Здравей Гост

Моля ви помогнете ми в анализа-карта на първа среща

• 15 Отговора
  • 3243 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
Здравей  те мъча се тук с тази карта, друга дата замислях  така обаче се случи. Та дата е 17 .09. в 22 ч София. това което ме притеснява е попадането на Луната в 12дом/ връзката и за двамата не етайна/и квадратурата на Луната към Юпитер. Венера и Марс  са в аспект но разходящ и са в 6д ей това пък как да го тълкувам.упрл на 6 дом е Слънце -добре но  не е аспектирано или аспектите са разходящи+  натоварването на дома от Сатурн е поне е +аспект с Юпитер. Градусите на асц на елективната карта  съвпадат с оста Дсц-Асц аспекта е опозиция...Та какво ще излезе от това.
Имаше и виртуална среща  то не че там положението е цветущо но  датата е 21.08.2008 около 21..
Благодаря на тези който ще погледнат
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

Re: Моля ви помогнете ми в анализа-карта на първа среща
« Отговор #1 -: Септември 17, 2008, 09:35:46 am »
Пробвай и с прогресии .
Направи две прогресивни карти за въпросната дата и ги сравни като синастрия .Обърни внимание на АСЦ ,Слънце за мъжката карта и Луна за женската . Провери в кой дом на партньора попадат.
За да усетиш кой как ще възприема партньора.
« Последна редакция: Септември 17, 2008, 09:50:50 am от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Септември 17, 2008, 09:45:16 am »
Здравей  те мъча се тук с тази карта, друга дата замислях  така обаче се случи. Та дата е 17 .09. в 22 ч София. това което ме притеснява е попадането на Луната в 12дом/ връзката и за двамата не етайна/и квадратурата на Луната към Юпитер. Венера и Марс  са в аспект но разходящ и са в 6д ей това пък как да го тълкувам.упрл на 6 дом е Слънце -добре но  не е аспектирано или аспектите са разходящи+  натоварването на дома от Сатурн е поне е +аспект с Юпитер. Градусите на асц на елективната карта  съвпадат с оста Дсц-Асц аспекта е опозиция...Та какво ще излезе от това.
Имаше и виртуална среща  то не че там положението е цветущо но  датата е 21.08.2008 около 21..
Благодаря на тези който ще погледнат

Нищо и няма на Луната в 12-ти дом. Все пак е издигната. Жалко, че не е растяща. Има и издигнат Юпитер и Слънце. Опозициите на Луната не са толкова страшни като квадратурите. Те изискват определен вид компромиси, но не предопределят изхода от ситуацията. Освен това тази опозиция е разпадаща се и няма място за безпокойство.

Жалко, че не си избрала друтг час, за да поставиш Уран, Плутон и Сатурн в падащи домове. Там са най-безвредни. Най-много ме притеснява Сатурн в 5-ти дом, но той е добре аспектиран.  А най-много от всичко ме притеснява квадратурата на Плутон в 8-ми дом със Слънце в 5-ти. Ти този човек познаваш ли го? Казваш, че е имало веднъж виртуален контакт. Пази се. Този аспект води до насилие (не непременно физическо).

Шести дом показва, че може да си похапнете по време на срещата. За друго не се сещам. Може да говорите за работа или за здраве по време на срещата.  ;) ;) ;)
« Последна редакция: Септември 17, 2008, 09:52:41 am от Nebesna »

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3 -: Септември 17, 2008, 09:49:28 am »
По прогресия Док , негова Луна прогресира в Лъв моят асц е Лъв в почти същите градуси, а по дирекции  въпросната Луна е в съвпад с моята натална Луна.Това е другото вече е синастрия там е друго и съвпадите са си  предостатъчни да речем съвпади на слънца в стрл. и луна негова в стрл...много активна луна и много импонираща  с мои планети. Но наистина ми е любопитна елективната.. :)а и когато моята Луна е в неговия 4 дом..дали няма да ме застопори до печката ;D, че съм загори тенджера една..
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #4 -: Септември 17, 2008, 09:52:06 am »
Небесна ами професията му е  леко опасна , да не кажа и много опасна та  тази квадратура сигурно то(чно това показва. Да познавам го и натала му е мекичък и приятен , насилник определено не е..макар, че знае ли се  какво и до докъде би докарала една  жена мъж :)
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #5 -: Септември 17, 2008, 09:53:38 am »
По прогресия Док , негова Луна прогресира в Лъв моят асц е Лъв в почти същите градуси, а по дирекции  въпросната Луна е в съвпад с моята натална Луна.Това е другото вече е синастрия там е друго и съвпадите са си  предостатъчни да речем съвпади на слънца в стрл. и луна негова в стрл...много активна луна и много импонираща  с мои планети. Но наистина ми е любопитна елективната.. :)а и когато моята Луна е в неговия 4 дом..дали няма да ме застопори до печката ;D, че съм загори тенджера една..
Направих редакция на горното съобщение виж какво съм ти написал.

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Септември 17, 2008, 03:45:37 pm »
Пробвай и с прогресии .
Направи две прогресивни карти за въпросната дата и ги сравни като синастрия .Обърни внимание на АСЦ ,Слънце за мъжката карта и Луна за женската . Провери в кой дом на партньора попадат.
За да усетиш кой как ще възприема партньора.

Чакай, чакай! Това ми се видя интересно, но нещо не доразбрах. Две прогресивни карти се правят - една на мъжа и друга на жената ли? А после правим синастрия?
Ако съм разбрала правилно, не можем ли просто да прогресираме синастричната карта на двамата за въпросната дата. astro.com  го прави автоматично. Или не това имаш предвид!

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Септември 17, 2008, 04:25:16 pm »
Поправям се. Астро.ком прогресира композит, което не е същото. Извинение.

« Отговор #8 -: Септември 17, 2008, 06:11:30 pm »
Правят се две прогресивни карти на всеки един от двамата за определената дата и двете карти се разглеждат като натални ,но чрез синастрия. Не е необходимо да се гледат всички планети ,макар  това да допренесе за една по-ясна картина ,но много често се оплитаме в излишна информация ,а на нас ни трябва главното. Затова се разглеждат само АСЦ,Слънцето на мъжа в кой дом на жената попада за да се видят нейните очаквания за въпросния мъж и Луната на жената в кой дом на мъжа попада за да се преценят неговите очаквания.
« Последна редакция: Септември 17, 2008, 06:42:48 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

« Отговор #9 -: Септември 17, 2008, 06:39:44 pm »
Да допълня ,че значението на АСЦ определя кой какви очаквания има за дадената връзка в  самото начало .Например един АСЦ на Мъж попаднал в четвърти дом на жената би показал ,че тя вижда мъжа като потенциален партньор за съвместно съжителство,и ако неговия АСЦ прави съвпад с някоя нейна планета това допълнително оцветява представите и за него.Един Сатурн би показал ,че тя очаква сериозни отношения от него.Ако нейния Асц попада в негов единадесети дом ,той ще я възприема като потенциална приятелка...... и т.н.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #10 -: Септември 17, 2008, 08:36:33 pm »
Док, ще ми помогнеш ли с тълкуването на мъжки АСЦ  в моя осми дом? Благодаря предварително.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #11 -: Септември 17, 2008, 09:23:15 pm »
Док, ще ми помогнеш ли с тълкуването на мъжки АСЦ  в моя осми дом? Благодаря предварително.
;D Това с Асц е за първата среща ,но по принцип изхождаш от ключовите думи за дома .
Да кажем осми дом- пари от брак ,възраждане , секс и т .н.

« Отговор #12 -: Септември 17, 2008, 09:40:21 pm »
Твоите очаквания за въпросната връзка са били или за подобряване на емоционалното състояние ,след някоя предишна връзка или за надежди за по -спокоен финансово стабилен живот или ти е изглеждал изключително сексуално привлекателен ,а може да е било и комбинация от трите неща .
Съжалявам ,че не пиша последователно ,но съм на софра  и на две бири  ;)
« Последна редакция: Септември 18, 2008, 10:41:13 am от ЗЪБОЛЕКАР »

*

mamma_mia

« Отговор #13 -: Септември 17, 2008, 09:54:40 pm »
Извинявайте,че се намесвам в темата 8)
Обръщам се към Блъд.
Писах ти лично съобщение преди няколко дни.Ще го погледнеш ли? :-[

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #14 -: Септември 18, 2008, 03:32:18 pm »
Твоите очаквания за въпросната връзка са били или за подобряване на емоционалното състояние ,след някоя предишна връзка или за надежди за по -спокоен финансово стабилен живот или ти е изглеждал изключително сексуално привлекателен ,а може да е било и комбинация от трите неща .
Съжалявам ,че не пиша последователно ,но съм на софра  и на две бири  ;)

Благодаря  :)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #15 -: Септември 19, 2008, 10:03:09 am »
Цитат
Имаше и виртуална среща  то не че там положението е цветущо но  датата е 21.08.2008 около 21.
Мисля,че е по-обективно да погледнеш нещата с тази дата,защото (предполагам) тогава се е осъществил първият контакт.А това е по-важно,кога енергиите са се пресекли.Виждането е следствие.Лично аз имам сходен случай в настоящето си-датата на виртуалния контакт  ми даде вярната насока,а не момента на реалното  физическо виждане.