Здравей Гост

Куха сврака

• 7 Отговора
  • 3103 Прегледи
*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Куха сврака
« -: Октомври 10, 2008, 12:10:44 pm »
Сънувах, че у дома е влязла сврака. В един момент успях да я хвана, при което главата й стана безформена и перушината й започна да пада. След това я сложих на масата и тя клъвна малко храна. Храната беше шоколад, от който и аз ядох. После, когато я взех отново, свраката сякаш се разглоби, а отвътре беше куха. След това имах усещането, че от нея съм пипнал някаква зараза, и започнах да търся ХЕИ.
« Последна редакция: Октомври 10, 2008, 03:51:59 pm от Hermit »

*

Nebesna

Re: Куха сврака
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2008, 07:04:24 pm »
Сънувах, че у дома е влязла сврака. В един момент успях да я хвана, при което главата й стана безформена и перушината й започна да пада. След това я сложих на масата и тя клъвна малко храна. Храната беше шоколад, от който и аз ядох. После, когато я взех отново, свраката сякаш се разглоби, а отвътре беше куха. След това имах усещането, че от нея съм пипнал някаква зараза, и започнах да търся ХЕИ.

Ти направо ме убиваш!
Свраката е клюкарка. Някой ще полюбопитства за твоя личен живот. Ти ще се опиташ да отклониш интереса, но в крайна сметка може и да се поддадеш на провокацията. В близките няколко дни отклонявай всякакъв интерес от страна на любопитни хора. Може да се опитат да те въвлекат в интрига. И тъй като свраката е куха, може да се получи "от нищо - нещо", но ти сериозно ще се обезпокоиш от създалата се ситуация. Не давай храна на клюкарите. Но понеже и ти си ял от шоколада - не давай ухо на слухове. Може да станеш неволен съучастник в някаква интрига.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2008, 09:02:07 pm »
Да, по принцип са ми странни сънищата, но този не е от най-чудатите.
Предвид свраката и какво тя символизира, и аз се насочих натам. Има и един друг момент, а именно, че живея в близост до парк, където често се разхождам и често виждам свраки и врани, мислейки колко интересно би било да отглеждам сврака. Преди време отглеждахме у дома гарван, но умря поради чернодробна инфекция.

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Октомври 10, 2008, 11:20:38 pm »
Те причиняват пситакоза, нали знаеш. Заразно е за хората.
Ясно, значи сънят ти е свързан с желанието да си имаш такова животно и от друга страна - подсъзнателния страх от заразяване...

« Отговор #4 -: Октомври 10, 2008, 11:41:40 pm »
Да предложа по-различна гледна точка на този сън ;) ;D :P
Свраките са маняци на лъскави неща, а гнездата им са сборище на всякакви блестящи дреболии.Да приемем ,че това е лъскава но празна и тъпа мадама ,която се прави на интелигентна и комуникира с теб на теми ,които са ти интересни ,а в един момент виждаш колко е куха и посредствена, та чак те втриса от това и се чувстваш като заразен от общуването с нея.

;D ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #5 -: Октомври 15, 2008, 12:43:12 pm »
Успяхте да ме развеселите!  ;D

Трябва по-честичко да влизам тука  ;)

« Отговор #6 -: Октомври 15, 2008, 04:40:21 pm »
Успяхте да ме развеселите!  ;D

Трябва по-честичко да влизам тука  ;)

Ами, не чакай специална покана ;D :P

« Отговор #7 -: Ноември 29, 2008, 02:38:27 pm »
Хермит а може би в един от миналите си животи си обичал да се занимаваш с животни или пък да разглобяваш и да се опитваш да правиш нещо, да създаваш нещо. Ако искаш да попитам за това моят духовен учител Иеова.