Здравей Гост

марс в риби

• 101 Отговора
  • 23134 Прегледи
*

Nebesna

Re:марс в риби
« Отговор #20 -: Май 15, 2009, 08:41:37 pm »
Моят "Марс" го влекат субекти със силно венерино влияние. Иначе решителността и умението да казваш "не" са качества, които трябва да се отработят, иначе има опасност да ти се качат на главата :) Но иначе определено Марс в Риби го влече психологията, музика и изобщо всякакъв вид изкуство и това е по-някакъв начин действието за постигане на нещо, активност, за изява чрез тези неща.  :-\

мчи нормално бре жена  ;D ;D ;D  Марс в Риби - управител на Риби е Нептун /висшата октава на Венера/ - затуй е нормално да го влече Венерата. пък и са си били дружки /дан кажа женени/ навремето - Арес и Афродита  ;D  все пак е нормално една планета в даден знак да се привлича от управителя на знака в който се намира - па било то и висша октава  ::)

Да не забравяме, все пак, че Венера е в екзалтация в Риби. Аз имам такава и да ви кажа правичката на мен Марсовете в Риби ми се лепят като "мухи на мед". Обаче понякога ме дразни това, че обичат да лавират...някак си са "хлъзгави" и колебливи. Присъстващите правят изключение. Приятелкоооо, обичам те!

*

veshti4ka

« Отговор #21 -: Май 15, 2009, 08:47:13 pm »
и аз та обичааааааам!!!

ма с тоя моя Нептун дет е на МС май обичам целият свят /хахаааааааа сега ми доде простотията на ума - или известен алкохолик или в известен публичен дом/ хахахаааааааааааааа .... Божкеееее, от едно известно време все на простотии налитам бреее  ;D ;D ;D ;D

и паяка дет го размазах на стената и него обичах, ама предпочетох да го размажа вместо да слушам крясъците на диванетата  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #22 -: Май 15, 2009, 09:35:35 pm »

и паяка дет го размазах на стената и него обичах, ама предпочетох да го размажа вместо да слушам крясъците на диванетата  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Така е ,аз какво ви говоря,че Нептуна се засяга особено на тема спокойствие  :P Тогава дори си жертва идеала за всемирна любов,че не от най-издържливият от към напрежение,а и нали си пада по жертвите  ::) ;D

*

veshti4ka

« Отговор #23 -: Май 15, 2009, 09:59:07 pm »

Така е ,аз какво ви говоря,че Нептуна се засяга особено на тема спокойствие  :P Тогава дори си жертва идеала за всемирна любов,че не от най-издържливият от към напрежение,а и нали си пада по жертвите  ::) ;D

Синухе, не се бъзикай с кака си - дет много знаеш дан ти ги пратя и двете за лятната ваканция на отглеждане у вас да видиш за кво иде реч... че и папагала щи пратя - да видиш хубо ли е денонощни крясъци и пълна лудница  :P

*

Skarlet

« Отговор #24 -: Май 15, 2009, 10:35:12 pm »

Синухе, не се бъзикай с кака си - дет много знаеш дан ти ги пратя и двете за лятната ваканция на отглеждане у вас да видиш за кво иде реч... че и папагала щи пратя - да видиш хубо ли е денонощни крясъци и пълна лудница  :P

Нидей рива,да не ти пратя и мойте три диванета.Ма,там ше са видиш в приключение.  ;D  ;D

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #25 -: Май 16, 2009, 05:06:17 pm »
Симпатяги, нямам идея за вас, но аз само веднъж съм попадала на рачешки Марс и да ви кажа , не е за мен!Липсва ми атака и страст импулс.Харесва ми да ми показват , че ме харесват.Рачешкият е всеотдаен, но някак все едно не му идва отвътре. :DАз харесвам най -много Марс в Овен, а най-много ми се иска да видя как е Лъвки Марс, като при мен... :-[

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #26 -: Май 16, 2009, 06:08:43 pm »
Като цяло привличам личности с Венера във Везни,Козирог,Водолей и Риби и Марс в Телец,Близнаци,Лъв,Везни,Водолей и Риби, просто това се среща най-често при мен.А иначе Марса в Лъв ми е особено привлекателен,както и в Овен и понявгаш (зависи от притежателя)-в Скорпион 8) Слабите Марсове не са за мен,а иначе Марс в Риби се водят добри любовници ,но плъзгави и хлъзгави моменти не са ми на вкуса  :P

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #27 -: Май 16, 2009, 06:43:16 pm »
Хаха доста сложно.а и аз съм първия градус на Телеца та още по-сложно става. ;D
Майтапихме се с моята приятелка какъв трябва да е, за да се разбираме....Викам й, че може би добре ще е да е близнак с Асц Телец, Луната му да е водна, Венерата в Телец/моята е в Близнаци/ и предпочитам огнен Марс/Овен или Лъв/.Малеее дали ще е удачна такава комбинация.
Аз например досега съм имала връзка все с хора с аспект Венера / Уран както и Венера в Риби.Обяснявам се го с акцентирания ми 12 дом.А от приятелките ми повече от 50% имат Меркурий в Риби.Марсовете им преобладаващо са Овенски.Да не говорим пък все на Луна в Дева/при мъже/ попадам.....Айде сега , ходи разбери.... :-X

*

veshti4ka

« Отговор #28 -: Май 16, 2009, 07:58:42 pm »
Ако Асц ти е в първите градуси на Телеца, може да имаш по-малко и от характеристиките на телето и от близнаците като проявление на асцендента.

ако АС-то е в първите градуси на Телеца, според мен би трябвало да има малко и от другото говедо - Овена, а не от Близнаците  :P ;D ;D ;D

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #29 -: Май 16, 2009, 08:28:42 pm »
Asol,къде отидохме само.... :) Така е 12 дом имам Меркурий /неаспектиран/в Овен , освен Слънцо и Хирон в съвпад с Асц.Относно диспозиторите там ми е тъмна Индия.
 Забравих да добавя, че Уран ми е в ъглов дом освен , че е и екзалтиран.. :PМоже би това привлича хора с аспект Венера /Уран ???
« Последна редакция: Май 16, 2009, 08:34:12 pm от LONDA »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Май 16, 2009, 11:04:15 pm »
Да споделя попадала съм на женски Марс в Овен не е работа :D  ;D от гледна точка на моя Марс в Риби и овнешкия такъв женски  :-X ми идва в повече ::)

И аз, на женски, при това в съвпад със Слънцето ми.
И честно казано не останах много очарована. Ама то си беше цял тау-квадрат със Слънце и Плутон. Малко безскрупулничка ми се стори. И ако трябва да обобщим, най-яркият останал спомен, който още не мога да залича, е арогантността, която излъчваше.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Юли 25, 2009, 03:48:47 pm »
Всъщност всеки от нас определя даден човек като "безскрупулен" според личната си етична и ценностна система. Нещо, което аз бих определила като "липса на скрупули" и "наглост", за някой друг може да бъде съвсем в реда на нещата, няма да му направи кой знае какво впечатление. Така че във всяка оценка, която даваме, има по-малка или по-голяма доза субективизъм, няма как...

ПП. Най-добрата ми приятелка беше със съвпад на Марс и Венера в Овен в опозиция с Плутон, другата най-добра - Марс в Рак в квадрат с Плутон. За първата мога да кажа, че наистина няма никакви скрупули и така е успяла да постигне много неща в живота.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #32 -: Юли 25, 2009, 03:59:02 pm »
В карти на жени Марс в овен особено ако е в съвпад и със Слънце в овен, дава вербална, а понякога и физическа агресивност, липса на емпатия и изключителен егоизъм. Ако няма някакви компенсиращи аспекти, с тези дами комуникацията може да бъде доста трудна.
Положителното е, че умеят да си проправят път със зъби, нокти, лакти... :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Юли 25, 2009, 04:03:08 pm »
Същото важи за квадрата и опозицията му със Слънцето (особено ако е включен и Меркурий), макар че зависи от редица други фактори.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #34 -: Юли 25, 2009, 04:19:25 pm »
Това ти е от девата. Премислянето де. :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Юли 25, 2009, 04:20:43 pm »
Че е субективно, субективно е, но мен абсолютно никой не ме е определял някога като безскрупулна.
А какво ще кажете за моята комбинация от Марс на трон по знак, но в заточение по дом?

А защо веднага го пренасяш в личния си хороскоп?
Въпросът ми не е само към теб. Забелязвам, че всеки реагира на дадена констелация, ако случайно се намира и в неговия хороскоп. В моя хороскоп това, в моя хороскоп онова, ама аз изобщо не съм такъв, онакъв... Реакцията спрямо даден "дразнител" е различна в зависимост от това дали същият има или няма място в личния радикс.
За Марс в Риби също са изписани какви ли не неща, но надали манифестацията му ще е еднаква в два различни хороскопа, а и дори в два еднакви, но с различно ниво на съзнание.
Мен също никой не ме е определял като безхарактерна и човек със слаба воля, дори напротив. Зад привидната ми мекота се крие желязна воля. И как, аджеба, е възможно това с Марс в Риби и падение по дом?  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Юли 25, 2009, 04:28:05 pm »
В този смисъл, макар че се отклоняваме от темата.
Най-коравите жени, които познавам са рачешки Слънца, Луни,Венери и Марсове.
Околните ги подценяват страшно много и успехът им им идва като гръм от ясно небе.
Немогат да си го обяснят, защото това уж са били свитите и раними момичета в класа, едвали не аутсайдери според "по- популярните" и някакси" в гръб ги изненадват".
Тук разни лъвици и др. подобни бледнеят.
Успехът може да се постигне и тихо.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #37 -: Юли 25, 2009, 04:30:09 pm »
Ами нали все пак Слънцето ти е в Овен, имаш и асцендент Скорпион. Това не е ли достатъчен показател за силна воля?
косвено съотнесено  си е съвсем така, но тук трябва на марса и сатурн да е подходящо включен в ината:) що се отнася до марса в риби  тук вклщчвам и другит водни марсове има съществена доза субективизъм в техния морал (наивен морал или лавиращ :P, но не с идеята за злотворство)

п.п. раците са чувствителни, но са една от най-пробивните зодии ( все пак кардинален знак), които съм виждала
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #38 -: Юли 25, 2009, 04:37:02 pm »
Ами аз нямам особено големи познания по астрология, но нали Ракът е кардинален знак все пак? Подтиква към действие.
Въпросната ми приятелка с Марс в Риби е със Слънце в Рак и е много корава наистина. Има невероятна воля, постигнала е много, а е съвсем млада.

Добре, а какво означава това, че е постигнала много? Има големи успехи в кариерата ли? Питам, защото всеки разбира успеха по различен начин.  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Юли 25, 2009, 04:46:25 pm »
И "успехът" се възприема субективно, но целта на тази тема не е да дадем дефиниция на успеха. Правени са подобни опити в други тукашни теми и общо взето дефинициите не са общовалидни, защото малко или повече остават да бъдат субективни. Както и голяма част от темите, които разглеждаме, също са продиктувани от субективни мотиви. Дори може да се направи статистика на темите във форума и съм сигурна, че повечето от тях са формулирани от автора въз основа на личния му хороскоп. Все още малцина са тези, които виждат по-далеч от хороскопа си, но не може да се отрече фактът, че всеки от нас без изключение именно така е започнал да прави първите си стъпки в астрологията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.