Здравей Гост

Ще ми кажете ли нещо за асцендента везни и не само?

• 14 Отговора
  • 3507 Прегледи
*

Helo

Какво ще ми кажете за човек, който е съчетание от зодия телец с асцендент везни и луна в стрелец? Кажете ми положителните и отрицателните качества. Какви са недостатъците на човек с подобно съчетание и какво може да направи той, за да се пребори с тях?

Re: Ще ми кажете ли нещо за асцендента везни и не само?
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2008, 10:01:48 am »
Най-хубаво ще е да сложиш точни данни, по възможност с час на раждане  ;) В хороскопа има и много други значими неща освен знаците на Слънце, АС и Луна.
Иначе най-общо: АС във Везни са хора, които обичат да се харесват на другите, тактични, приятни и дипломатични, понякога дори с риск да загубят идентичността си, стараейки се да има мир и разбирателство. Но в случая с луната в Стрелец едва ли е точно така. Тази Луна е любопитна и жадна за приключения. Слънцето в Телец вероятно дава любов към удоволствията и прагматичен поглед на живота.
Но без дата на раждане и точен час това са само приказки  8)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Октомври 18, 2008, 08:25:02 pm »
Който поиска... ако поиска  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Октомври 21, 2008, 09:19:11 am »
Тази карта твоя ли е или на някой друг?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4 -: Октомври 21, 2008, 06:21:32 pm »
По-важно е въпросната личност сама да се интересува от това ,иначе смисъла се губи,а и това което искаш не е малко...Може пък и да е време да се захванеш с астрологията  ;)

« Отговор #5 -: Октомври 21, 2008, 07:05:14 pm »
Теб можи и да те интересува, но за да захване някой този въпрос/човек трябва а е интересен преди всичко на анализиращия. И тъй като той не е, е ясно защо никой не ти отговаря. А и това,което искаш си е сериозна астрологична прогноза, като за консултация около 45 минути.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #6 -: Октомври 21, 2008, 07:22:37 pm »
Вие професионално ли се занимавате с астрология? И колко струва един хороскоп с консултация?

« Отговор #7 -: Октомври 21, 2008, 08:01:53 pm »
Вие професионално ли се занимавате с астрология? И колко струва един хороскоп с консултация?
Аз - не. А иначе една консултация знам, че може да варира. Чувала съм за 100-200 и нагоре  :o при телевизионните астролози  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Октомври 22, 2008, 08:22:15 am »
А и това,което искаш си е сериозна астрологична прогноза, като за консултация около 45 минути.

Минимум.
Повечето траят по около два часа и то не говорим за детайлен анализ на целия хороскоп, а само някои по-важни теми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Октомври 22, 2008, 08:24:45 am »
Има ли значение?

Има, разбира се.
Ако притежателят на картата не е поискал анализа, за който ни молиш, защо да се прави и с каква цел? 
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #10 -: Октомври 22, 2008, 09:48:56 am »
Има ли значение?

Има, разбира се.
Ако притежателят на картата не е поискал анализа, за който ни молиш, защо да се прави и с каква цел? 

и това е абсолютната истина.не можеш да правиш хороскоп и да се ровиш в картата на човек,без неговото съгласие.що се отнася до въпроса ти има много книги,от които можеш да получиш тази информация.много е важно не само в кои знаци се намират планетите,а и в кои домове са,кои са техните управители,съуправители,диспозитори,какви са аспектите ,който правят помежду си.картата е един пъзел,който за да сглобиш,се изисква много време и аз не съм съгласна , че това може да стане за 45мин.да получиш обща представа да, ,но  да направиш консултация за това време е несериозно.би могло , ако въпроса е хорарен,но той в твоя случай не е~

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #11 -: Октомври 22, 2008, 02:22:11 pm »
Тъй като вие се занимавате с астрология, искам да ви попитам, мислите ли, че когато един наистина добър астролог, който консултира хората работи, той използва не само познанията си по астрология, но и екстрасенски способности.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #12 -: Октомври 22, 2008, 02:51:29 pm »
Ако ги притежава-може и да ги използва,дори и несъзнателно-в случаите когато става въпрос за интуитивно схващане преди да е предприел дълбок анализ.Всичко зависи от човека,а и астрологията не е само логика и чиста наука,неслучайно някои я определят като висшо изкуство доколкото по-сложна материя от човешкото съзнание и живот няма(с цялата му комплкесност и вариативност).Далеч не просто астрологични знания правят един астролог ефективен(нито обема на знанията) и да не се забравя,че ако астрологията беше механична работа досега вече щеше да се извършва от компютри,които могат да поберат в себе си огромно количество данни и да направят необходимите съпоставки (ей вече се поувлякох  ;D ).

В една консултация особено има и информационно излъчване от консултирания,а това е влияние,което също никой не може да избегне (дори и в случаите когато не казва нищо),въобще абсолютна "чиста" астрология има само в теоритизирането и,на практика нещата са други и нямам предвид нещо отрицателно,нито пък е длъжно да се дават оценки-нещата са такива каквито са-от човека до вселената и обратно  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Октомври 22, 2008, 03:01:17 pm »
мислите ли, че когато един наистина добър астролог, който консултира хората работи, той използва не само познанията си по астрология, но и екстрасенски способности.

Добрият астролог според мен трябва да има силно развита интуиция и ясно виждане. Но повечето астролози не са ясновидци. Това, че някои бг "ясновидци" се подвизават и като астролози/астропсихотерапевти е друг въпрос. За да бъдеш астролог, не ти трябват екстрасензорни способности, но качеството емпатия е задължително при консултиране на клиенти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #14 -: Октомври 22, 2008, 06:34:14 pm »
Има още много други важни и необходими качества за един астролог-житейска мъдрост, добронамереност. Аз ги слагам преди интуитивните и екстрасензорни способности, защото понякога консултирания има нужда просто от добър съвет,не от точно предсказване на бъдещето.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.