добре, хайде да го обясня по друг начин щото май не ме разбираш какво искам да кажа...
представи си, че си срещнала човек, който ти импонира интелектуално, емоционално, духовно, сексуално и т.н. той те обича такава каквато си без никакви забележки и то не защото е сляп за недостатъците ти, а защото уважава рожденото ти право да си различна. ти също го обичаш. помежду ви има такава силна връзка, че няма нищо на тази планета да може да ви раздели. вие просто сте едно цяло - ИН и ЯН в действие. връзката ви е на всички нива и чрез всичките ви тела... това е връзката на душите ви!
е, аз не познавам човек, който би изневерил в този случай, защото просто няма да има защо да го прави. в този свят, хората си изневеряват точно поради причината, че не намират този истинският и всъщност чрез изневерите си търсят половинката си. но това не ги оправдава в това им търсене! защото ако смяташ, че не си открил човека за теб, защо по дяволите изобщо се обвързваш!?!?! и в този смисъл за мен изневерите са пълно кощунство! аз съм сама вече от 3 години, но не съм хукнала да търся връзка просто за да не съм сама. първо не мога да причиня нещастие на човека с който евентуално бих била, защото не мога да ползвам човешко същество като носна кърпичка. и второ предпочитам да съм сама, отколкото зле придружена!!!
изневерите причиняват нещастие, а аз съм срещу нещастието и затова не ги приемам!