Здравей Гост

СМЯНА НА ПОЛ

• 27 Отговора
  • 10220 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
СМЯНА НА ПОЛ
« -: Октомври 06, 2008, 05:59:10 pm »
Тъй като си нямаме такава тема,я отварям-ще е интересно да проследим какво в една натална карта може да отрази/отключи това,както и при какви условия,обстоятелства и импулси едно съзнание решава в определен момент(или още от самото си осъзнаване)това, като разгледаме някои карти на известни личности.

Макар че,идеята ми се породи от това да изследвам една турска певица /Bulent Ersoy (9/6/1952) /,засега не намирам часа на раждане и покрай нея ми изпаднаха следните: Caroline Cossey (Tula) и Dana International (2/2/1972).И в трите карти се наблюдава силен статус на Меркурий и Венера,това като за начало.Няма да избързвам с готови постановки, нека който има желание се включи по темата,каквото забележи или какъвто смисъл и вероятно общ или типичен модел открие и всичко,което прави впечатление.

Първата карта,която давам за разглеждане е на Caroline Cossey заради това,че е с пълни данни.

ASTRO-DATA: born 31 August 1954, 07:30 (7:30 AM) GDT (1hE), Brooke(Norfolk), England (01e00 52n35).

FEATURES: PERSONALIZED PLANETS: MERCURY in Virgo (on Ascendant, rules MC), MARS in Capricorn (trine Sun, square Moon), JUPITER in Cancer (conjunct South Node). PATTERNS: T-SQUARE (Chiron opposite Jupiter/Uranus, all square Venus-Neptune). SHAPE: LOCOMOTIVE (Jupiter in Cancer leads). CHINESE SIGN: WOOD HORSE. NUMEROLOGY: "22" LIFEPATH.

Инфо: http://www.bookrags.com/wiki/Caroline_Cossey

Господар на хороскопа: Меркурий (Управител на АСЦ,Слънце и МЦ)

Трон: Меркурий , Венера
Екзалтация: Марс , Юпитер , Плутон

За отношението към тялото,самоличността и пола се гледат позициите,статуса и състоянието на вътрешните планети и УПР на АСЦ. /сега няма да навлизам,оставям точката отворена за тълкуване,както и останалите /

При тази личност(запознайте с биографията),това не е спонтанно решение,отделно е имало период на асимилиране на "новата" роля през периода 17-21г.,операцията е на 31/12/1974 в Лондон .

Транзити:

Плутон съвпад Луна в 1 дом

Уран секстил Марс

Венера съвпад Хирон;квадрат Венера

Юнона съвпад Десцендент

Сатурн секстил Меркурий (Упр на АСЦ)

(Няколко месеца преди това завършва квадрата на Нептун към Слънцето)

Прогресии:

Марс съвпад Северен възел Козирог ;   Луна съвпад Южен възел в Рак

Дирекции:

Плутон съвпад Меркурий ( - 1,26)
Слънце секстил Уран
Асцендент квадрат Лунни възли
Асцендент съвпад Луна (+1,14)
Сатурн квадрат Плутон
Марс тригон Асцендента ; опозиция Юпитер

Затъмнения през 1974

Слънчево затъмнение на 13/12/1974 в квадрат с АСЦ (21 градус Стрелец)
Лунно затъмнение 29/11/1974   квадрат Слънце (7 гр Близнаци)

СОЛАР 1974 (Лондон)

Аспекти Солар/Натал:

Марс съвпад АСЦ (точен!) ;

Меркурий съвпад АСЦ (от 12 дом)

Сатурн (Упр на Северен) съвпад Южен възел ;секстил Меркурий (Упр на АСЦ)

Соларни възли квадрат Меркурий

И особено интересно:Уран и Хирон едновременно активират наталния Тау-квадрат

Хирон прави Голям Кръст активирайки рожденния Тау-квадрат включващ Венера/Нептун Везни 2 дом,Уран,Юпитер Рак 11 дом и Хирон  Козирог 5 дом

Уран съвпада с Венера/Нептун активирайки тау-квадрата

Отдушник на енергията и в 2та случая  е Плутон (положителен аспект)

Плутон активира (слабо) квадрата Луна/Марс

Юпитер опозиция Меркурий

Това в основни линии.Според мен нещата са много показателни и натално и времево,но ще ми е интересно да видя и какво мислят останалите. ::) ;)

*

Lillie

• 30532
Re: СМЯНА НА ПОЛ
« Отговор #1 -: Октомври 06, 2008, 06:48:34 pm »
Интересна тема, за която те поздравявам  :)

Наистина в карти като тази често се откроява смесеното влияние на Меркурий и Венера, което прави родения хермафродитен (от Хермес и Афродита), андрогинен, тоест човек, който трудно се фиксира върху една-единствена роля в живота и взаимоотношенията.
Сещам се, че преди година или повече в друг астрологичен форум разглеждахме картата на Фреди Меркюри. Там, доколкото се сещам, също имаше меркуриева доминанта в съчетание със силна Венера.

В картата, която ни предлагаш за разглеждане, е акцентиран мутабелният кръст, а Меркурий е безспорна доминанта. Веднага след/до него по сила на влияние се нарежда Венера.
Обикновено роденият се идентифицира със знака на Асцендента, неговия господар и планета в 1ви дом. В случая това е Луната, анима, символизираща копнежите на душата.
Съвпадът на Венера с Нептун също може да предполага проблем със сексуалността, особено ако роденият е избрал (по незнайни за нас причини) да се идентифицира с женската си страна, Луната и Венера. Всъщност Венера е една от най-силно аспектираните планети в картата.
Счита се, че най-трудно се идентифицираме със слабо поставена или силно ранена планета, което води до блокади и нейното проектиране навън. В случая обаче Марс е в силен знак, намира се в екзалтация, ъглов при това. Но може би тук влияние оказва квадратът, който Марс хвърля към Луната в 1 дом. Това поражда конфликт, напрежение и символично "разцепване" (което е по-характерно за опозициите). Марс в 4 дом може да действа или на примитивно/архетипно равнище, или тази роля да бъде несъзнателно изхвърлена навън. В картата той управлява 8 дом - дома на личното несъзнателно, колективните ценности, авгиевите обори и има рецепция със Сатурн в Скорпион. Според мен проблемът (ако за родения това изобщо е "проблем") се корени още на ниво ценностна система.
Ако трябва да отбележим кои са планетите с най-силен статус в картата, това според мен са Меркурий, Венера, Юпитер и Марс. Елементът Огън е в най-голям недостиг в тази карта.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #2 -: Октомври 06, 2008, 07:27:16 pm »
понеже ти си ни по-важен, на мен ми е интересно какво все пак е провокирало желание от теб да изследваш тоя въпрос:)- надали е турската певица:) - не е необходимо да ми отговаряш:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Октомври 06, 2008, 07:38:01 pm »
Хи хи, близнашкият синглетон предполагам  :P :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Октомври 06, 2008, 08:02:08 pm »
Ето и моите наблюдения (ще се постарая да надграждам вече описани неща):

1. Фиксиране в лунарния стадий (личността се фиксира върху Майката) - Луната е в 1 дом. В биографията му прочетох, че обичал да се разхожда с дрехите на майка си).
2. Фиксиране върху образа на анимата - Венера е в 1 дом, при това силна (на трон);
3. Венера е в съвпад с Нептун (объркване);
4. Венера в квадрат с Юпитер (показност, ексхибиционизъм);
5. Венера в квадрат с Уран (ексцентричост в сексуалната ориентация);
6. Луната е в квадрат с Марс (управител на 8-ми дом-домът на хирургията)

Ясно е човекът се самоопределя като жена.

Квадратурата на Луна с Марс е показател за кастрационен комплекс.
Прави впечатление, че този комплекс има възможности за сублимация - Марс е в съгласие със Свръхаза:
в тригон със Слънцето и в секстил със Сатурн - липса на враждебност към Свръхаза.
Налице е съзнателен избор.

« Последна редакция: Октомври 06, 2008, 08:28:53 pm от Nebesna »

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Октомври 06, 2008, 08:17:28 pm »
понеже ти си ни по-важен, на мен ми е интересно какво все пак е провокирало желание от теб да изследваш тоя въпрос:)- надали е турската певица:) - не е необходимо да ми отговаряш:)

Съвсем закономерно..... :) Транзитният Марс влезе в Скорпион. А предполагам, че когато се е родил подтика да се пусне тази тема,  Марс е транзитирал през 8-ми дом... ;D

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Октомври 06, 2008, 11:18:44 pm »
Решила си е проблема жената. Много е красива. Жена отвсякъде.
И аз бях чела някъде, че положението на възлите може да наведе на мисълта дали е имало смяна на пола в последната инкарнация. Даже мислех да го споделя, но после се отказах, щото все още .......абе да си го кажа правичката, имам предубеждения относно прераждането. Или по-скоро, доколко е "отпечатано" в рождената тема. А когато човек не вярва на 100% в един метод, той не може и да отстоява тезата си докрай. Чела съм, че когато положението на възлите е в Рак/Козирог или 4/10 дом, скоро е имало прераждане в друг пол. Меркурий (господарят на Асцендента и на МЦ) е в секстил с ЮЛВ и в тригон със СЛВ, което още веднъж говори за осъзнат избор.
« Последна редакция: Октомври 07, 2008, 01:05:35 am от Nebesna »

*

mamma_mia

« Отговор #7 -: Октомври 06, 2008, 11:42:09 pm »
Малко офф :)
Извинете ме ,но не мога да скрия възхищението си от вашите умове и знания.
Възхищавам ви се!!!!

*

AH

• 2201
« Отговор #8 -: Октомври 07, 2008, 07:08:54 pm »
Първо-за мен теми табу не съществуват ,така че отварянето на такава тема за мен не е нещо специално и изискващо някаква дълбока причина,второ както казах-реално от един разговор за съответната певица,ми хрумна да направя такава тема,защото знам че нямаше(а вече доста изтъркахме всякакви теми за синастрия),а и самата личност е повече от необикновена и клони към изключенията(това че си е сменила пола е само "привкус" към останалото в живота и)-пък мен ме привличат всякакви рядкости и се опитвам да ги разбера. :)

Така е, често си говорим за синастрии.
Но междуличностните отношения са основен източник на енергия, както и възможност за постигане на свръхаз.
Който има поводи да си разсъждава за тях, нека си разсъждава.
Интересно е защо на теб са ти интересни „различните”  хора:) – с други думи казано, на кои акценти в хороскопа ти, импонират „различните” хора:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Октомври 08, 2008, 10:36:40 am »
Имам въпрос към Lillie-макар да знам,че не е профилиран индийски астролог,все пак според теб и това до което на този етап си докоснала в индийската астрология-как тя и дали би разгледала,дала отговор/обяснение на една такава тема в живота на един човек и още повече- способна ли е да  обоснове времево такова събитие с някоя техника и съответно да го установи натално? ::)

Все още не съм запозната толкова добре с възможностите на ведическата астрология, на този етап едва сричам и се опитвам да усвоя основите.
Но това, което ни дава западната астрология, според мен не е достатъчно, особено в случаи като този. Някак си твърде обобщено звучи. А и сигурно има още хиляди карти като неговата и нямат проблем със сексуалната идентификация, нито пък са тръгнали да си сменят пола. Една от възможностите на западната астрология в такива случаи е да използва някои похвати за по-задълбочен анализ, познати от психологията. Тоест в съвременната астрология има 90% психология и по-малко конкретика. Нито пък в картата, разгледана по този начин, може да се види коя от многото заложени алтернативи ще избере даден човек.

Колеги, изборът ни да бъдем или да не бъдем вижда ли се в картите? Според мен тук навлизаме в твърде сложна материя и механичното приложение на познатите ни астрологични похвати и техники надали ще е от голяма полза. Никога не можеш да знаеш със сигурност как даден човек ще избере да изживее хороскопа си във всеки един миг от живота си... С мисълта, с нагласата си ние творим всеки изживян миг от живота си, всяко вдишване и издишване...

Разбира се, това е лично мнение, с което никого не ангажирам. Не отричам възможностите и приложимостта на астрологията. Но повече от очевидно е, че има нещо отвъд нея, което малко съвременни астролози разбират. Или, ако трябва да сме по-точни, това "нещо" съществува отвъд нашето разбиране...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Октомври 08, 2008, 02:08:20 pm »
Мисля, че тази тема по начина, по който е формулирана, върви успоредно с често дискутираната напоследък тема за хомосексуализма, който феномен се разглежда като отклонение от "нормата". Може би за изясняване на въпроса е добре първо да дефинираме какво е "норма", нали?

Когато се говори за хомосексуални наклонности, е важно да се разграничат факторите, стоящи в основата на мотивацията и избора на това поведение/роля/начин на живот. Специално в немската астрологична школа при разглеждане на подобни казуси ключова роля играят психологията и психоанализата.

От гледна точка на мотивацията се разграничават следните три основни астрологични типа хомосексуално поведение: лунна, уранова и нептунова хомосексуалност.

*Възможни са "смесени" форми, повлияни от други мотивиращи фактори.

1. Уранова хомосексуалност

Астрологични индикации: силно поставен/доминантен Уран, Уран в 5, 7 или 11 дом на хороскопа,  аспект Венера-Уран или Марс-Уран, Венера във Водолей или Марс в 11 дом.

При този тип мотивация лицето би могло да остане хетеросексуално в случай, ако хомосексуализмът се приемаше за "норма". Хомосексуалността в такъв случай се свързва с "радостта да експериментираш", с желанието "да бъдеш различен", да бъдеш "от другата страна", а също с желание да демонстрираш протест (например, срещу общоприетите фиксирани очаквания за избор на конкретна "роля"). Понякога в основата на тази мотивация може да стои несъзнателният стремеж към потискане на животинския нагон или инстинкта за възпроизвеждане (сексуалността като средство за възпроизвеждане, мултиплициране), който се възприема като "примитивен". В съчетание с напрегнати лунни аспекти се стига до крайности и изкривени представи, роденият живее с усещането, че сексът с жени е нещо "мръсно".

Урановата хомосексуалност е най-"чистият" (рафиниран) тип хомосексуалност. В основата й стоят стремежът към духовна близост (със собствения пол) и отхвърлянето на "животинския" стремеж към възпроизвеждане. В мнозина случаи този тип мъже първоначално са били бисексуални. Урановите представители с бисексуална ориентация описват секса с мъж като "електричен" и "зареден с напрежение", не споделяйки общоприетото схващане за оргазма като "осбовождаване на напрежението" (казано по друг начин: оргазмът не води до "засищане"); сексът с жена се възприема като не толкова "вълнуващ", но "освобождаващ" след оргазма.

2. Нептунова хомосексуалност

Астрологични индикации: аспект Венера-Нептун или Марс-Нептун. Нептун в 5, 7 или 11 дом (по-рядко Нептун на AC, в съчетание с позиция на Венера или Марс в Риби). 

Това са хора, които вечно търсят да се докоснат до онова усещане за "сливане", което "на Земята не съществува". Те усещат копнеж по нещо ("изживяване", "любов"), което трудно може да се постигне. Чрез "обикновена" (нормална) сексуална опитност тази "празнота" не може да бъде "запълнена" ("гладът" не се засища), в дълбинните пластове на психиката този копнеж към "духовно сливане" остава незадоволен. Това усещане за "празнота" остава и мотивира родения да се изживява като "вечният търсач", опитващ се да се докосне до нещо, което не може да бъде изживяно по "нормалния" начин... Хомосексуалната опитност е една от най-близките "спирки" по пътя на това търсене... Копнежът на душата остава неосъзнат, недефиниран, създавайки усещане за празнота, която не може да се запълни с нищо... Нищо от съществуващото тук, на Земята... и затова остава имагинерно, непостижимо и така желано...

3. Лунна хомосексуалност

Астрологични индикации: Луна на AC или в много силна позиция.

Съществува в два варианта:

- В първия случай има силно изразено желание към пасивност (никакво желание да бъдеш "самец", "мачо", никакво желание за игри на "завладяване"; пасивната роля доставя радост и удоволствие, вдъхва усещане за "сигурност" и "защитеност"; отказ от идентификация с общоприетата "мъжка" роля). В тази група се нареждат фините, женствени хомосексуални типове.

- Вторият вариант (Луна на АС или акцентирана Луна с напрегнати аспекти; твърдите аспекти със Сатурн и Плутон играят тук особено важна роля) има в основата си по-малко или повече осъзнат страх от "женското" (особено от женската сексуалност, възприемана като "зловеща"; страхуват се - метафорично казано - да бъдат "погълнати" от женската вагина).

И, докато урановата и нептуновата мотивация за хомосексуално поведение по никакъв начин може да не бъде толкова проблематична за изграждането на осъзната мъжка идентификация (повечето хомосексуалисти имат подчертано усещане, че са мъже/момчета и намират тъкмо това за атрактивно), при лунния тип мотивация въпросът за наличието на осъзната мъжка идентификация играе ключова роля.

« Последна редакция: Октомври 08, 2008, 02:16:06 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #11 -: Октомври 08, 2008, 03:56:02 pm »
Oсновното ядро за избора на смяна на пола не може да бъде само роля или начин на живот, както се проявява при хомосексуализма, възможно е някои да проявяват едновременно транссексуалното и хомосексуалното заложено в тях, но за повечето транссексуални да избереш този начин живот, стои на много по-дълбоко ниво, и тук не смятам хомосексуалостта за мотивиращ генератор на смяната на пола, това е вътрешен подтик на личността да бъде в синхрон с Душата си, а не сексуално и полово синхронизиране, т.е. не се води от хомосексуален мотив. Съзнанието на личността носи душевните и в много случаи физическите белезите на другия пол, поради което не може и не желае да съществува в дадената му в настоящето въплащение полова форма, била тя мъжка или женска, а това е равнозначно на ограние на истинската му същност. 

Ето какво пише в уикипедия за транссексуалността:

"Транссексуалността е форма на полова идентичност, при която даден човек трайно и устойчиво се идентифицира като представител на срещуположния пол. Т.е. при това състояние физиологичната и психологичната полова идентичност на индивида не съвпадат. Транссексуалността не е вид сексуална ориентация и няма общо с хомосексуалността.”
« Последна редакция: Октомври 08, 2008, 04:10:48 pm от Asaia »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Октомври 08, 2008, 04:06:54 pm »
Хм, интересно.
Да разбираме тогава, при явлението "транссексуалност" индивидът не се идентифицира с пола, към който физически принадлежи. Докато хомосексуалистите често се идентифицират като мъже, но имат други, различни от общоприетите норми и роли предпочитания. Съзнание на жена, затворено в мъжко тяло.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Октомври 08, 2008, 04:11:17 pm »
Съзнание на жена, затворено в мъжко тяло.

Казусът става все по-труден.
Защото астрологически не може да се дефинира към коя от двете полярности - "той" или "тя" - принадлежи съзнанието на даден индивид, да не говорим пък за неговата душа. Астрологичната карта не ни дава категоричен отговор на въпроса как се самоопределя даден индивид.
Дори полът трудно може да бъде дефиниран в астрологичната карта, макар че според някои по-напреднали в материята астролози би било възможно...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #14 -: Октомври 08, 2008, 06:03:55 pm »
AH,да питаш един астролог,защо му е интересно нещо специфично(лично аз не възприемам, дадено съзнание като "различно" ,дори и с кавичките,а като индивидуално,каквито сме всички ние) е въпрос лишен от смисъл.За да се занимаваш с астрологията като наука-освен всичко друго се изисква и интерес към не лично ориентирани/засягащи теми и въпроси и изследване на всякакви области.

В първият си отговор към това,което на теб ти е интересно/и което не е по темата/-мисля достатъчно ясно отговорих,така че да се разбере -за мен последващи обяснения са напълно излишни.И ако досега не се е разбрало-независимо от начина и формата по който се провокира-не задоволявам любопитството/интереса/ на никой! ;)

Няма глупави или лишени от смисъл въпроси. Особено за астролог.
Може да има неразбиране или нежелание да се отговори на въпрос.
Ако бях сигурна, че е нежелание, нямаше да си правя труд да пиша повече, но понеже допускам, че е неразбиране и след като съм започнала веднъж, нека да поясня: Не проявяваме СЛУЧАЙНО интерес към нещо или щото ни е доскучала синастрията.
Наталната астрология казва,че:
1.   Венера в 9 дом
2.   Венера в аспект с Уран
3.   Марс във Водолей
4.   и т.н. -  да не изброявам всички позиции
провокират интерес към странни или различни хора.
Включени, примерно от транзит, наталните предпоставки подсказват, че сега е подходящо време  да се осъзнае нещо или да се изпълни някаква кармична задача за тая инкарнация.
Т.е. на въпросната личност в тоя живот ще и се дадат възможности да постигне по-дълбоко разбиране на тия хора, с което да бъде полезна на себе си и на другите.
Въпросът ми имаше за цел да те накара да научиш или да осъзнаеш нещо, което е важно за теб, а не да задоволява любопитството ми. Нямам излишно време за никакво любопитство вече:) Информацията или изследването, което правиш, без осъзнаване, ще те върне след време към решаването на същата задача.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Октомври 08, 2008, 07:24:57 pm »
Наречи го астрологична синхронност!  ;)

Или "информационен глад".
Типично меркуриева черта  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unicorn

« Отговор #16 -: Октомври 11, 2008, 04:29:20 pm »
Още малко офф-топик, с нетърпение очаквам темата за серийните убийци, на мен тази проблематика ми е къде по-интересна.

*

Kaya

• 2893
Re:СМЯНА НА ПОЛ
« Отговор #17 -: Март 18, 2010, 09:34:06 pm »
в тази зона на живеене женският пол по е продава  :-\
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #18 -: Април 04, 2010, 02:03:26 am »
Нухе , изумена съм от тоя труд дето си положил по картата на бившата вече щерка ,сега син....

на тема прогресий съм в момента и какво искам да ти кажа ,още....

4"Последният прогр аспект на Луната е опозиция със Луната-управителката на 8 дом (операция)."
аз от този аспект си вадя извода , за емоционалните проблеми в жената , дълбоко в нея ,в подсъзнанието й.

Прогр Венера е в куинконс със Луната (управителите на 6ти и 8ми дом в аспект).

куинконса е скрит и подъл аспект. приемам го като бонбон в чието сърце има кукичка.
венера е планета -женска , красота ,хармония в аспект ,който винаги те връща назад ,докато не научиш уроците му и не вземеш решението/куинконс/ с Луната. отново женска планета ,свързана с подсъзнанието и емоцийте. двете планети по прогресия /вътрешното ,онова ,което променяме сами/ са в аспект и управляват 6-ти дом -здравето и ежедневието и 8-ми дом ,както казваш на операцийте ,но и на секса.

Прогр Марс в квадрат с Луна (отново операция и импулс за действие)

и не само импулс за действие , още нещо мъжа и жената ,решението е взето ,иска се действие.

Прогр Марс съвпад АСЦ (разходящ)

този аспект го приемам , като операция и евентуална опасност за индивида.

от Дирекцийте ще си позволя коментар само по това:

Венера/Сатурн опозиция Марс  (аспекта е с разлика само с една минутка   )  /тригон Уран/Юпитер
противопоставянето на венера и марс , но венера е в съвпад със сатурн- кармично е заложено в картата...а тригона на уран и юпитер са и дали възможността да се освободи от скруполи ,да направи нестандартна , ако щеш иновационна стъпка /уран/ с цел освобождаване /уран/ от скрупули и всичко това е свързано със собствената и ценностна система и разширено познание.... :o[/i]
а от транзитите : за какво говорим :o ,това е един от най-тежките периоди плутон квадрат възлите- трансформацията трябва да се извърши защото това е наложено от оста 1-ви /7-ми.... тя обаче е била наясно ,откъде идва и къде отива.....

това за сега ,утре ще продължа да зяпам ,защото ми е адски интересно! :blink: ;)
« Последна редакция: Април 04, 2010, 02:11:10 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Ноември 25, 2010, 09:13:30 pm »
Милионера Charles Kane

Интересен случай-от мъж става на жена,след години отново мъж  :unsure:

Еми искал е да види какво е да си жена, пробвал и не му е харесало. И после хоп - пак искам да съм мъж.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.