Здравей Гост

възврат на венера

• 246 Отговора
  • 47822 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: възврат на венера
« Отговор #240 -: Август 28, 2013, 01:40:33 pm »
Не, просто се отъждествявам с топлата ни дружба и те съпреживявам.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #241 -: Август 28, 2013, 01:41:01 pm »
Не, просто се отъждествявам с топлата ни дружба и те съпреживявам.
Благодаря ти!!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #242 -: Август 31, 2013, 07:33:37 pm »
Дано при теб се прояви,по някакъв приятен начин.Защото при мен винаги е било много тъп период. :blink:
Ще ти активира наталните аспекти,така че може и да е интересно.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #243 -: Август 31, 2013, 08:20:33 pm »
Няма как да не активира натала Милки, нали е възврат?
Интересен е тригона със Сатурн...

Нещо общо с възрастни хора имаш ли Аркрус? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #244 -: Септември 01, 2013, 08:39:08 am »
До следващя възврат, т.е. около година

*

Uran

• 6041
« Отговор #245 -: Септември 01, 2013, 07:49:21 pm »
Заради това, че е управител на МЦ ли, Марая? При мен Венера е управител на ИЦ и по тази причина не се вълнувам толкова от възвратай, че не се знае какво и как.

« Отговор #246 -: Януари 22, 2014, 10:41:29 am »
Обратна връзка и от мен:http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2564.120.html

Опозицията със Сатурн беше труден,но поучителен период.Не липсваха конфликти с половинката,като често стигахме до "ръба",но все пак оцеляхме.
От финансова гледна точка(тр.Сатурн-2дом),всичко беше перфектно;въпреки,че бях безработна,пари не ни липсваха.Съответно-много забавления с приятели,и много нови запознанства.А благодарение на интереса ми към астрологията,и всички познанства,които направих чрез нея,срещнах нови и интересни личности,също така проявих интерес и към картите таро.

Накрая,отново благодаря на всички,които се включиха по моята карта. :blink:

п.п.прилагам картата на новия възврат,който ще е април,тази година.(по същото време ще е активна пр.Луна опозиция Юпитер;какво мислите по картата?)

със съвпад на Марс и Венера на върха на 11 дом и Венера У5, мисля, че ще има любовни страсти през годината.

:72: :88: Благодарение на неволите в службата,укрепихме отношенията с половинката.(много скапана соларна година със сол.ац в 4натален  ;D )