Здравей Гост

Комплексите и тяхното астрологично съответствие

• 75 Отговора
  • 13148 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Аз междувременно открих къде е преместен част от този блог:
http://ga3l.wordpress.com/page/5/

хаха .. и аз да свърша нещо полезно ..  :P

Гал ,обичам те!
мерси! :kissd: :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tool

Гал ,обичам те!

хах.. и аз те обичам, Марайче!  :88:

Марая е пълна с комплекси, защото бая неща избълва срещу мен и още много хора!

*

tool

Браво, Гал! :) Благодаря!

ее, моля! щом ви харесва, ще взема да го актуализирам малко ..  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Как ти намаляха постовете бре ЧУЧЕЛО? :o ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129

Как ти намаляха постовете бре ЧУЧЕЛО? :o ;D ;D

Аууууу........
Това беше много непристойно. В случая, Жасмина се прави на Лили, за да всява раздори......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
Доживях аз да ме нарекат и чучело.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

Твърд аспект м/у Нептун и Меркурий - интриги.
Силен 3 дом - интернет.
Акцентиран 12 дом - потаен.

*

Divna

Давайте да мъдреме профила на комплекса за виртуален тормоз:

-Уран в 12ти,3ти,7ми,10ти и 11ти в лош аспект с управителя на АСЦ/ДСЦ
-Луната е вероятно неаспектирана в картата
-управителят на АСЦ е в двойнствен знак и по възможност в аспект с Меркурий
-Плутон е в аспект с Уран/Меркурий

:57: :57: :57:

Или в твърд аспект със зла планета.

Не мога да смогна да ви чета, интересна тема, много даже! Аз имам всички предпоставки да се впиша в повечето графи, но явно съм си надскочила хороскопа - хехехе /тук се чукам по гърдите като горила  ;D/. Майтапа настрана, искам да ви постна една карта, въпросът ми е - Възможно ли е, този човек да има шизофрения и сам да не знае за нея? Всъщност има и други теми, по въпроса, но тук е по-коплексно - някак си.

Дейзи, АСто е първия градус. Ако часът не е много точен и допуснем, че АСто е в Дева, така Мерка У1ви и управител на Слънцето е квадратиран от Нептун У6ти и е 11-ти /водолейски дом, нервна система/ Нищо чудно и да е така.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

Дейзи, АСто е първия градус. Ако часът не е много точен и допуснем, че АСто е в Дева, така Мерка У1ви и управител на Слънцето е квадратиран от Нептун У6ти и е 11-ти /водолейски дом, нервна система/ Нищо чудно и да е така.

Подкрепям написаното от Аурора. Според мен човекът е предразположен към психично заболяване и суицидни прояви. Меркурий в квадрат/опозиция с Нептун съм виждала в картите на много нежни и поетични души със сколнност към самоубийство.

Доколкото знам, 4асът е абсолютно то4ен. И действително е имал суицидни прояви. Мноо силен 4овек физи4ески, но с характера нещата не са ясни. Има някво комплексиране, странно поведение - та допуснах, 4е има няква на4ална форма на шизофрения, която не е осъзната....или някво психи4но заболяване...

*

Divna

Дейзи, когато се търси някакво проявление в дадена карта, то винаги може да се открие. Самото заставане на всички оси в критични градуси е достатъчно, за да се види, че живота на притежателя на картата не е лесен (освен разбира се ако часа на раждане не е точен). Управителите на домовете свързани със здравето ( 6 дом, Нептун) и дълбокия душевен живот (12 дом, Меркурий) са в квадратура. И като че ли това само по себе си не е достатъчно тъй като именно в двата дома са застанали тежките планети малефици Плутон и Сатурн, правейки опозиция по между си. От своя страна Луната, която е душата на радикса е в твърд аспект с Марс (действията). Силата на аспекта се увеличава още повече съдейки по силната им знакова позиция. Личността има проблем да изрази своята душевност. 
Картата ясно показва, че душевния живот на притежателя е труден.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Сега се зазяпах в картата...Първи управител на 3 е в 12 дом,че и в съвпад с Урана, висшата мисъл, като за капак на наранения меркурий
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

Това е карта на моя позната с големи проблеми, които все пове4е се задълбо4ават.
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.

Слънчевото затъмнение ще бъде в 8ми натален  - 19,24 гр Рак - малко широка опозиция със слънцето й и ще оформи тау квадратура с натален Уран У3ти- може да преживее нервен срив  :( МСто на затъмнението ще е в съвпад с нейния асцендент.

Тауквадратът на тежките планети през юли/август /особено на 7.08/ ще засегне МС/ИС.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

Аз не мога да си обясня кои аспекти тук показват силни страхове и тежки депресии, които за4естяват.
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.

*

Lillie

• 30532
Не може да се справи с напрежението, което носи опозицията по оста МС-ІС?
Ако опозицията между същите планети бе по оста Дева/Риби, бих я свързала с комплекса на жертвата.
Но в тази карта има ъглов Марс на трон в опозиция с Луната и Плутон. Слънцето също е ранено, има квадрат с Уран. Проблемите й с мъжете ли са? Ако като малка е била свидетел на тирания и тормоз вкъщи от страна на бащата или друг близък от мъжки пол, може да се идентифицира с образа на гневната майки и да го пренася в личните си взаимоотношения по-нататък. Мисля, че съпадът между Слънцето и Плутон или Луната и Плутон на МС ще действа по-силно от Скорпион на Асцендента и в случая родената може да се отъждествява с архетипа на Hades Moon, гневната богиня. Впоследствие тя самата може да се опита да контролира и потиска партньорите си. Но пък с Близнаци на ДС и У7 в съвпад с Юпитер в Стрелец мисля, че може да има афинитет към отворени връзки или отношения в брака или да изисква много свобода за себе си. Все пак има и Венера във Водолей в точен тригон с Уран, а Слънцето е в квадрат с Уран.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

Мисля, че има фобии и натрапливости. Натрапливи действия, които не може да се спре да прави.