Здравей Гост

Някой би ли ми помогнал със съвет?

• 6 Отговора
  • 1591 Прегледи
Някой би ли ми помогнал със съвет?
« -: Октомври 17, 2008, 12:35:18 am »
Здравейте!
Моите данни са - 22 август 1968г. - 8.00 часа
От дълго време пробвам и искам да си сменя работата по ред причини, но засега не ми се отдава/такъв ли ми е късметът, аз ли някъде бъркам/. Някой може ли да ми отговори ?Ще му бъда много благодарна.

*

Nebesna

Re: Някой би ли ми помогнал със съвет?
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2008, 01:37:31 am »
Не си казала, къде си родена. А ти искаш ли нещо по-специално да работиш или не си харесваш работата? Работиш ли по въпроса за смяна на работата, или само ти се иска? Ако наистина търсиш работа, редно е да зададеш хорарен въпрос: "Ще си намеря ли нова работа в близко време?", като посочиш часа и мястото на задаване на въпроса. Това са правилата.

А иначе, поглеждайки рождената ти карта, установявам, че транзитният Уран в момента е в твоя 6-ти дом (работа, здраве, навици). Уран те кара да се стремиш към промени в тези области, но внимавай да не преобърне всичко на "пух и прах". Уран в момента е в опозиция на 5 планети в 12 дом (Дева).  Може да ти е омръзнало да "служиш на другите" и си решила, че е по-добре да работиш за себе си. Но по-добре не предприемай нищо точно сега. Предстои ти опозиция с рождения Уран - "криза на средната възраст". Когато Уран направи съвпад с твоя Десцендент (след около година) може да поискаш да смениш партньора (шегувам се, разбира се!) Не знам какво работиш в момента, но ми се струва, че най-добре за теб е да бъдеш на държавна работа, в здравно заведение, работа с деца или нещо, свързано с грижа за другите  :)
« Последна редакция: Октомври 17, 2008, 01:42:05 am от Nebesna »

« Отговор #2 -: Октомври 17, 2008, 07:48:54 am »
Родена съм в град Пловдив. Преди време бях в банковата система, но така стана, че банката фалира и ние бяхме изпосъкратени. Оттогава се опитвам да започна пак в тази система - и не , и не. Работата ми в момента няма нищо общо с тази ,която търся. Търся активно -  изпращам документи по мейла, когато има обяви за дадена длъжност.
Освен, че работата не ме удовлетворява, имам и много излишни нерви, които са ежедневни.
И въпросът ми е : Ще си намеря ли нова работа в скоро време и ще бъде ли в банковата система?

« Отговор #3 -: Октомври 17, 2008, 07:50:28 am »
Часът на задаване на въпроса е 07.48 - Асеновград

*

Skarlet

« Отговор #4 -: Октомври 17, 2008, 09:21:04 am »
В хорарната астрология "скоро" не съществува/поне за мен/.Въпросът трябва да има фиксиран период.Но и така погледнато се виждат предстоящи промени."Засега"работа няма да има.Венера/упр. на асц.-питащата/прави опозиция с Луната.Венера е на 29 градуса,което показва,че ще има промяна.Слънцето/упр. на МЦ/прави разходящ тригон с Нептун/упр. на 6 дом/.Юпитер/съупр. на 6 дом/ ще направи секстил с Уран и тригон със Сатурн,който е естествен управител на 10 дом.Според мен работа ще намериш след около 4-5 месеца.
 Това е моето мнение,разбира се и никого не ангажирам с него.Нека и другите,ако желаят,да кажат.  :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Октомври 17, 2008, 10:32:26 am »
Цяла сутрин се каня да отговоря и хорарната карта стои минимизирана на монитора...
Но виждам, че Скарлет ме е изпревалира  :)
Склонна съм да се присъединя към мнението й.
Луната е в знака си на екзалтация, но последният аспект, който й предстои, е опозиция с Венера.
Мисля, че за работа, която се търси, т.е. предстои (евентуално) в перспектива, трябва да се гледат производни домове. В случая това, предполагам, ще е 6ти от 6ти.
Управителят е силен (Марс в Скорпион), а в производния 6 дом се намира Сатурн. Ако импровизираме, можем да предположим, че това е индикация за търсене на държавна или стабилна работа, дългосрочен ангажимент. В най-близко време дори и да се яви на конкурс/интервю за работа мисля, че е възможно или нещо в предлаганите условия да не й хареса, или резултатът от конкурса да не е в нейна полза... Тоест има някаква разнопосочност, интересите не се срещат... поне засега. Луната отива към съвпад с Локус Фортуна, но същевремено двете правят опозиция с Венера. Венера управлява 3ти и 7ми дом в производната карта. Мисля, че в случая Венера може да представя и интервюиращия или това ще са резултатите от конкурса (интервюто). Възможно е да не бъде достатъчно обективен или пък питащата да сметне резултатите за необективни... Затова бих се въздържала да дам 100% утвърдителен отговор.
Освен това, доколкото виждам, АС в хорара е на изгорения път и в съвпад със Слънцето. Налице е силна амбиция за постигане на целта, но понякога само желанието не стига...
С други думи, впоследствие ситуацията може и да се промени, но засега, в тази хорарна карта, назначаване на нова работа не е показано много ясно...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6 -: Октомври 17, 2008, 05:38:35 pm »
Много благодаря за отговорите. Нали знаете  - НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА. :) :)