че мъжът ми спи в абсолютно същата поза, в която съм го видяла по време на съня си. И до ден днешен не мога да си обясня тези няколко "разходки", които са преживяла на сън. Четох обаче, че "парализирането" на крайниците по време на сън е обичайно физиологично явление. По време на сън, човек е "безопасно психично болен". Освобождава се голяма доза подтистната емоционална енергия от подсъзнанието и ако това не се контролира може да настъпят необратими последици. затова и двигателната система блокира. На сън човек може да убие някого...Дъщеря ми сънувала, че насича с брадва една нейна съученичка и на другият ден се чувствала толкова виновна, че бързала да отиде на училище, за да види дали е жива... После си призна, че и била за нещо ядосана. Сомнамбулите са изключение - при тях двигателната система не блокира напълно по време на сън. Слаба богу, че е рядко явление, та затова сред тях няма масови убийци.
Може би звездите в момента са такива, че провокират тези твои способности...и това е само един период, който ще премине. Надявам се. На мен скоро не ми се е случвало.
А веднъж сънувах, че съм на гости на един човек в работния му кабинет. Той беше приятел на мой познат. За него знаех само, че е доцент в института, в който учех и, че рисува картини на морски пейзажи. Колкото пъти го срещнех в института, толкова пъти ме канеше на гости, но аз все не отивах, понеже почивките на задочниците бяха толкова кратки, че предпочитах да си почина сред приятели. Веднъж сънувах, че съм му отишла на гости в кабинета и си спомнях до най-малката подробност как е обзаведен - бюрото, телефона, картините по стените, разположението, ориетацията и т.н. Разказах на моя познат какво съм сънувала и той ме накара да опиша всичко, което съм "видяла". Оказа се точно така. Ние си го обяснихме с телепатия. сега си спомням, че в периода в който на мен ми се случваха тези странни "разходки" и отделяния на духа от тялото, Уран беше в съвпад с моите Луна-Слънце и в квадратура с рождения Нептун.

Поне можеш да се успокоиш, че не си единствена.