Здравей Гост

Има ли, в тези транзити подмолни деиствия на трети лица

• 9 Отговора
  • 2438 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
Здравейте, мой  познат  с  голям бизнес в Москва,които до  сега вървеше "уж" безпроблемно, изведнъж започна да получава спънки , анонимни доноси  проверки изземване  на софт....и още е още. Неговите данни са 26.04.1970  12.15 София. Моля  ви  помогнете ми да разгадая  причината. това  което аз  виждам  е че някой там играе двоини игри. в тази  връзка  когато  прави  фирмата  на датата на която излезе регистрацията също  по спомени  имаше нечестни игри  на съдружници.Човека живее в Москва.помгнете ми да разбепа  временни ли са  проблемите  при  него...
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
мисля,че ситуацията е кармично заложена в натала,това на прима виста.този човек има интересна карта , неговата карма е свързана с пари.според мен няма намеса на директно в/у него.по-скоро тя е свързана с негови служители.пак повтарям на прима виста.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Не знам дали има "кармично заложена" ситуация, но в картата има индикации за възможност за издигане в живота, заемане на висок/ръководен пост, както и материален просперитет. Има "нюх" за правене на пари, за инвестиции... Но в този живот ще трябва да се научи и да дава, а не само да трупа - тази тенденция е заложена по линията на възлите...
Изглежда, че Венера е господар на хороскопа. След нея по сила на влияние се нареждат Слънцето и Юпитер.
В интерес на истината по транзити засега не виждам негативни показатели, дори напротив. Юпитер и Сатурн минават през домовете от земния тригон, в хармоничен аспект към стелиума в 10ти.
Но мисля, че е възможна някаква промяна в обкръжението му, в отношенията с партньори, съдружници, съмишленици... Намира се на прага на прогресивно новолуние, което бележи нов цикъл, ново начало, нова страница в живота... Нодалната ос транзитира през линията АС/ДС... Възможни са спорове, разногласия със съдружници (колеги), да се пази от финансова некоректност.
Общо взето, в момента неблагоприятни направления няма, с изкл. на дирекционна опозиция на Венера към Луна. Да внимава с рискови инвестиции/капиталовложения, особено в периода, когато мунданната опозиция Сатурн/Уран застане върху нат. Плутон и при транз. Юпитер/Нептун в квадрат към нат. Меркурий (Венера).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Едва ли тези проблеми при него ще са временни. Сатурн е тръгнал през втори дом, активира и осми, още не е стигнал Плутона и Урана. Това ще има продължение и развитие. След като Плутон влезне в Козирог, където е  Луната му, ще има достатъчно поводи да смята, че е наблюдаван, а и наистина може и да е.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

blud

• *
  • 406
привети,благодаря  на всички  за отговорите.сглобявайки от  трите отговора по мъничко  намерих обяснение за  ситуациятацата. но така и не видях  в прогностичните  карти  по  кой дом е  намесата  на  полицията в проблемите  проверки  на компютри  та дори и прибирането им.никаква активизация на 12д...
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Lillie

• 30532
но така и не видях  в прогностичните  карти  по  кой дом е  намесата  на  полицията в проблемите  проверки  на компютри  та дори и прибирането им.никаква активизация на 12д...

И на мен не ми стана много ясно...
С този хороскоп той е "у всех на виду"... и в миша дупка да се скрие, ако ще... ако разбираш руски  :-[
Всъщност за каква полиция става въпрос? Икономическа полиция?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

blud

• *
  • 406
но така и не видях  в прогностичните  карти  по  кой дом е  намесата  на  полицията в проблемите  проверки  на компютри  та дори и прибирането им.никаква активизация на 12д...

И на мен не ми стана много ясно...
С този хороскоп той е "у всех на виду"... и в миша дупка да се скрие, ако ще... ако разбираш руски  :-[
Всъщност за каква полиция става въпрос? Икономическа полиция?

Мдааа  разбирам  руски . Да  проблемите са с  полицията-икономическа  полиция  която се е активизирала да работи след донос
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

Но затова пък има много интeресно прогресивно новолуние в съвпад на прогресивен МС. А преди няколко месеца прогресинвата Луна е правила съвпад на натален Марс. Може и да са си мерили пи**те с някого и сега да му отвръщат.  8)
« Последна редакция: Октомври 10, 2008, 10:30:20 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

Аз мисля, че отговорът е в натала. Уран във 2 дом, управлява 7-ми дом (парньорства). Същият е в квадратура с Луна  в 5-ти. Трябва да внимава със всякакъв вид спекулативни сделки. Има връзка с 12-ти дом. Луната е управител на 12-ти. По този дом са организираните групировки, мафията, тайните организации, братства и т.н. Може проблемите му да се задълбочат (както казва Аврора) с навлизането на Плутон в Козирог в съвпад с неговата натална Луна - може да има манипулации, изнудване, рекет, корупция и всичко за каквото се сетиш. Това ще бъде съпроводено с материални затруднения - Сатурн във 2-ри дом.

Но Сатурн във втори дом също може да показва, че човекът ще направи големи капиталовложения, което означава много разходи, но не непременно фалит. На транзитния Сатурн в последните градуси на Дева му предстои тригон с натална Венера (господар на МЦ), а по-късно, когато навлезе в началото на Везни, Сатурн ще направи секстил с господаря на 8-ми дом - наталния Нептун в Стрелец, което е положителен аспект.

*

Lillie

• 30532
Да  проблемите са с  полицията-икономическа  полиция  която се е активизирала да работи след донос

Щях да ти казвам, че в бизнеса, особено в големия бизнес, рядко всичко е "чисто".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.