Здравей Гост

Убийците

• 208 Отговора
  • 37316 Прегледи
*

Helo

Re:Убийците
« Отговор #100 -: Септември 22, 2009, 01:15:08 pm »

стига до нея да имат достъп астролози и да им се позволи да публикуват тази статистика.

няма начин как да имат свободен достъп, защото представи си, че си един сериен убиец, който трябва да маскира добре следите си, /за да стане сериен, значи не са го хванали веднага, нали/, той обмисля добре как ще извърши престъплението, както е луд според нас, така има и много ефективен мозък..

Не е точно така. Често се оказва, че случайността или наречете го Съдбата оказва голяма роля за отклоняване на полицаите от истинския убиец, а не точно самият убиец. Доколкото знам понякога има доста следи, но дълго време полицаите не могат да заловят пристъпника, защото Съдбата му помага до момента, в който идва времето най-накрая да бъде хванат. Има немалко такива случаи, поне доколкото съм гледала подобни предавания по телевизията.

« Отговор #101 -: Септември 22, 2009, 01:16:07 pm »

МОже и да означава, че няма достатъчно доказателства, за да бъдат осъдени, но да се знаят извършителите. Но пък кой ли има такава база данни, че да води такава статистика...

такава база данни със сигурност има ФБР, предполагам и всички подобни структури в другите държави, вкл. и в нашата..нали си гледала филми за профайлъри, според вида на престъплението правят предварителна картина на вероятните характеристики на престъпника, точно изведени от вероятностите, според базата данни..
предполагам, че сте чували, че в щатите повечето серийни убийци са мъже, бели, около 30 годишни, с професия, дом, според съседите тихи и почтени хора..не знам дали ФБР има статистика за най- често срещаните зодии сред серийните убийци, или за почерка на престъпленията според зодията, не знам и това, което беше цитирано тук кой го извел и на базата на каква информация, но със сигурност не може да е категорично..
например аз мисля, че най- много от неразкритите убийства може би принадлежат на мъже деви, защото са аналитични, безстрастни и с голямо търпение, както и склонни към мании, кой може да ме разубеди :) не мисля, че скорпион би завлякъл дете в мазето си, би се изгаврил с него и би го изял, защото по мои наблюдения не това е начинът им на действие, но това си е мое мнение, аз също нямам база данни, въз основа на която да правя анализи, затова се опитвам да се въздържам от подобни генерализации  ;)
Някои убийства се извършват от психопати като мотивите им са странни за нормалните хора та относно Скорпионите да съгласна съм не вярвам да са способни на извращени спрямо деца и подобни.Скорпиона ако убива според мене би го направил само ако има сериозен мотив ако е застращен той или семейството му.По скоро от инстинкт за самосъхранение.И пак заради този инстинк за замосъхранение убийството би било крайна мярка ако няма други начини .Според мене Сорпионите са много добри стратези могат да чакат и имат мащабно мислене та затова случаите ,в които може да им се наложи биха били изключително редки.Може и да не съм права това е мнението ми .Аз Скорпионите ги харесвам имам и много Скорпионски черти въпреки че съм Везни.дори имам непоносимост към Някои въздушни и огнени знаци противно на логиката
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #102 -: Септември 22, 2009, 01:18:47 pm »

стига до нея да имат достъп астролози и да им се позволи да публикуват тази статистика.

няма начин как да имат свободен достъп, защото представи си, че си един сериен убиец, който трябва да маскира добре следите си, /за да стане сериен, значи не са го хванали веднага, нали/, той обмисля добре как ще извърши престъплението, както е луд според нас, така има и много ефективен мозък..ако се пуснат свободно данните, той би се поинтересувал и би моделирал почерка на престъплението така, че да заблуди следователите..а според кого човешки живот би бил по- маловажен от това- да се изведе закономерността на стила престъпление според позицията на Марс в наталната карта, примерно, защото един мощен компютър може да изведе къде е марса на стотици хиляди хора за часове, според данните им от родилният дом и да се ограничи издирването, и като се приложат така още няколко показателя, за пол, възраст, раса и т.н....нали, изглежда много лесно, но не е така...
Ти или си Скорпи или Мерка и още нещо е там ......
За написаното съм съгасна
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Helo

« Отговор #103 -: Септември 22, 2009, 01:30:36 pm »
Би било интересно освен картите на убийците да разглидаме и карти на убити хора. Да видим дали в хороскопа им има нещо, което показва вероятност да умрат от убийство. Но за това май ще трябва отделна тема.

« Отговор #104 -: Септември 22, 2009, 01:38:21 pm »
Ти или си Скорпи или Мерка и още нещо е там ......
За написаното съм съгасна

благодаря, това е комплимент :)
в скорпион имам само юпитер, а самия скорпион обхваща края на втори, и по-голямата част от трети дом, така че може би ако съм ти заприличала на скорпи е заради плутон в първи дом, в дева  ;)
АААаааааа аз вече писах за Плутон в 1 дом хич не е малко дории да нямаш лични планети в Скорпи ....
Ха интеесно тихичка Дева и Властния Плутон 1 дом интересна комбинация
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

veshti4ka

« Отговор #105 -: Септември 22, 2009, 01:42:20 pm »
Би било интересно освен картите на убийците да разглидаме и карти на убити хора. Да видим дали в хороскопа им има нещо, което показва вероятност да умрат от убийство. Но за това май ще трябва отделна тема.

мммм дааааааааааа този път смени моргите с убийства  ;D ;D ;D ;D ;D  божкееееее, как изобщо ти ги ражда главата тия  8)  определено си АС везни хахахахаааааааааааааа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Хело хвани се да правиш хороскоп на домашна животинка например като ти е интересно да чоплиш  :P  бе защо все на трупове налиташ бре  :-X :-X :-X

*

Helo

« Отговор #106 -: Септември 22, 2009, 01:54:19 pm »

мммм дааааааааааа този път смени моргите с убийства  ;D ;D ;D ;D ;D  божкееееее, как изобщо ти ги ражда главата тия  8)  определено си АС везни хахахахаааааааааааааа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Хело хвани се да правиш хороскоп на домашна животинка например като ти е интересно да чоплиш  :P  бе защо все на трупове налиташ бре  :-X :-X :-X

Я виж Скарлет, която е започнала темата за убийците. А аз просто малко я развих. Тя е с асцендент Везни. Аз също. Е?

« Отговор #107 -: Септември 22, 2009, 01:57:30 pm »

Хело хвани се да правиш хороскоп на домашна животинка например като ти е интересно да чоплиш  :P  бе защо все на трупове налиташ бре  :-X :-X :-X
АААААА тя не прави хороскопи ами пита и разпитва що трябва да се мисли и да се четат книги като може от форума на готово ........
Интересува ме еди кво си я коментирайте .че и аз да знам .Построила е Хело комунизма.....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Helo

« Отговор #108 -: Септември 22, 2009, 02:13:39 pm »
АААААА тя не прави хороскопи ами пита и разпитва що трябва да се мисли и да се четат книги като може от форума на готово ........
Интересува ме еди кво си я коментирайте .че и аз да знам .Построила е Хело комунизма.....

Що трябва да пускам тук карти, като всеки може сам да си търси информация, да си гледа, да си чете и да си мисли?

Що трябва да пишем във форума, като може само да си четем книги и да си мислим сами?

Що трябва да обсъждаме нещо, като има книги по въпроса?

А защо съществуват форумите?

???

А ти защо проявяваш такъв голям интерес точно към моята личност?  ;)

*

veshti4ka

« Отговор #109 -: Септември 22, 2009, 02:14:56 pm »

Хело хвани се да правиш хороскоп на домашна животинка например като ти е интересно да чоплиш  :P  бе защо все на трупове налиташ бре  :-X :-X :-X

Я виж Скарлет, която е започнала темата за убийците. А аз просто малко я развих. Тя е с асцендент Везни. Аз също. Е?

Хелооооооо дан си и помисляш да се сравняваш с кака си Скарлета  ;D  ама изобщо не мож и стъпа и на кутрето - тя никога досега не е говорила за морги и мъртъвци  :P  Скарлета търси асоциации в дадена карта, а ти ровиш за трупове  :-X  

интересно и защо се амбицира толкоз за труповете по скорпионска Луна  ;D ;D ;D  па уж не си ас скорпион хахахахааааааааааааааааааааааааааааа  ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #110 -: Септември 22, 2009, 02:15:50 pm »

за да ти отговарят на въпросите бе мило  :P

« Отговор #111 -: Септември 22, 2009, 02:16:56 pm »

за да ти отговарят на въпросите бе мило  :P
Брей така ще да е аз се чудех ама добре ,че ме подсети ......
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Helo

« Отговор #112 -: Септември 22, 2009, 02:37:16 pm »
Айде без повече спам по темата!  >:(

Да пишем по същество и по картите на убийците.

Пускам две карти на две отровителки, но са без час!
И двете са зодия Скорпион!

Ето първо информация за тях:

Нани Дос: Веселата вдовица

Нани Дос е серийна отровителка, отговорна за смъртта на единайсет души. Тя признава за престъпленията си през 1954г., когато петият й съпруг умира в Тълса, Оклахома. Установило се, че Нани Дос е убила четирима от съпрузите си - един в Алабама, един в Северна Каролина, един в Канзас и последният, Самюел Дос в Оклахома. Тя била съдена и осъдена за неговата смърт.

Предполага се, че е имало и други нейни жертви. Съществуват подозренията, че тя е убила майка си, две от четирите си дъщери, свекърва си и други членове на семейството, или чрез любимото си средство за убийство, сушени сливи подправени с арсеник за мишки, или чрез различни спонтанни начини на удушаване.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nannie_Doss

Велма Барфийлд: Серийна отровителка

Тази любяща майка и набожна и благочестива баба си имала тайно хоби - тя отравяла съпрузите и любовниците си, застаряващите хора, поверени на грижите й и дори собствената си майка. Удивителното в този случай е, колко дълго тази Черна вдовица успявала да се подвизава безнаказано.

Тя била първата жена в Съединените Щати осъдена на смърт чрез летална инжекция.

http://en.wikipedia.org/wiki/Velma_Barfield

« Последна редакция: Септември 22, 2009, 02:52:28 pm от Helo »

*

Helo

« Отговор #113 -: Септември 22, 2009, 02:46:29 pm »
Картите с неизвестен час на раждане.

Картата на Нани Дос, която е умряла от левкемия на June 2, 1965 на 59 години.

Велма Барфийрд, осъдена на смъртоносна инжекция.

« Отговор #114 -: Септември 22, 2009, 02:48:15 pm »
Картата на Нани Дос, която е умряла от левкемия на June 2, 1965 на 59 години.

Велма Барфийрд, осъдена на смъртоносна инжекция.

И ако тва не е Телешка класика .......
ще си изгоря зимата в камината книгите по Астрология
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Helo

« Отговор #115 -: Септември 22, 2009, 04:04:35 pm »
Да споделя нещо интересно, което видях в картата на Нани Дос, докато търсех причините за заболяването и смъртта и от левкемия.

- Нейният Плутон, който е в опозиция на Уран се намира в 22-рия градус на Близнаци. Ето какво пише за него в книгата на Л. Назарова:

22ё - опасность воспаления слепой кишки. Если есть квадратный аспект от злых планет - опасность безумия

- Нейният Меркурий се намира на 25 градуса в Скорпион.
25ё - алкоголизм, наркомания. Болезнь миндалин. Склонность к суициду.

- Нейното Слънце се намира на 11 градуса в Скорпион. 11ё - болезнь Брайта(при повреждении Венерой). Нейната Венера е повредена.

Доколкото разбрах, болестта на Брайт е болест на бъбреците.

Ето какво открих набързо за болестта на Брайт - Чувствате се като дете, което „нищо не прави както трябва" и „за нищо не го бива". Провал. Загуба.

- Венера на 17 градуса във Везни. 17ё - правая почка, болезнь Брайта.

- Нейният Нептун е на 10 градуса в Риби. А тя е отровителка! 10ё - склонность к медицине. Ступни ног.  Плоскостопие.  Может  быть
тиф.

- Сатурн на 26 градуса във Водолей. 26ё - неврастения

« Последна редакция: Септември 22, 2009, 04:09:15 pm от Helo »

*

Skarlet

« Отговор #116 -: Септември 22, 2009, 04:07:48 pm »

Алоооуууу,нИдей ми я пили кат мъ няма  ;D ,щото ще ти настръхне и на теб косата,ако повърна темата за земетресенията. Аз може да съм с асц. Везни,но имам Нептун в 1 дом в Скорпион. Таман гледах седмичния хороскоп за следващана седмица и се поприсетих за съвпада на Сатурн със звездата Бенетнаш / Ал Кайд / в опозиция с Уран. Да пази Бог България, че Сатурн-а е в квадрат с нат. Марс на БГ, Венера е в квадрат с Плутон и т.н.

*

Skarlet

« Отговор #117 -: Септември 22, 2009, 04:12:59 pm »
Айде без повече спам по темата!  >:(

Да пишем по същество и по картите на убийците.

Хело,я направи един смел анализ на нечий хороскоп на убиец,мило,та да ги удариш в земята тия заядливки.  :P Давай по същество,стига само биографии.  ::)

*

Skarlet

« Отговор #118 -: Септември 22, 2009, 04:43:00 pm »
Хелооо,що са сецна бе,кака? Нъл носиш майтап? Ако спра и да се шегувкам,с таз Луна в Скорпион направо ша задълбаем в темата за убийци и земетресения. И не ни мърда страховата невроза.  ;D

*

Helo

« Отговор #119 -: Септември 22, 2009, 04:55:30 pm »
Хелооо,що са сецна бе,кака? Нъл носиш майтап? Ако спра и да се шегувкам,с таз Луна в Скорпион направо ша задълбаем в темата за убийци и земетресения. И не ни мърда страховата невроза.  ;D

Ми, нека да задълбаем в темата за убийците. Лошо няма.  ;D

Значи казваш, че в България скоро ще има земетресение?!

А ти какво ще кажеш за градусите на отровителката Нани Дос, както и за това, което е предизвикало левкемия при нея? Юпитер отговаря за кръвта. Юпитер е в Близнаци, а Юпитер е в квадрат с Меркурий. Както и със Сатрун. Какво ще кажеш за левкемията, от която е умряла?