Нептун няма опозиция с Меркурий;Плутон няма квадрат с Венера
Според мен има. В картата е показано, отстрани в таблицата е написано. Значи има!
Бивше Хело,ако се влияеш от зададените във всяка програма орбиси и други,в астрологично тълкуване значи си много зле.
8 градусова опозиция за Нептун по принцип е висока,но когато е между два не-опозиционни знака и то с такава широка орбиса,просто е невалидна.
Пък ти ако искаш си тълкувай несъществуващи връзки.
За германката IRMA,много набързо ми прави впечатление следното (абстрахирам се от домовете):
-типичен аспект
Слънце квадрат Плутон (такава личност може да причини смърт/трансформация на много хора,както и самата тя да има проблем с овладяването на желанието си да властва и да се разпорежда на всяка цена)
-
Неаспектирана Луна (прекалено широка опозиция с Уран-10 градуса)
Такава Луна може да не умее да се свързва с душата или до нея да се достига трудно от околните;възможни са психически проблеми до толкова до колкото неаспектираните планети са много чувствителни и могат да действат хаотично,извън норма
-според индийската система,до колкото съм запомнил от Lillie-
Луна съвпад Раху също може да даде психически проблематики
-
съвпада Венера/Сатурн може да показва прекалено стегнато,сурово отношение към хората като цяло,в един обществен знак като Везните-спрямо стандарта им;
секстила с Нептун загатва,че тя може да го е разбирала като един вид жертви в името на закона и нормата,съотвестващи за социалната и среда