Здравей те мъча се тук с тази карта, друга дата замислях така обаче се случи. Та дата е 17 .09. в 22 ч София. това което ме притеснява е попадането на Луната в 12дом/ връзката и за двамата не етайна/и квадратурата на Луната към Юпитер. Венера и Марс са в аспект но разходящ и са в 6д ей това пък как да го тълкувам.упрл на 6 дом е Слънце -добре но не е аспектирано или аспектите са разходящи+ натоварването на дома от Сатурн е поне е +аспект с Юпитер. Градусите на асц на елективната карта съвпадат с оста Дсц-Асц аспекта е опозиция...Та какво ще излезе от това.
Имаше и виртуална среща то не че там положението е цветущо но датата е 21.08.2008 около 21..
Благодаря на тези който ще погледнат
Нищо и няма на Луната в 12-ти дом. Все пак е издигната. Жалко, че не е растяща. Има и издигнат Юпитер и Слънце. Опозициите на Луната не са толкова страшни като квадратурите. Те изискват определен вид компромиси, но не предопределят изхода от ситуацията. Освен това тази опозиция е разпадаща се и няма място за безпокойство.
Жалко, че не си избрала друтг час, за да поставиш Уран, Плутон и Сатурн в падащи домове. Там са най-безвредни. Най-много ме притеснява Сатурн в 5-ти дом, но той е добре аспектиран. А най-много от всичко ме притеснява квадратурата на Плутон в 8-ми дом със Слънце в 5-ти. Ти този човек познаваш ли го? Казваш, че е имало веднъж виртуален контакт. Пази се. Този аспект води до насилие (не непременно физическо).
Шести дом показва, че може да си похапнете по време на срещата. За друго не се сещам. Може да говорите за работа или за здраве по време на срещата.