Здравей Гост

Убийците

• 208 Отговора
  • 37396 Прегледи
*

Skarlet

Re:Убийците
« Отговор #120 -: Септември 22, 2009, 05:41:43 pm »
Виж сега,не ми изопачавай думите. Не съм казала,че ще има земетресение,а че може да има. Не мога да бъда сигурна,защото земетресенията трудно могат да се предскажат с точност.
 Колкото до заболяванията,не могат да се правят анализи без час на раждане. Много са важни върховете на домовете,техните управители,мястото им по дом и знак,както и аспектите. Само по голия градус не става. Така че,ако искаш сериозни анализи,требе карти с час.

*

Nebesna

« Отговор #121 -: Септември 22, 2009, 05:48:43 pm »
Хело, престани да бълваш карти без час на раждане. Не са ясни домовете в тези карти. И какво общо има левкемията с темата за убийците?

*

Helo

« Отговор #122 -: Септември 27, 2009, 08:43:11 pm »
Слагам карта на едно момиче, което на 16-годишна възраст е застреляло няколко човека в училище в Америка. Убила е пазача и директорката на училището. Застреляла е 8 деца. Осъдена е на 25 години в затвора или доживотен затвор. В момента е на 47 и е в затвора. Твърди, че нямала причина, поради която да извърши това. Просто се забавлявала и не харесвала понеделниците. Стреляла с пушка, която баща и и подарил за Коледа. Родителите и са разведени. Мисля, че са се развели, когато тя е била на 10 години.

http://en.wikipedia.org/wiki/Brenda_Spencer

« Последна редакция: Септември 27, 2009, 09:35:10 pm от Helo »

*

Helo

« Отговор #123 -: Септември 27, 2009, 09:16:19 pm »
В картата и има опозиция на Марс и Плутон, което означава убийство. Плутон е в дома на забавленията, Марс в дома на приятелите. Може би наистина не е излъгала, когато е казала, че се е забавлява и затова е стреляла.

Марс и е в съвпад с Луната и Меркурий, които нямат други аспекти - престъпен ум.

Юпитер и Сатрун в напрегнати аспекти - типично за убийците.

Тя години след като я арестуват се оптива да се измъкне, като твърди, че била под въздействието на наркотици, че баща и я малтретирал.

Сатурн в 10-ти дом - може наистина да е имала проблеми с бащата.

Уран в 4-ти дом в опозиция с Юпитер - напрегнато положение в дома, неочаквани промени там.
« Последна редакция: Септември 27, 2009, 09:20:29 pm от Helo »

*

Skarlet

« Отговор #124 -: Септември 27, 2009, 09:29:26 pm »
Наистина,много интересна съдба. Управителите на 7 и 12 дом-Марс и Плутон в опозиция, управителя на 1-в 12 дом и управителя на 4-в 12 дом-тя сигурно и ще си умре в затвора. Класика. Управителя на 8 и той в опозиция на Плутон. Сатурн-управител на 9,връх на тауквадрат с Нептун и Венера.Както и да гледаме картата,все са намесени домовете на здравето,другите,закона и институциите. Само имам една молба,Хело.Като качваш карти,качвай такива с градуси на планетите,че се измъчих да връткам напред,назад,за да видя коя планета на колко градуса е.Градусите също са важни,нали знаеш?
« Последна редакция: Септември 27, 2009, 10:28:15 pm от Скарлет »

*

Helo

« Отговор #125 -: Септември 27, 2009, 09:34:47 pm »

Като качваш карти,качвай такива с градуси на планетите,че се измъчих да връткам напред,назад,за да видя коя планета на колко градуса е.Градусите също са важни,нали знаеш?

Скарлет, качих нова карта с градусите!

Уран на 26 градуса в Лъв - алкохолизъм, наркомания и безнравственост.

« Отговор #126 -: Септември 27, 2009, 09:35:40 pm »
http://www.peta.org/crueltydoesntfly/?c=pahgba0909
всички убиваме индиректно...
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Skarlet

« Отговор #127 -: Септември 27, 2009, 09:58:04 pm »

Скарлет, качих нова карта с градусите!

Уран на 26 градуса в Лъв - алкохолизъм, наркомания и безнравственост.

Благодаря ти. Мдааа,виждаш ли? Наркотиците излязоха.Не ми се рови за другите,че посрещах малкия от морето и съм гроги от емоции.  ;D Утрото е по-мъдро от вечерта.

*

Helo

« Отговор #128 -: Октомври 20, 2009, 10:40:24 am »
Картата на Йозеф Менгеле, който е правил експерименти със затворници в лагерите на смъртта.

http://thirdreich.boinaslava.net/imena/Mengele.htm

*

Helo

« Отговор #129 -: Октомври 20, 2009, 10:42:41 am »
Марс в съвпад с Уран - убива за експерименти. Мисля, че това е първата карта, в която Юпитер не е поразен от лоши аспекти.

Плутон на 25 градуса в Близнаци - неврастения при повреда от Меркурий, Сатрун или Марс. Плутон му сключва квадратура с Меркурий.

Асцендент в края на 11-ия градус на Рак - алкохолизъм.

Меркурий на 20 градуса в Риби - отравяне с лекарства, фанатизъм, нервни заболявания.

Слънце на 2 градуса в Риби - опасност от рак при лоши аспекти. А Слънцето има лоши аспекти с Плутон. Не знам дали е имал рак.

« Последна редакция: Октомври 20, 2009, 10:52:18 am от Helo »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #130 -: Октомври 20, 2009, 12:50:16 pm »
Марс в съвпад с Уран - убива за експерименти.

Още преди да видя картата като чух ,че е правил експерименти-веднага се насочих към Водолей/Уран  ;)
Освен че Марс съвпада с Уран управителя си което е много силно за експериментиране,определено е повлиял и квадрата със Сатурн-това са вече мъченията.А 8 дом е само капака.

Квадрата на Слънце/Плутон крие по принцип потенциал за жестокост,а квадрата Плутон/Меркурий за маниакалност, натрапчиви мисли.

Мисля, че това е първата карта, в която Юпитер не е поразен от лоши аспекти.

Юпитер може и да няма лоши аспекти,но е в съвпад със ЮЛВ и то в Скорпион! Съвпадите с Кету могат да дадат изкривяване на принципа на планетата или прекалено натоварване от свръхизползването и.
Юпитер в Скорпион е упр на 6 дом-това е дома на службата,както и на армията.Именно там се разпростира на широко и стига до всякакви крайности и ексцесии .

Сега набързо видях биото и виждам,че много се е занимавал с генетика и антропология и както самата карта му говори-има доста голям интелектуален капацитет-Меркурий в голям воден тригон с Юпитер/Нептун;сектил с Уран; съвпада Марс/Уран. А темите генетика и антропология са по Рак и Плутон-Рака му е изгряващ,а Плутон прави твърд аспект със Слънце/Меркурий-ето ги натрапчивите мисли за които говорих,той е желаел толкова да изследва до дъно нещата в генетиката,че не се е спирал пред нищо(за последното вече гледаме Марс като разгръщане на енергията)- всъщност това е типично за повечето гениални/луди учени,за него това е било просто наука.

"Менгеле е отговорен за изследователски проекти, ползващи живи хора за опитен материал."

Така че тук не става въпрос за типичната агресия или психологически комплекси на повечето убийците,а вероятно за човек за който развитието на научната му работа е била на 1во място,далеч преди цената на човешкият живот.

Забелязах и друго-възлите в 11/5 дом и Телец/Скорпион буквално могат да се разтълкуват като:
творец/изобретател в областта на живота и смъртта,материята и душата

*

Lillie

• 30532
« Отговор #131 -: Октомври 20, 2009, 01:15:40 pm »
Картата на Менгеле е доста красноречив пример за това по какъв извратен начин може да се прояви един голям воден тригон в съчетание със силен Нептун, Риби и Луна в "хармоничните" Везни.
Вторият диспозитор на Марс е Сатурн, а съвпадът му с Уран на К8 и квадратът със Сатурн (Марс и Сатурн в неподвижни знаци!) говори за жестокост. Слънцето и Меркурий са в квадрат с Плутон, а Луната и Венера участват в Т-квадрат с изгряващ Нептун. Наистина един "нисш" Нептун в картата може да се прояви по чудовищен начин.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #132 -: Октомври 20, 2009, 01:38:59 pm »
И в двете карти, на Нани Дос и Велма Барфийрд, Луната е обсадена от малефици.
В първата Луната се намира между Марс и Сатурн, във втората - между Плутон и Марс.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #133 -: Октомври 20, 2009, 01:44:19 pm »
Вярно, че сега Луната пак е в Скорпион и темата пак е актуална, ама е интересно.  ;D

Едмънд Кемпер: Убиецът на стопаджийки

Убива баба си и дядо си, когато е на 15 години, после убива шест момичета, накрая майка си.

През 70-те години той убива шест млади колежанки. Освен тези момичета Кемпер убива и няколко членове на своето семейство, както и една семейна приятелка. Кемпер извършва престъпленията си по същото време, когато в този район се подвизават и двама други серийни убийци – Джон Линли Фрейзър и Хърбърт Мълин. Поради този факт областта Санта Круз става известна като „Столицата на смъртта“, а Едуард Кемпер е кръстен от пресата „Убиецът на студентки“.

„Когато видя красиво момиче да ходи по улицата, през ума ми минават две неща: част от мен иска да я заведа у дома, да бъда мил и да се държа добре с нея; другата част обаче се чуди как ли би изглеждала главата й, набучена на пръчка.” – Ед Кемпер

На 27 август 1964г. 15-годишният Едмънд Кемпер прекарвал училищната си ваканция в ранчото на своите баба и дядо в Норт Форк, Калифорния. Той не бил щастлив от този факт. Стеснителният и необщителен Ед вече се извисявал на ръст цели 1,90м. и хората обикновено гледали да се отърват от компанията му. Той бил израснал объркан и гневен и по-късно сам се описва като ходеща бомба със закъснител.

Кемпер не харесвал начинът, по който майка му се отнасяла към него, а баба му била също толкова лоша. Двете винаги го командвали и му казвали какво да прави. Той таял фантазии, в които ги обезобразява и убива. И не само тях: като дете, Кемпер си мечтаел всички хора по света да умрат, като той самият искал да избие много от тях. Момчето обичало да измъчва котки. Веднъж той бил погребал една, след това я бил изровил, отрязал главата й и я забучил на пръчка.

След като убива баба си се обажда на майка си, която му казва да се обади в полицията. Кемпер се обадил в полицията и те дошли в ранчото да го арестуват. Той спокойно ги чакал на портата. При последвалия разпит Кемпер заявил на полицаите, че бил застрелял баба си, за да види как ще се почувства. Той обяснил, че бил убил дядо си, за да му спести откритието, че внукът му е убил собствената си баба.

За калифорнийската полиция било непонятно как едно дете би могло да извърши подобно нещо. Той бил изпратен за психиатрична оценка и му била поставена диагнозата параноична шизофрения. Установило се също така, че нивото му на интелигентност е на косъм от гениалността. Вместо да го пратят в детски изправителен център, той се озовал в Щатската болница за криминално проявени душевно болни в Атаскадеро. С помощта на майка си, той бил пуснат на 21-годишна възраст.

Ед бил близък с баща си, но той се развел с Кларнел през 1957г., когато Едмънд бил на девет години и тя се преместила с децата си в Монтана. Раздялата била трудна за Ед и той разказва, че за да го накара да се държи мъжки, майка му го заключвала в мазето. (По-късно той предоставял няколко различни мотиви за нейното поведение, в зависимост от това кой го интервюирал). Той мразел майка си и растял с чувството на страх и гняв, както и с фантазиите си.

Веднъж той убил семейната котка, поставил главата й на олтар и се почувствал могъщ, когато излъгал за случая и всички му повярвали. Той усвоил способността да показва на хората различна фасада, на която те се доверявали, докато личният му свят съдържал много по-мрачни идеи.

Разказите на сестрите му също съдържат някои смущаващи спомени. Една от тях го предизвиквала да целуне една учителка, а той казал че ако го направи, ще трябва след това да я убие. Неговата по-малка сестра си спомня че той често е режел главите на куклите й. Майка им го затваряла в мазето, за да го държи далеч от момичетата, понеже му нямала доверие. Според самия Кемпер очевидно инстинктите й са били правилни.

Точно както се била държала и с тримата си съпрузи, Кларнел често нападала Едмънд за липсата му на мъжественост и безполезността му. Макар и той да искал, тя не му позволявала да се среща с момичета от кампуса. Тя казвала, че тези девойки са твърде добри за него. Това го вбесявало и той излизал с колата и обикалял в търсене на момичетата, които не можел да има. В крайна сметка той измислил как те да станат негови.

*

Helo

« Отговор #134 -: Октомври 20, 2009, 01:58:39 pm »
Последният няма планети в градуси, които показват психично разстройство. Марс в женски знак - убивал е жени. А и управителят на Марс - Сатурн е в квадратура с Венера.

Интересно, че Луната няма лоши аспекти, а той е имал проблеми с майка си, по неговите думи.

Уран с опозициите си към Слънце, Меркурий, Юпитер дава отклонения от общоприетото.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #135 -: Октомври 20, 2009, 01:59:11 pm »
Правилото отново се потвърждава.
Луната е между Уран, Плутон в същия знак и Сатурн, макар че от Уран я делят повече от 30 градуса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #136 -: Октомври 20, 2009, 02:00:31 pm »
Луната е между Уран, Плутон в същия знак и Сатурн, макар че от Уран я делят повече от 30 градуса.

Какво правило?

« Отговор #137 -: Октомври 20, 2009, 02:11:26 pm »
    Освен че има конфигурация Пръст на съдбата - с връх Плутон, Лилит и Марс, обръщам внимание на съвпада на Слънцето със звездата Етамин /паст на Дракона/ - изключително страшна звезда - на масови убийци, въобще хора готови на всичко и съвпада е 0.032 и другата страшна звезда, в картата която е в съвпад с Хирон - на 0.14 и ИС - 0.034 - от човек с такава звезда в картата може да се очаква най-голямото зло...и други такива подробности.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Октомври 20, 2009, 02:43:52 pm »
Какво правило?

Правилото за т.нар. besiegement, който е чел класическа астрология.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #139 -: Октомври 20, 2009, 03:02:52 pm »

Моята Луна на 27 градуса в Стрелец брои ли се за лошо поставена като е между Уран на 12 градуса в Стрелец и Нептун на 0 градуса в Козирог? Май се брои. И сега кво?

Разбирам се с майка ми.