Здравей Гост

марс в риби

• 101 Отговора
  • 23155 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: марс в риби
« Отговор #80 -: Август 28, 2012, 10:55:53 am »
В непозната обстановка сигурно ще съм аз, но на място/в колектив, където вече добре се познаваме и се чувстваме близки, мога да бъда и Марс в Близнаци.  :P

Виж, перченето за мен е непозната роля, където и да се намирам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #81 -: Август 28, 2012, 12:04:31 pm »
Хааха, Лили ...
а ти кажи кой е най-потайния от изброените ?  ;D

То ясно кой, ама виж тук как всичко си казва  :blink:
От друга страна очаквам да каже "марс в близнаци"  :P, ама понеже аз съм с такъв, хич няма да се съглася

*

Grace

• 2257
« Отговор #82 -: Август 28, 2012, 12:33:40 pm »
ти към Марс Риби си имай едно наум  :P
а за Марс Близнаци можеш да разкажеш, ако искаш - с едната ръка държи телефона, с другата пише на компютъра, а междувременно гледа телевизия  и обсъжда важни въпроси с половинката .. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #83 -: Август 28, 2012, 01:36:43 pm »
За да бъде конкретизиран Марс в риби... ;D е много важно да знаем градуса в който е ситуиран. Основно гледам аспекти на Марс към Нептун и Юпитер , а след това и на управителя в чиято декада попада.  :blink:От тук зависи най-вече изявата на Марс , която преди всичко свързвам с действие....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #84 -: Август 28, 2012, 02:17:58 pm »
ти към Марс Риби си имай едно наум  :P
а за Марс Близнаци можеш да разкажеш, ако искаш - с едната ръка държи телефона, с другата пише на компютъра, а междувременно гледа телевизия  и обсъжда важни въпроси с половинката .. ;D

Ами... ;D ти го разказа-аз какво да добавя...освен, че се случва плюс всичко изброено и да готвя. И...тоя марс става раздразнителен с бавни хора-така наречените "флегми". Или пък с хора от рода: "дай да се обадим", "дай да направим", "дай да отидем" - а стоят по диваните и го повтарят два месеца. Може да им се накарам набързо, преди да свърша работата :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #85 -: Август 28, 2012, 02:58:06 pm »
За да бъде конкретизиран Марс в риби... ;D е много важно да знаем градуса в който е ситуиран. Основно гледам аспекти на Марс към Нептун и Юпитер , а след това и на управителя в чиято декада попада.  :blink:От тук зависи най-вече изявата на Марс , която преди всичко свързвам с действие....

кажи, моля те, нещо повече за градусите. това е тема, която ме интересува. къде има информация за това?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Август 28, 2012, 04:13:44 pm »
Или пък с хора от рода: "дай да се обадим", "дай да направим", "дай да отидем" - а стоят по диваните и го повтарят два месеца.

;D ;D Колко познато звучи - имам наблюдения за такива прояви при Марс във Водолей в съвпад със Слънце и опозиция Луна (АС Рак). И това не са два месеца, а години. Винаги съм се чудела как силните Марсове лежат по диваните, чешат си мъдите или каквото там има за чесане, охкат или само нареждат, а слабите Марсове яхват метлата и свършват цялата работа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #87 -: Август 28, 2012, 04:18:37 pm »
Това вече не е само по Марс  :blink: Слънце, Луна, Асц ... всички конфигурации влизат в сила тук

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Август 28, 2012, 07:11:37 pm »

кажи, моля те, нещо повече за градусите. това е тема, която ме интересува. къде има информация за това?

Не знам....не всичко е написано... :wub: Но 1-ва декада е на Нептун и Юпитер , втора на Луна...трета на Марс и Плутон.
Градусите са на Ян Кефнер...имам някъде инфо ,като го намеря ще го имаш. После по-подробно ще обясня...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Август 29, 2012, 12:39:54 am »
Обещах.... :P ;D и ето какво исках да кажа...,
Имаме Марс на 22гр.Риби. Управители Нептун и дневен Юпитер. Последната декада има диспозитори Марс и Плутон. Тръгваме от аспект /търсим/ Марс-Нептун-Юпитер , после Марс-Плутон...Следва значението на градуса , дуодата...и сме го ИЗЦЕДИЛИ на макс.
Много пъти са ме питали колеги...в това число и едни от най-добрите Митко Кожухаров и Румен Колев.../ама това само от един Марс ли е?/...Да... :blink: една планета в знак и дом съблечена до последната одежда може да ни даде такива подробности до които едва ли повърхностния поглед в/у картата би могъл.... :blink:   

*

Нова

• 3491
« Отговор #90 -: Февруари 27, 2013, 03:46:01 pm »
Откога го чакам този палавник да ми дойде на Ас  ;D Добре е дошъл, Да се надяваме, че ще се прояви подобаващо, каквото и да значи това  ;D   ;D Значи.. Почва се пътуване през дългичкия ми първи дом, веднага на Ас съвпад с мерка /не считам, че съм от дебилизираните меркове в риби, може би щото Нептуна ми е на МС  :P, после съвпад със Слънчо  и опозе на ретро себе си,;D, където някъде там е и Сатъра, тригон с урана, ама след туй връз луничката и опозе на плуто, тригон с Нептуна. Изобщо веселба до края на април  :-[  ;D
 :-[ Предстои соларна тао между него, наталния във везни и транзитен плуто, чудя се дали няма да стана обект на покушение и май изобщо трябва да спра да се движа сама в големия град вечер пеш, а ми е навик. Особено при този съвпад на натални марс и плуто по знак, при все че градусите са много.
Поздравявам всички съфорумци, чета Ви, някои от Вас направо ме удивляват!  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Февруари 27, 2013, 03:50:44 pm »
Откога го чакам този палавник да ми дойде на Ас  ;D Добре е дошъл, Да се надяваме, че ще се прояви подобаващо, каквото и да значи това  ;D   ;D Значи.. Почва се пътуване през дългичкия ми първи дом, веднага на Ас съвпад с мерка /не считам, че съм от дебилизираните меркове в риби, може би щото Нептуна ми е на МС  :P, после съвпад със Слънчо  и опозе на ретро себе си,;D, където някъде там е и Сатъра, тригон с урана, ама след туй връз луничката и опозе на плуто, тригон с Нептуна. Изобщо веселба до края на април  :-[  ;D
 :-[ Предстои соларна тао между него, наталния във везни и транзитен плуто, чудя се дали няма да стана обект на покушение и май изобщо трябва да спра да се движа сама в големия град вечер пеш, а ми е навик. Особено при този съвпад на натални марс и плуто по знак, при все че градусите са много.
Поздравявам всички съфорумци, чета Ви, някои от Вас направо ме удивляват!  :blink:

Мии...Добре дошла... ;D
Дали си СУПЕР НОВА...или просто с нов ник няма значение...

Марс е подходящ в тази си позиция за ректификация...Това е интересно...
Иначе по-добре да се види картата за коментар.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #92 -: Февруари 27, 2013, 03:51:18 pm »

Мии...Добре дошла... ;D
Дали си СУПЕР НОВА...или просто с нов ник няма значение...

Марс е подходящ в тази си позиция за ректификация...Това е интересно...
Иначе по-добре да се види картата за коментар.
Явно супер нова.... :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #93 -: Февруари 27, 2013, 03:58:16 pm »

Хахах, Здравей, Марая, Супер Нова съм, при все че някой може и да ме разпознае, но Света е малък ))) Дали успях с някакво прикачване на карта? )))

УжасТ, как се качват карти, така че никой да не ги манипулира?
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 04:18:55 pm от Нова »

*

Нова

• 3491
« Отговор #94 -: Февруари 27, 2013, 04:00:34 pm »
Аааа, не съм знаела, че има и друга Нова, измислям нов ник. Веднага го сменям, само да няма сърдити. Търпение, моля, че трябва да открия как става.

*

Papy

• 4343
« Отговор #95 -: Февруари 27, 2013, 04:01:15 pm »
Аааа, не съм знаела, че има и друга Нова, измислям нов ник. Веднага го сменям, само да няма сърдити. Търпение, моля, че трябва да открия как става.

Не можеш
И здравей

*

Нова

• 3491
« Отговор #96 -: Февруари 27, 2013, 04:08:40 pm »
Дам, Papy, осъзнах: или трябва нова регистрация, или ... приемате две Нови около себе си. Всъщност е близко до акъла, че това е "клиширан" ник, ама... мерка в риби не мисли много, а и интуицията ми явно изневери, а това не се случва често. Да ме прощавате.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 04:13:31 pm от Нова »

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Февруари 27, 2013, 04:09:08 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ek4fileY8879d-u1358951626&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=27&smon=2&syr=2013&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Хахах, Здравей, Марая, Супер Нова съм, при все че някой може и да ме разпознае, но Света е малък ))) Дали успях с някакво прикачване на карта? )))

Успя...

Ха-ха-ха...Уран в/у Слънце.... ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #98 -: Февруари 27, 2013, 04:12:58 pm »
Хахахахахахах, Нищо не съм разбрала още от него, а се въртя там, сука, 3 пъти.. не и не. Или явно чейнджа не ме удовлетворява, или е, както казвате, на вътрешно ниво. Йок, не. Още нищо.

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Февруари 27, 2013, 04:20:39 pm »
Хахахахахахах, Нищо не съм разбрала още от него, а се въртя там, сука, 3 пъти.. не и не. Или явно чейнджа не ме удовлетворява, или е, както казвате, на вътрешно ниво. Йок, не. Още нищо.

Регистрация в астрологичен форум... ;D

Иначе какво очакваш от него? :-\