Здравейте, впечатлена от мненията тук реших да се регистрирам и да разкажа някои неща, не които съм прочела или чула, а в които сама съм се убедила.
Интересувам се от тези неща повече от 11 години. За първи път чух за Закона на привличането през 1998 в Щатите, където бях на специализация. Тогава признавам си имах много закостеняло мислене и трудно възприемах нещо такова, но с времето се промених. За да не разказвам цялата си история, ще премина направо на фактите.
Започнах да прилагам този закон края на 2000 година, но в началото не се получаваше това което очаквах. Бях се срещнала с няколко хора които знаеха много по този въпрос, а по късно попаднах и на семинар на една жена Естер Хикс(не съм много сигурна дали е популярна в България), от която бях силно впечатлена.
През първите 3-4 месеца не се промени нищо в живота ми, не че бях нещастна или болна , но не бях и в много завидно положение. Въпреки това знаех че не трябва да се отказвам. Първия сигнал че това нещо действа, беше когато ми предложиха работа каквато аз исках. Случи се по много странно стечение на обстоятелствата. Бях изрязала от един строителен каталог една сграда и исках един ден да живея на последния етаж в тази сграда. 11 месеца по късно наистина се нанесох в тази сграда. Не на последния етаж и не в голям апартамент,но все пак беше там. Малко по късно разбрах че последния етаж не е предназначен за жилищни нужди. Просто през цялото време аз визуализирах и си представях всичко- гледката, пода, дори щорите. не се отказвах, въпреки че ума ми от време на време ми казваше "Ти си луда". Когато това се случи реших че щом мога това мога всичко. От тогава до днес поне 90% от нещата които искам, ги привличам. Да, понякога се случва и да не работи, но може би аз бъркам някъде.
както казах се бях срещнала с доста такива хора, които за запалени по това и прилагаха закона от доста време. На някои вероятно ще им прозвучи откачено, но един от тези хора е успял със силата на мисълта да увеличи размера на пениса си с 5 см. за по малко от 4 месеца. Той е на 34 години,така че едва ли е било естествен разтеж.Виждала съм снимки преди и след. Една друга жена е успяла да се излекува от СПИН 6 месеца след като е открит.
Виждала съм, не лично, но са ми показвани снимки на 2 ма души на които им израстват ампутираните крайници. Нямам представа защо тези случаи не са толкова известни по света. И ако искате вярвайте съм виждала как със силата на мисълта румънче на 12 години чупи стъкла и огъва твърди метални предмети.
Наистина това нещо действа, и не са никак малко хората които го могат. И аз бях решила че много малко хора го могат и не всеки може да го постигне, някакъв вид застраховка че нещата при мен няма да се получат. Но се получават. Така че не боли ако се опита, нито струва пари, Единственото което трябва да се научи човек и което е по сложно е как да допуска нещата да се случват.
Благодаря ви много за виманието, желая успех на всички.
Ако на някой мога да помогна с каквото и да било от моя опит ще се радвам да ми пише на е-майл, тъй като нямам нужното време да чета във форума.
Успех.
Ета, тук някъде яко омотваш понятията ми се струва

това не е закон за привличането, а по скоро един от херметичните закони "Каквото долу - това и горе! Каквото горе - това и долу!" и понеже според херметизма цялата вселена се крепи на един друг закон "Светът /разбирай Вселената/ е ментален! Цялото е ум!" - Първи закон на херметизма! ей затова се получава така. обаче има и още нещо - не е нужно само да мечтаеш и визуализираш това за което мечтаеш за да го получиш - понякога не става... и знаеш ли защо не става

ще ти отговоря с един друг любим лаф "Когато Господ не отговаря на молитвите ти, то не е защото не ги е чул, а защото това е неговият начин да ти каже НЕ!" ... не винаги, Ета, човек получава това което иска, защото точно в този етап на развитие като дух не му е нужно точно това, а нещо друго

има закони, които задължително е нужно да се спазват /говоря за космични закони/ и тези закони понякога са в разрез с нашите разбирания за право и криво...
а сега за филма... да в основата си филма е хубав - поне що се отнася до факта, че показват на човек, че може сам да гради мечтите си... но пък никъде и в този филм - всъщност аз не съм и го гледала целият де, защото тези неща ги зная и съм ги правила от дете, в смисъл не че съм знаела какво правя, но съм си мечтала за нещо докато не го получа. а с моето развинтено въображение съм го визуализирала доста добре

с една дума филма подсъзнателно ми е познат от минали животи
има едно обаче ... което струва ми се и Кехоу отрича... да! - силъта на мисълта е всичко и е редно човек да се научи да я използва.... но има един фактор, който е пренебрегнат и в неговата книга ... това е другия херметичен закон Законът за приливите и отливите! ... ти получаваш, но някъде през живота ти ти се отнема друго нещо, не напразно старите хората са казали, че живота е колело и то се върти - хубава мъдрост ако питаш мен... има начин да се избегне и това, но много малко хора са нивото да го правят... начинът е умишлено да стоиш в единия край на правата ако искаш да си в положителният край, то с определени практики, които се движат по вертикалният принцип ти да застопориш живота си там

- е хубав е начина, но аз още не съм разбрала как става
и за да съм малко по-ясна за тези, които не са чували за херметичните закони ще ви ги цитирам тук

1. Цялото е ум, Вселената е ментална. - принципът на менталността.
2. Каквото горе, това и долу. Каквото долу, това и горе. - принципът на съответствието.
3. Нищо не е в покой. Всичко се движи и всичко вибрира. - принципът на вибрацията.
4. Всяко нещо притежава два полюса. Всяко нещо има своя противоположност. - принципа на противоположностите.
5. Всичко тече навътре и навън. Всяко нещо има своите приливи и отливи. - принципът на ритъма.
6. Всяка причина има свое следствие и всяко следствие има своя причина. - принципът за причината и следствието.
7. Родът е във всичко. Всяко нещо притежава свой Мъжки и Женски принцип. Родът се проявява на всички нива. - принципът на рода.
това са седемте херметични закона и Вселената се влияе от тях. а сега, Ета, аз те питам в този филм застъпени ли са всичките тези седем принципа или само два

останалите са пренебрегнати, което си е живо кощунство според мен

и факт е, че с филма само откриват "топлата вода" наново, а Тот атланта, или Хермес Трисмегист - човекът с много имена ги е открил преди хиляди години