Здравей Гост

Още фантастика

• 6 Отговора
  • 2473 Прегледи
*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Още фантастика
« -: Септември 27, 2008, 12:52:27 am »
В съня бях развълнуван и очаквах идване на извънземна раса, която има проект да съедини съзнанията на хората в едно общо. След това сънувах нещо като супермаркет и странното е, че бях много хора едновременно, т.е. аз управлявах много тела. Това е.

Re: Още фантастика
« Отговор #1 -: Септември 27, 2008, 12:07:50 pm »
Неодържано щастие ще се появи,но внимавай от играчка плачка става ::)
Някой сънища са врата към реалноста,други се тълкуват,а някой въобще не  е добре да се споделят.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #2 -: Септември 28, 2008, 02:26:13 am »
Силно ме съмнява, но да видим...

« Отговор #3 -: Септември 28, 2008, 05:35:51 pm »
В съня бях развълнуван и очаквах идване на извънземна раса, която има проект да съедини съзнанията на хората в едно общо. След това сънувах нещо като супермаркет и странното е, че бях много хора едновременно, т.е. аз управлявах много тела. Това е.
Тая твоя фантастика я виждам като възвишени стремежи и цели.Супермаркета може да се интерпретира като кариера или съвкупност от качества ,които предлагаш или желаеш да получиш. Съня показва желанието ти за организирано общество ,което ти предлага възможност да приложиш своите ръководни качества (стремеж към ръководни постове в живота е загатнат от управлението на многото тела).

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #4 -: Септември 30, 2008, 03:42:43 pm »
Не съм особено по ръководенето... Но иначе имам желание за по-организирано общество, повече единство, особено в нашето държавоподобие. :) Възвишени цели - по-скоро в духовен аспект.

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Септември 30, 2008, 05:59:33 pm »
Надежда за свръхестествена намеса в твоите земни дела, поради разочарование от текущата действителност. Знаеш, че ти си незначителна бурмичка в световен план и от теб нищо не зависи. Но затова пък от теб зависи да контролираш материалното си оцеляване (супермаркета), както и хората около себе си. Защо?
От една страна си загрижен за съдбата на човечеството като цяло, но от друга страна - силно желание да контролираш собствения си живот и хората около теб.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #6 -: Октомври 01, 2008, 04:02:24 pm »
Това тълкувание е доста точно. Разочарован от действителността, но и загрижен... Lennon, Imagine и т.н...