Здравей Гост

Сън, предвещаващ смърт ли е това?-уплашена съм

• 7 Отговора
  • 3061 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
сънувам  ва  перваза  си  гарвани  черни и  грачат  но  гарвани с размери на лешояди. Единият  влетя в стаята и се  превърна в  човек , ръцете му  вместо  пръсти имаха  пипала като на октопод, насочи си ръцете към мен. Аз  бях много уплашена и също  вдигнах ръце към него свити в юмруци и започнах да наричам  / неподвижен  стани-той замръзна, в камък се превърни-и се превърна, във вода стани -и стана на локва вода,изпари се  и се изпари/
Само да кажа, че в реала  не чета  фантастика, не гледам  хорори и не беше се случило нищо особено през този ден.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

Re: Сън, предвещаващ смърт ли е това?-уплашена съм
« Отговор #1 -: Септември 27, 2008, 01:56:15 pm »
сънувам  ва  перваза  си  гарвани  черни и  грачат  но  гарвани с размери на лешояди. Единият  влетя в стаята и се  превърна в  човек , ръцете му  вместо  пръсти имаха  пипала като на октопод, насочи си ръцете към мен. Аз  бях много уплашена и също  вдигнах ръце към него свити в юмруци и започнах да наричам  / неподвижен  стани-той замръзна, в камък се превърни-и се превърна, във вода стани -и стана на локва вода,изпари се  и се изпари/
Само да кажа, че в реала  не чета  фантастика, не гледам  хорори и не беше се случило нищо особено през този ден.
Влагаш ли някаква символика в черните гарвани,нещо друго освен смърт?

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2 -: Септември 27, 2008, 02:20:32 pm »
Влагаш ли някаква символика в черните гарвани,нещо друго освен смърт?
Не бих казала, че влагам. Чувала съм, че  това означава  сънища-кошмари до сега  не съм имала. може би имам някакво мое тлкувание на база моят заклет оптимизъм, но ми се ще да чуя  и вашето мнение
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #3 -: Септември 27, 2008, 05:48:23 pm »
Моето мнение:(тъйкато прати ЛС) Самия сън крие нещо добро в себе си,може би е време да си признаеш,че имаш истински щастливи момнти в живота си,да се насочиш на някъде.Липсва ти нещо в работата или с това,което главно се занимаваш,но това не е проблем,защото с времето сам ще осъзнаеш...колко много неща ще се променят.Бъде готов за промяна?! ;)
Някой сънища са врата към реалноста,други се тълкуват,а някой въобще не  е добре да се споделят.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #4 -: Септември 28, 2008, 03:40:42 pm »
Мистерия здравей, не  повярвах на тълкуванието  ти, при толкова много  грачене и гарги.Днес се  появи нов източник на доходи.е вярно е че очаквам развитие   в друга  сфера  на живота, но.....каквото  такова. Благодаря ти
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #5 -: Септември 28, 2008, 05:00:24 pm »
Независимо от всичко ,което се написа за " пророческото " значение на съня ,ще изкажа моето  виждане по въпроса.
Прозореца символизира общуването със заобикалящия ни свят ,това ,което ни свързва това ,което виждаме ,това ,което приемаме в себе си . Символизира новите идеи,интуиция,прозрения.
Гаргите -вредните навици ,които пречат на реализацията на всичко представено от символиката на прозореца.
Наричането в съня ти и победата над гарваните ,показват желанието и силата ,която си склонна да приложиш над всичко ,което си решила ,че ти пречи да реализираш своите стремежи.

« Отговор #6 -: Октомври 27, 2008, 07:47:48 pm »
Може би гарваните символизират някоя твоя таина,която те тревожи ;)

« Отговор #7 -: Ноември 29, 2008, 02:33:01 pm »
Блуд може да е от някой твой минал живот, ако искаш да попитам за това моят духовен приятел Иеова.