Здравей Гост

Странен сън

• 8 Отговора
  • 2555 Прегледи
*

Nebesna

Странен сън
« -: Септември 29, 2008, 03:14:55 pm »
В една нощ сънувах най-различни неща, ама нямащи нищо общо помежду си. Само не ми се смейте!
Първо приятелката ми беше на гости у дома и й предлагах най-различни ястия- първо, второ, трето. Накратко, исках да я нахраня. Даже коментирах, че сега като си хапнем, ще остане и за следващия ден.
После сънувах, че съм на студентката скамейка, стоя на първия ред, а точно пред мен е преподавателя. Представете си ....Бойко Борисов ми беше преподавател. В стаята цареше настроение и някаква музика, а той беше усмихнат и шегаджия. Задачата се състоеше в това някой от нас да излезе отпред на подиума, за да потанцува...но никой не се престраши.   Накрая аз, като най-близко стояща станах и предпазливо затанцувах, но съвсем скоро след това песента свърши. Все пак се пресрамих...Това е. :)

Само да добавя, че бях си напуснала сигурната работа преди 1 година, а после се върнах обратно, но временно и по заместване. Предстои ми да се явявам на конкурс за по-висока длъжност, но титуляра се връща скоро и ще се наложи да остана около 1 месец без доходи...Дали съня ми не е свързан с вълненията ми около изпита и притесненията ми за материалното оцеляване? Познават ме, работила съм дълги години в тази институция, но няма гаранции, че ще ме вземат обратно. Зависи от мен дали ще издържа успешно.
« Последна редакция: Септември 29, 2008, 03:44:23 pm от Nebesna »

Re: Странен сън
« Отговор #1 -: Септември 30, 2008, 12:49:30 am »
Храната като цяло се свързва с духовния и мисловен потенциал(лелееее първо,второ ,трето  :P ;D ).Зараждане на нови идеи ,които са осъзнати и премислени.Училище или университет се свързват с важните уроци в живота.Танца се приема като ритуал. Бат Бойко като авторитетна личност.

Сънят ти може да се свърже и като представяне на конкурсна работа ,а тя от своя страна може да се окачестви като много смела ,нестандартна ,новаторска за бранша.
От съня ти личи ,че изпитваш страх или притеснение от представянето ,но си склонна да се ПРЕСРАМИШ.

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Септември 30, 2008, 09:02:11 am »
Благодаря! И аз си мислех, че да видиш високопоставена личност на сън означава подкрепа в начинанията. За храната зная само, че да сънуваш пълна трапеза е на "берекет". А дали не е възможно е изпитът, който ме очаква, да протече по нестандартен начин?

« Отговор #3 -: Септември 30, 2008, 11:51:22 am »
Благодаря! И аз си мислех, че да видиш високопоставена личност на сън означава подкрепа в начинанията. За храната зная само, че да сънуваш пълна трапеза е на "берекет". А дали не е възможно е изпитът, който ме очаква, да протече по нестандартен начин?
Танцът  е показан от теб и това как ще протече презентацията зависи от теб самата. Танцуването показва в пълна сила координацията на мисъл и движение .

« Отговор #4 -: Ноември 01, 2008, 04:22:42 pm »
Здравей Небесна, ако искаш да попитам духовния ми учител Иеова, дали не сте били заедно в минал живот с Бойко Борисов.

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Ноември 02, 2008, 12:08:41 am »
Да ви се похваля. Представих се отлично на теста и се разминах с традиционното събеседване. Приказвахме си общи приказки с председателката на комисията и се смяхме. Така или иначе бях единствен кандидат за мястото - другите не се явиха. Мина лесно и приятно като в съня ми. Вече имам желаната работа и много съм доволна. Предчувствието ми се сбъдна. Хип-хип, Ура! А пък колко хора трябваше да черпя - колеги, приятели.
« Последна редакция: Ноември 02, 2008, 12:15:18 am от Nebesna »

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Ноември 02, 2008, 12:11:34 am »
Здравей Небесна, ако искаш да попитам духовния ми учител Иеова, дали не сте били заедно в минал живот с Бойко Борисов.

Попитай Йеова дали не сме били женени. Аз го харесвам. Бойко е пич. Може аз да съм била домакиня, а той преуспяващ сенатор! Знае ли човек :)

« Отговор #7 -: Ноември 02, 2008, 06:54:27 pm »

Попитай Йеова дали не сме били женени. Аз го харесвам. Бойко е пич. Може аз да съм била домакиня, а той преуспяващ сенатор! Знае ли човек :)

Добре Небесна ще го попитам моят духовен учител Иеова и ще ти кажа дали не сте били заедно в минал живот. А пък знаеш ли, аз също много го харесвам като политик разбира се, защото когато попитах духовния ми учител за обединяващите личности от политиците: той ми отговори, че обединяващите личности политици били: г-н Първанов, г-н Ахмед Доган, и г-н Петър Стоянов /бившия ви президент/, а пък аз исках Бойко Борисов да е обединяващата личност от политиците, защото ми е любим политик. Г-н Първанов бил в в минали животи Ленин и апостол Павел и много други , г-н Ахмед Доган бил в минали животи турски султан, индийски жрец и българин /от трите световни религии бил/ а в настоящия живот е учил философия,което е един плюс за него, а г-н Петър Стоянов
/бил в един от миналите си животи китайския президент Хуандъ,който е обединил много китайски племена/. Аз ако лъжех щях да кажа, че Бойко Борисов е обединяващата личност, защото той ми е любим политик, и г-н Първанов също така ми е от любимите политици,като разбрах , че е бил в минал живот Ленин, още повече го харесах.

« Отговор #8 -: Ноември 05, 2008, 12:41:17 am »
Били сте заедно мъж и жена Небесна, бедни в Италия, така ми каза моят духовен учител Иеова.