Здравей Гост

репродукции на Леонардо

• 7 Отговора
  • 2664 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
репродукции на Леонардо
« -: Октомври 01, 2008, 07:41:13 am »
Сънувам, че съм предоставила  дома си за място  където се  провежда рекламна кампания  за  2 книги биография и  репрудукции на Леонардо, книгите  бяха много  луксозни и много  красиви. майка ми доволна от  препечеленото се напи и  пя песни  , е не чух какви/ в реала тя  не пия изобщо/.Решаваме с  парите  спечелени да отидем на  почивка пътуваме за там / къде не знам/ със самолет  голям лайнер  ние  сме на втория етаж. Странното е че мястото къде  почивахме беше  в къщи за почивка на същото това летище, пресякохме пистата , минавайки  край  ферма за  щрауси , които бяха  гонени от кучета.В къщата  отварям  лаптопа и там поредица скай съобщения от  бивша любов8 която уж съм забравила в реалноста или  поне нямам надежди за връщане към него/ съобщения молещи ме да се връщам при него......
и толкова
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

Re: репродукции на Леонардо
« Отговор #1 -: Октомври 01, 2008, 05:01:27 pm »
Пиянството се свързва с безгрижен и весел нрав.
Щраусите с нежелание да видиш истината за нещо ,което се е случило или да излезеш от свой собствен свят на фантазии.
Кучетата в твоя случай се отчитат като вътрешен конфликт.
Книгите се свързват с мъдростта и размишления.
Самолета видя ли го да лети или си стояхте на летището?

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2 -: Октомври 01, 2008, 07:23:22 pm »
Щраусите с нежелание да видиш истината за нещо ,което се е случило или да излезеш от свой собствен свят на фантазии.
привети  , Док самолета  беше  на летището и  се  качвахме в него, аз на втопия етаж  разбира  се беше много луксозен и  чист, даже отбелязах  това в разговор.Благодаря ти
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Октомври 02, 2008, 05:14:19 pm »
Щраусът е животно, което си заравя главата в пясъка, но тялото му остава навънка. Ако ние не признаем за съществуването на проблемите, това не означава, че те изчезват. Кучето го свързвам със сексуалния нагон, особено ако гони или хапе. Някой може да те желае сексуално.  А този, който те търси толкова найстойчиво в момент, в който си се замогнала и можеш да си живееш живота добре ....и без него ? Защо се появява точно в този момент?

Аз мисля, че някой ще се опита да се възползва от това, че си добре, но ти не трябва да го позволяваш. Вички символи в съня ти показват светла и оптимистична представа за бъдещето, както и положително развитие.

« Отговор #4 -: Октомври 03, 2008, 04:48:19 pm »
привети  , Док самолета  беше  на летището и  се  качвахме в него, аз на втопия етаж  разбира  се беше много луксозен и  чист, даже отбелязах  това в разговор.Благодаря ти
Самолета е като неосъществено обещание за по-добър живот.Обикновено го свързвам с работата и престижа ,но в случая може да се тълкува и като измамни надежди в любовта.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #5 -: Октомври 03, 2008, 07:57:51 pm »
Благодаря  ви  за  почти  позитивните отговори Док и Небесна :)
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #6 -: Ноември 01, 2008, 04:18:16 pm »
Аз пък мисля Блюд , че съня ти е от минал твой живот, че сте били по времето на Леонардо да Винчи и че сте били заедно с майка ви в минал живот.

« Отговор #7 -: Ноември 01, 2008, 04:18:48 pm »
Допълнение - Ако искате да попитам за това моят духовен учител Иеова.