Здравей Гост

марс в риби

• 101 Отговора
  • 23151 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:марс в риби
« Отговор #40 -: Юли 25, 2009, 04:53:17 pm »
Ами аз нямам особено големи познания по астрология, но нали Ракът е кардинален знак все пак? Подтиква към действие.
Въпросната ми приятелка с Марс в Риби е със Слънце в Рак и е много корава наистина. Има невероятна воля, постигнала е много, а е съвсем млада.

Добре, а какво означава това, че е постигнала много? Има големи успехи в кариерата ли? Питам, защото всеки разбира успеха по различен начин.  :-\
Успех в кариерата в големи фирми с работа по 10-12 часа на ден (за 2 от момичетата) и една със собствен бизнес пак постигнат с много, много работа и лични жертви.

*

tanina80

« Отговор #41 -: Февруари 23, 2011, 07:09:35 pm »
Синухе ... мерси  :wub: за готиното описание на Марсовете ...
Честно казано, аз лично, предпочитам Марс Лъв пред Марс Скорпион (или поне така си мисля, незнам защо но Скорпионите нещо не ми се нравят, ама въобще  :-X), още повече, че съм с Марс Дева, а той е със слънце Дева  ;) ..., а Марс Водолей ... незнам... пробвах един път там ... също имаше нещо много красиво ..., но прекалено "въздушно". С Марс Телец май не съм пробвала  ;D.
С Марс Риби ... и слънце Козирог ... втората ми голяма любов, ... но и с него се разделихме, по негово усмотрение  ;) (или на майка му, незнам и аз)

Марс в Риби е подвижен знак ..., Девата също е подвижен знак ..., Близнаците, Стрелеца ....

Защо аз все попадам на неподвижни?  :-\ - Лъв, Скорпион ...
Веднъж имах закачка с един Марс Рак, че и с огнено Слънце - Овен ..., даже наскоро го сънувах, ... но по незнайни за мен причини - се разделихме  :'(. Че и луна Стрелец, като моята  :wub: Колко сълзи изроних тогава .....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Март 14, 2011, 02:58:18 am »
Как го усещате?! ;D :-[...
Твърд , хлъзгав....,многолик....Транзитира през риби все пак....
 ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #43 -: Март 14, 2011, 03:06:43 am »
Марс днес ми е на К6.  Видях хубаво време и се утрепах от работа.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #44 -: Март 14, 2011, 03:17:30 am »
Ми, аз вече споменах, че на 8-ми март Марсът в Риби ми се обади да ми честити ...2 пъти

Марсът му е транзитирал в мидпойнта Слънце/Венера, а там е моята Венера.
Освен това съм имала възврат на Лилит, а там е неговата Венера.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Март 14, 2011, 03:26:49 am »
Ми, аз вече споменах, че на 8-ми март Марсът в Риби ми се обади да ми честити ...2 пъти

Марсът му е транзитирал в мидпойнта Слънце/Венера, а там е моята Венера.
Освен това съм имала възврат на Лилит, а там е неговата Венера.

И на мен ми сътвори бели.... :rolleyes: Дълго се пазих....,но не успях.... ;D Влязох му в мрежите на точна квадратура с/у слънцето и съвпад с мидпойнта луна / марс.... ;D ;D....
Язък , че съм астролог.... ;D
« Последна редакция: Март 14, 2011, 03:33:45 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Март 14, 2011, 03:35:14 am »
Еми, или се отдаваш на течението на живота или гледаш транзитите :blink:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Март 14, 2011, 03:38:04 am »
Еми, или се отдаваш на течението на живота или гледаш транзитите :blink:

Не! Забравих да ги погледна транзитите  преди да изляза... ;D ;D Сега видях...,преди мъничко....,кое къде е било.... ;D..

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #48 -: Март 14, 2011, 03:38:25 pm »
Марс на К9 и в съвпад с натална венера :P Чужбина.... :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #49 -: Март 14, 2011, 03:54:20 pm »
Ама станало ли е или очакваш да стане? :blink:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #50 -: Март 14, 2011, 04:49:21 pm »
Ама станало ли е или очакваш да стане? :blink:
Предстои :blink:  Обаче венерата не знам как да я тълкувам по- мащабно....

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Март 14, 2011, 09:07:20 pm »
Преди мъничко влезе в 4-ти дом в натала ми.... ;D
Сега ще се изСЕКСтилира със собствената си позиция ;D....и следва тригон с нептун...И опозетата да не забравя....
Малеее.... :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Март 22, 2011, 05:48:13 am »
Тригон с Нептун от 4-ти към 12-ти.... :blink:
Приключвам много бързо...,явно нямам време.... :rolleyes:
Това сътворих днес.... :unsure: :rolleyes: :-\
Не вярвам да съм сбъркала.... :rolleyes:

« Отговор #53 -: Март 22, 2011, 06:39:32 am »
За мъжа с Марс в Овен - имам го в нас, елате да го видите какво е животно, непокорно,лудо,диво,страстно и притежаващо. Тотален Бог и изискващ внимание и пиедестал всеки ден. Трябва да се слуша. Любвеобилен, сексуален, мръсник и мазник, сладък, проклет.

При жените Марс във Везна - има верни неща,но не е вярно това за амбицията!

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Март 22, 2011, 06:41:58 am »
За мъжа с Марс в Овен - имам го в нас, елате да го видите какво е животно, непокорно,лудо,диво,страстно и притежаващо. Тотален Бог и изискващ внимание и пиедестал всеки ден. Трябва да се слуша. Любвеобилен, сексуален, мръсник и мазник, сладък, проклет.

Айде , айде...и ти като Айшето...,твоя Манго най-добър с Марс в овен.... ;D ;D
И не му прави такава реклама...,да не си го поръчам.... ;D ;D ;D ;)...на вселената.... ;D ;D ;D :P

« Отговор #55 -: Март 22, 2011, 06:43:30 am »

И не му прави такава реклама...,да не си го поръчам.... ;D ;D ;D ;)...на вселената.... ;D ;D ;D :P

Поръчай си го, ще ми го върнеш бързо бързо :) не се перчи....на вселената...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Март 22, 2011, 06:44:28 am »

Вселената не ти ли пращаше рибешки деликатеси?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #57 -: Март 22, 2011, 06:45:59 am »

Сега е на Близнашки течения....

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Март 22, 2011, 06:53:17 am »

Че що да не опитам и овчи? :rolleyes: :-\
Какво лошо съм ти направила ма Лили? :96: :57: :wub: ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Март 22, 2011, 06:54:31 am »

Поръчай си го, ще ми го върнеш бързо бързо :) не се перчи....на вселената...

Ако ми квадратира венерата ще има да го чакаш.... ;D :P :P