Здравей Гост

Комплексите и тяхното астрологично съответствие

• 75 Отговора
  • 13129 Прегледи
Аз не мога да си обясня кои аспекти тук показват силни страхове и тежки депресии, които за4естяват.

Плутон й прави квадрат към натален съвпад Луна/Плутон + прилежащите транзити на Сатурн от там.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
Аз не мога да си обясня кои аспекти тук показват силни страхове и тежки депресии, които за4естяват.

Луна/Плутон и Меркурий/Юпитер, и двата съвпада попадат в ъглови домове.
Луната има скрита квадратура с Меркурий и Юпитер, разходяща.
Депресивните състояния не се сързват само с аспекти на Сатурн и Плутон, Юпитер също участва. По-скоро фобията, страховете свързвам с малефиците. Но Юпитер също има пръст в психичните отклонения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Не съм запознат със семейството и и с детството и, но съм забелязал,4е при нея запо4ват да се развиват и мании. Да,Лили,може да се каже,4е има и проблем с връзките.
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.

Мисля, че има фобии и натрапливости. Натрапливи действия, които не може да се спре да прави.
Абсолютно си права. Дори и да говориш с нея, тя осъзнава вси4ко това и продължава в същия дух, което е непонятно за мен.

*

Diyana

• 2705
Предполагам, че часът й на раждане е ректифициран, при тези градуси на МС?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Helo

Мисля, че има фобии и натрапливости. Натрапливи действия, които не може да се спре да прави.
Абсолютно си права. Дори и да говориш с нея, тя осъзнава вси4ко това и продължава в същия дух, което е непонятно за мен.

Пушачите, пияниците и наркоманите също често съзнават проблема си ...  :rolleyes: ;D ;D както и пристрастените към Интернет, пък и дебелите, които ядат много   обаче не могат да се спрат.

Не,съвсем. Това е 4ас, според майка и.

*

Lillie

• 30532
Ако е родена броени минути по-рано, МС минава в Дева и негов управител става Меркурий вместо Венера.
Нищо не зная за живота и съдбата й, така че няма как да преценя коя от двете позиции й пасва по-добре.
Но при малко по-ранен час на раждане текущата в момента опозиция между Юпитер/Уран и Сатурн ще засегне меридиана. Има и квадрат към наталния съвпад на Меркурий и Юпитер в Стрелец, а това може да се свърже и със слаба устойчивост на психиката при по-високи нива на напрежение и стрес. Докато стремежът към контрол, към овладяване на гнева и емоциите е по Луна/Плутон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Пушачите, пияниците и наркоманите често също съзнават проблема си ...  :rolleyes: ;D ;D както и пристрастените към Интернет, пък и дебелите, които ядат много  :rolleyes: обаче не могат да се спрат.
Отдавна е на антидепресанти. В противен слу4ай изпада в истерия. Интересното е,4е и детето и е като нея.

Ако е родена броени минути по-рано, МС минава в Дева и негов управител става Меркурий вместо Венера.
Нищо не зная за живота и съдбата й, така че няма как да преценя коя от двете позиции й пасва по-добре.
Но при малко по-ранен час на раждане текущата в момента опозиция между Юпитер/Уран и Сатурн ще засегне меридиана. Има и квадрат към наталния съвпад на Меркурий и Юпитер в Стрелец, а това може да се свърже и със слаба устойчивост на психиката при по-високи нива на напрежение и стрес. Докато стремежът към контрол, към овладяване на гнева и емоциите е по Луна/Плутон.
Е,не съм стигнал още до ректификациите ;)

*

abroad

Жената е родена три дни преди брат ми и около час разлика.
Луната му не е съвпад с Плутон, но е в Скорпион и в 12ти неаспектирана мажорно, АС - Скорпион.
Връхлитат го от време на време депресивни състояния, фобии, една по-сериозна неотдавна, но съвпадът Юпитер/Меркурий на границата на 1/2 домове може и да помага в случая, пристрастеността към професионалното развитие също...

Аз не съм още много в 4ас, за да видя дали има то4но такива наклонности, но преди около един или два месеца, ве4е са и минавали мисли за самоубийство.

*

Lillie

• 30532

Айде бе! Не останах с такова впечатление като ми говореше за право изкачване.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Да, ама да се нау4иш да правиш карта на ръка и да използвам формула, за да видя това право изка4ване дали отговаря на географското положение, не озна4ава, 4е знам толкова. Аз запо4нах,май от краката за главата- първо хорарната ;)

*

Diyana

• 2705

Айде бе! Не останах с такова впечатление като ми говореше за право изкачване.  :P

Анджък, тъкмо се надявах някой да ме светне за ключовете. Язък. Пак на самоделки ще се кара. :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
...преди около един или два месеца ве4е са и минавали мисли за самоубийство.

А има ли причина да се самоубива?
Обикновено човек посяга да сложи край на живота си, когато попадне в безизходица, в случай на тежка загуба и криза.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

При брат ми няма никаква реална причина за фобията :(

...преди около един или два месеца ве4е са и минавали мисли за самоубийство.

А има ли причина да се самоубива?
Обикновено човек посяга да сложи край на живота си, когато попадне в безизходица, в случай на тежка загуба и криза.
Тя постоянно е в криза.

*

Lillie

• 30532
Странно, но с толкова плутонови акценти в хороскопа нямам фобии и рядко изпадам в депресивни състояния, дори когато имам основателен повод за такива. Затова съм склонна да мисля, че лабилността на психиката не е по Луна/Плутон в твърд аспект. Познавам още няколко човека с Луна, ранена от Плутон и Сатурн, някои от тях са много овладяни. Според мен ключът е в аспектите на Меркурий с Юпитер и Нептун, особено ако са свързани и с Луната. По-трудно издържат на силно психическо/ментално натоварване, изгарят им бушоните бързо, ако няма аспект със Сатурн или Плутон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

То,май вси4ко зависи от 4овека :-\