Тъй като я гледам, от вси4ко страда. Не мога да опиша каква е. По характер е невероятен 4овек, но изпада в такива състояние, 4е направо е страшно
Сатурн в лош аспект с Нептун дава фобии и фатализъм, както и страхови неврози и черногледство. Това съм го забелязала, макар и двете планети да не се водят "лични".
Аз обаче малко се съмнявам, че е така. :unsure:
Цитат на: Hi в Май 25, 2010, 08:46:26 pmАз обаче малко се съмнявам, че е така. :unsure:Аз също. Но съм виждала какви ли не истерии при Луна в твърд аспект със Сатурн.
А при Луна в твърд аспект с Уран какви проблеми има? Това не дава ли истерии?
Цитат на: Hi в Май 25, 2010, 09:27:20 pmА при Луна в твърд аспект с Уран какви проблеми има? Това не дава ли истерии?Ако добавим и Марс - дава
Цитат на: abroad в Май 25, 2010, 09:37:26 pmЦитат на: Hi в Май 25, 2010, 09:27:20 pmА при Луна в твърд аспект с Уран какви проблеми има? Това не дава ли истерии?Ако добавим и Марс - дава Ааааа, при Марс има и физически поражения.
Цитат на: Stella в Април 08, 2011, 03:46:51 amЦитат на: abroad в Май 25, 2010, 09:37:26 pmЦитат на: Hi в Май 25, 2010, 09:27:20 pmА при Луна в твърд аспект с Уран какви проблеми има? Това не дава ли истерии?Ако добавим и Марс - дава Ааааа, при Марс има и физически поражения. еее, с това от практиката не се съгласявам ако изобщо мога да отчета квадрата и с Марс :rolleyes:
Наистина ми е било интересно да проверявам изключенията. Марс е физическата активност и според Шестопалов, когато Марс е намесен в някои проблемна конфигурация" би трябвало да има физическо проявление - блъскане по масата, изблъскване с рамо, активно жестикулиране, удряне и т.н.