Цяла сутрин се каня да отговоря и хорарната карта стои минимизирана на монитора...
Но виждам, че Скарлет ме е изпревалира

Склонна съм да се присъединя към мнението й.
Луната е в знака си на екзалтация, но последният аспект, който й предстои, е опозиция с Венера.
Мисля, че за работа, която се търси, т.е. предстои (евентуално) в перспектива, трябва да се гледат производни домове. В случая това, предполагам, ще е 6ти от 6ти.
Управителят е силен (Марс в Скорпион), а в производния 6 дом се намира Сатурн. Ако импровизираме, можем да предположим, че това е индикация за търсене на държавна или стабилна работа, дългосрочен ангажимент. В най-близко време дори и да се яви на конкурс/интервю за работа мисля, че е възможно или нещо в предлаганите условия да не й хареса, или резултатът от конкурса да не е в нейна полза... Тоест има някаква разнопосочност, интересите не се срещат... поне засега. Луната отива към съвпад с Локус Фортуна, но същевремено двете правят опозиция с Венера. Венера управлява 3ти и 7ми дом в производната карта. Мисля, че в случая Венера може да представя и интервюиращия или това ще са резултатите от конкурса (интервюто). Възможно е да не бъде достатъчно обективен или пък питащата да сметне резултатите за необективни... Затова бих се въздържала да дам 100% утвърдителен отговор.
Освен това, доколкото виждам, АС в хорара е на изгорения път и в съвпад със Слънцето. Налице е силна амбиция за постигане на целта, но понякога само желанието не стига...
С други думи, впоследствие ситуацията може и да се промени, но
засега, в тази хорарна карта,
назначаване на нова работа не е показано много ясно...