Здравей Гост

самоубийството

• 498 Отговора
  • 84032 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:самоубийството
« Отговор #320 -: Август 25, 2010, 10:57:01 pm »
Тъй ще е по ретро Меркурий.  ;D И иначе не се спазват темите, та сега ли.

Още преди да направиш забележка Небесна, дори се усетих накъде отиват нещата и го казах, също се съобразих, защото ти поне го съблюдаваш.

Напоследък обаче да ви кажа много ми писна и това масово разпиляване и липса на всякаква етика предизвиква същата ответна реакция в мен.

Има моменти, в които дори гледам сеир докъде може да се стигне в желанието да съсипем всяка тема и има две неща, които правя - оттеглям се или пък нарочно участвам с коментари по всичко от по света и у нас. Като ще е гарга, да е рошава, казали хората.

Няма да има оправия и лично аз вече не се и надявам, просто не приемайте на сериозно нито този форум, нито коя да е тема, това е решението.  :blink:
« Последна редакция: Август 25, 2010, 11:04:49 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #321 -: Август 25, 2010, 10:57:12 pm »
По-специално двете с лили не сме говорили за секс, а засегнахме оста на взаимоотношенията по 1-7 дом (която между другото също е по Марс-Венера).

Всичко започна с това, че споменахме за вероятност да е замесена някаква лична драма в случая, който коментираме. И оттам нататък темата тръгна в друга посока...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #322 -: Август 25, 2010, 10:58:26 pm »
Лили , няма астротема в която да не се говори за секс. Може ли и в тая да се обърне на говорилня? Ми , неприятно е ,все пак ако за някой не е било труд ,за мене е и ще продължа да чета ,защото по този начин вадя изводи и мисля!
А това със секса просто нямам думи! ВЕРНО ИМА НЕНАЕБАНИ И НЕДОЕБАНИ В ТОЯ ФОРУМ!  :angry:

По-специално двете с лили не сме говорили за секс, а засегнахме оста на взаимоотношенията по 1-7 дом (която между другото също е по Марс-Венера). Между другото първа направих забележка в тази тема да не се отклонявамеу но ти ми каза "По-леко със забележките". А сега ти на свой ред правиш забележки.

Не ме карай да вадя хронология на постовете! ;D Ти помоли да не я правим политическа , аз моля да не я превръщаме в ебалня- има такава! има хора ,които само едно изречение чакат иии.....върни се и чети!
Нли е форум за астрология!?А?Или нещо бъркам?! Можеха да се включат с мнения и там-виж колко сме хората ,които сме обсъждали казуса и виж ...кога и за колко време набъбна с едно изречение! :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #323 -: Август 25, 2010, 11:00:04 pm »
Тъй ще е по ретро Меркурий.  ;D И иначе не се спазват темите, та сега ли.

Ако не се говори за секс, то за политика. И vice versa. И в двата случая виновен е този, дето е отгоре.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #324 -: Август 25, 2010, 11:00:25 pm »
Следя много внимателно и си задавам един странничък въпрос :rolleyes: :rolleyes:, що не погледнеш една карта дето цял ден те чакам :P ;D

И аз си задавам един странен въпрос:
Като седя и преглеждам картите във форума по цял ден и цяла вечер, ще свърши ли някой вместо мен моята работа (а тя никак не е малко)?  ;D
;D ;D ;D, Лилиии и моя упр. на АСЦ е Плутон и е в 10-ти на МЦ , а другия е Марс и е във втори, така ,че...едно оченце можеше ;D ;D ;D....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #325 -: Август 26, 2010, 08:09:45 am »
Добро утро!
За У7 при мен работи, ама то няма и друг начин, защото аз не съм купонджийка, а и доста се ограничавам в контактите.
При съпругът ми-изобщо не работи, но в неговата карта така или иначе доста неща не работят.Очевидно, че в някои карти нещата са много по-финни и не така буквални.
При автоматична интерпретация на карти на близки и познати,много от нещата са далеееееч от истината. Примерно е възвишен, чувствителен и т.н., а той е егати селската пръчка и перде,като и обратните варианти.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #326 -: Август 26, 2010, 08:11:57 am »
Жалко е, значи малко се забаляваш. Нямаш брак с тях, значи не се брои.Просто по-често трябва да ходиш на места за забавление.

Там е работата, че навремето много ходех по такива места, имах доста дълъг купонджийски период. И нищо. Трите ми най-сериозни и трайни връзки са все от близкото обкръжение (по 3 дом). Нищо свързано с дискотека, театър, кино, клуб за танци или друго.

Може на някоя детска площадка, пред тото пункта или в бинго зала да го срещнеш.  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #327 -: Август 26, 2010, 09:33:38 am »
Разбрах само, че общи приятели са ги запознали, попаднали са в една компания.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #328 -: Август 26, 2010, 10:11:00 am »
Може на някоя детска площадка, пред тото пункта или в бинго зала да го срещнеш.  ;)

Пред блока ни има има и детска площадка с градинка, но е пълно с майки и деца, няма татковци.  :(
Тото не пускам, по бинга и игрални зали също не ходя, мразя хазарта.  ;D
Трудна е моята карта за интерпретация (и не само), знам.

ПП. Извинявам се за спама, просто отговарям на закачките.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #329 -: Август 26, 2010, 10:26:36 am »
Лили , няма астротема в която да не се говори за секс. Може ли и в тая да се обърне на говорилня? Ми , неприятно е ,все пак ако за някой не е било труд ,за мене е и ще продължа да чета ,защото по този начин вадя изводи и мисля!
А това със секса просто нямам думи! ВЕРНО ИМА НЕНАЕБАНИ И НЕДОЕБАНИ В ТОЯ ФОРУМ!  :angry:

По-специално двете с лили не сме говорили за секс, а засегнахме оста на взаимоотношенията по 1-7 дом (която между другото също е по Марс-Венера). Между другото първа направих забележка в тази тема да не се отклонявамеу но ти ми каза "По-леко със забележките". А сега ти на свой ред правиш забележки.

Не ме карай да вадя хронология на постовете! ;D Ти помоли да не я правим политическа , аз моля да не я превръщаме в ебалня- има такава! има хора ,които само едно изречение чакат иии.....върни се и чети!
Нли е форум за астрология!?А?Или нещо бъркам?! Можеха да се включат с мнения и там-виж колко сме хората ,които сме обсъждали казуса и виж ...кога и за колко време набъбна с едно изречение! :angry:

Я, не ми се карай! Съобразявай си тона.

*

Nebesna

« Отговор #330 -: Август 26, 2010, 10:35:58 am »
При автоматична интерпретация на карти на близки и познати,много от нещата са далеееееч от истината. Примерно е възвишен, чувствителен и т.н., а той е егати селската пръчка и перде,като и обратните варианти.

Преди време моя позната имаше регистрация в сайт за запознанства и там попадна на един мъж, роден на моята дата. Имаше същия като моя хороскоп - само градусите на луната и асцендента му не бяха известни. Не мога да ви опиша каква огромна разлика между него и мен - първо приличаше на човекоподобна маймуна и второ се държеше като такъв.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #331 -: Август 26, 2010, 12:30:25 pm »

Много тегава стана тази тема... Криминалистите ако хвърляха тук по едно око, щяха много да задобреят.  ;D
Сигурно ако продължим с анализите, ще открием не само причината за смъртта, а и името на убиеца в хороскопа.

[/size]

Лили, не знам дали знаеш колко си права... И колко е жалко нивото на повечето хора в криминалната полиция, а и тези с по-добро ниво, им се налага да се кланят на толкова олтари, че просто няма как да свършат нещо по-добро от това, дето вършат...

А на нас тук и мозъците, и пръстите за писне са ни без всякакви предпазители...  

Не знам дали знаете, но по 8 дом, управителя му по дом, знак и аспекти, както и планети в 8 дом се определя причината за смъртта на човека. Така че, в конкретния хороскоп е важен Меркурий по дом, знак и аспекти, както и съвпада Марс / Юпитер в Рак в 8 дом. Аз вече споменах, че моето мнение за причината, поради която е настъпила смъртта е кръвозагуба /Юпитер в Рак/, вследствие нараняване /убождания-Марс/ на корема /Рак/. Обаче, Меркурий е в 10 дом, в съвпад със Слънцето. Вие какво мислите по този въпрос, после ще споделя и моето мнение за него, защото той е основния "виновник" за смъртта му. Не подценявам и Луната в 7 дом, защото е много близо до куспидата на 8 дом и е диспозитор на Марс и Юпитер. Тя също е и управител на интерсептирания знак Рак, "заключен" в 8 дом. А Меркурий е неин диспозитор.  ;) Високопоставени личности / :mer: :soe: :sun: в :vi: в 10 дом /, колеги, с които работи /  :mer: в :vi: /. Меркурий е в квадратура с Нептун /У4 дом - края на живота му/ и с Луната /управител на на Рак-а в дом/. Изобщо не изключвам скрити сделки /Меркурий в квадрат с Нептун/ и пари да са причината за смъртта му / Меркурий е диспозитор на Луната в Близнаци - Упр на Рак-а в 8 д/. Да не говорим, че Нептун се свързва с наркотици, алкохол и цигари. Какви превози само стават по корабите....  :72: - Юпитер - управител на 2-я му дом - в 8 дом.  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #332 -: Август 26, 2010, 12:36:43 pm »
И още нещо да допълня - имам наблюдение, че съвпада Марс/Юпитер е доста алчен в знака Рак, още повече че Юпитер управлява неговия 2 дом. Знаците Рак, Телец и Дева са едни от търсещите материална сигурност знаци.

*

Марая

• 28287
« Отговор #333 -: Август 26, 2010, 12:46:20 pm »
 Не знам дали знаете, но по 8 дом, управителя му по дом, знак и аспекти, както и планети в 8 дом се определя причината за смъртта на човека. Така че, в конкретния хороскоп е важен Меркурий по дом, знак и аспекти, както и съвпада Марс / Юпитер в Рак в 8 дом. Аз вече споменах, че моето мнение за причината, поради която е настъпила смъртта е кръвозагуба /Юпитер в Рак/, вследствие нараняване /убождания-Марс/ на корема /Рак/. Обаче, Меркурий е в 10 дом, в съвпад със Слънцето. Вие какво мислите по този въпрос, после ще споделя и моето мнение за него, защото той е основния "виновник" за смъртта му. Не подценявам и Луната в 7 дом, защото е много близо до куспидата на 8 дом и е диспозитор на Марс и Юпитер. Тя също е и управител на интерсептирания знак Рак, "заключен" в 8 дом. А Меркурий е неин диспозитор.  ;) Високопоставени личности / :mer: :soe: :sun: в :vi: в 10 дом /, колеги, с които работи /  :mer: в :vi: /. Меркурий е в квадратура с Нептун /У4 дом - края на живота му/ и с Луната /управител на на Рак-а в дом/. Изобщо не изключвам скрити сделки /Меркурий в квадрат с Нептун/ и пари да са причината за смъртта му / Меркурий е диспозитор на Луната в Близнаци - Упр на Рак-а в 8 д/. Да не говорим, че Нептун се свързва с наркотици, алкохол и цигари. Какви превози само стават по корабите....  :72: - Юпитер - управител на 2-я му дом - в 8 дом.  ;)
[/quote]

Ето какво съм написала вчера ,по този повод:
Аз мисля ,че всяко *самоубийство* на общественик или политик бива наричано ритуално.
А и въпросния полити спада към тази графа! Както и Петър , защото да си общински съветник не те хващат от улицата и не ти го предлагат ей така , а е задължително да си от партия и да си член там.
Човека /мир на душата му/ е имал общественно значение ,ръководна роля в общината- ами ако всички общинари в община Варна са психари ,след като другите са полудоказани престъпници -ми жайлна и майка на община Варна!

Въпросната карта -натална има силно подчертаване над хоризонта. Заетите домове са от 7-ми до 12-ти. Като на дсц е телец ,а асц е скорпион. Това е човек ,който търси стабилност и сигурност и е много скрит и потаен. УПР. на асц в 8-ми дом .Но на к8 намираме близнаци и упр. меркурий -диспозитор на луната в 7-ми дом.

близнаци на к8 ще ме простите , ама много мисъл има ,за да се отдадеме на чувства тук.Тук с лекота или с неувереност се взимат решенията. Да поема психологическите кризи , но за техния анализ няма време -мерка е бързак и е мисъл.Има

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #334 -: Август 26, 2010, 12:47:50 pm »
Снощи като си легнах, се сетих и за Джон Кенеди, който е убит. Той има У1 и У8 дом в 8 дом - Венера в Близнаци /убит в автомобил/. Венера е в квадратура с Луната - у10 и диспозитор на Сатурн - У4 дом - дом на края. У7 дом - убийците, също е в 8 дом - остава неизвестен /доколкото знам/. Марс е в Телец с диспозитор Венера в 8 дом. Вижте сами. Ако ви е интересно и не ви хваща параноята, ще ви пусна и картите на останалите убити американски президенти.

*

Марая

• 28287
« Отговор #335 -: Август 26, 2010, 01:04:09 pm »
близнаци на к8 ще ме простите , ама много мисъл има ,за да се отдадеме на чувства тук.Тук с лекота или с неувереност се взимат решенията. Да поема психологическите кризи , но за техния анализ няма време -мерка е бързак и е мисъл.Има интерес към въпросите свързани със смъртта , но от това не може да се направи генерален извод.

Упр. на 1-ви в 8-ми /марс/. Марс е по-различен като проява при асц скорпион . Това е психолога ,психоаналитика , но и зависимия човек, зависим от хазарт, секс ,от другите и тяхното подсъзнание.
Аспекта м/у упр. на 8-ми меркурий и упр. на асц-марс го приемам за секстил....

Втория упр. на асц-Плутон , атоъ е на 30гр. от упр. на к8 -меркурий. Няма индикация от тези аспекти за самоубийство. Мисля така.

упр. на к4 е нептун/юпитер/, на к 8 меркурий , на к 12 марс/плутон/. имат по два управителя 4-ти и 12-ти , а 8-ми /упр.мерк/ управлява 2 знака! :o Много е показателна картата...
мера е на квадрат от единия управител и на секстил от другия ,който е екзалтиран/юпитер/ , а самия упр. на 8-ми е на трон в дева-ретро в 10-ти.

упр. на 12-ти марс е на секстил от упр. на 8-ми , на тригон от ИЦ. Силна сексуалност мисля ,че е имал! та дали не е имал и друг афенитет? :-[ :-\

упр. на к4 е нептун/юпитер/, на к 8 меркурий , на к 12 марс/плутон/. имат по два управителя 4-ти и 12-ти , а 8-ми /упр.мерк/ управлява 2 знака! :o Много е показателна картата...
мера е на квадрат от единия управител и на секстил от другия ,който е екзалтиран/юпитер/ , а самия упр. на 8-ми е на трон в дева-ретро в 10-ти.

упр. на 12-ти марс е на секстил от упр. на 8-ми , на тригон от ИЦ. Силна сексуалност мисля ,че е имал! та дали не е имал и друг афенитет? :-[ :-\

Много са страшни минорните аспекти , а много се подценяват. сега видях ,че луната е на 135* от уран и 45 от венера...

Лили , в самото начало на темата аз апострофирах това и продължавам да не вярвам ,че не е имало чужда намеса....

Струва ми се, че по дирекции липсват показатели за външна намеса.
Но пък може и часът да не е много точен.
Тук говорим за физическа намеса, опит за убийство (не енергийна).

Пр. Нептун е в стрелец , мисля ,че е на точен квадрат от слънцето- в натала. Нептун е упр. на 4-ти нещо тайно в дома ,нещо скрито.... :-\ , лъв е 9-ти дом ,упр. е в 10-ти....

някой наркоман .....
[/b][/size]

Венера е упр. на дсц. 5-ти от 7-ми е 11-ти. Има съмнение ,че детето не е от него?.....,останалото на Вас.
Виждаме ,обаче ,че марс и венера са сериозно аспектирани кън нещастната дата....

оффф упр. на 7-ми явните врагове е Венера , а на тайните 12-ти марс и плутон. плутон е в 11-ти натален/групи ,приятели ,политика и е упр. на 1-ви изявата и физ.тяло/. В деня на събитието упр.на 7ми-12ти са в съвпад с управителя на 1-ви и 12-ти плутон ,като трансита е на к11 в опозе на к5.
Подозирани: любовник на съпругата /11-ти е 5-ти от 7-ми/ или заради любовни проблеми ,ревност ,отмъщение/плутон/.
спирам с това казуса до тук ,за мен е ясно!!!
[/b][/size]

ЗАЩО ПОСТНАХ ВСИЧКОТО ТОВА?!! :blink:
СКАРЛЕТ ИЗВАДИ ОТ ДРУГИ АСПЕКТИ ГОРЕ-ДОЛУ СЪЩИТЕ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ , НЯКОЙ НЕЩА  И ПРИ ДВЕТЕ НИ СА ЗАВОАЛИРАНИ , НО ЕДНО Е ФАКТ-И ДВЕТЕ ИМАМЕ ЕДНО И СЪЩО МНЕНИЕ , ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ ТЪЛКУВАНИЯ! ЗНАЧИ ,НЯМА РАЗМИНАВАНЕ НИКОГА ,КОГАТО СЕ ВКЛЮЧИ АСТРОЛОГИЯТА В ДЪЛБОЧИНА!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #336 -: Август 26, 2010, 01:12:17 pm »
Ето и хороскопа на Ейбрахам линкълн - прострелян в театъра след края на представлението и изпада известно време в кома, а по-късно умира. Уран управлява асцендента му Водолей, който е в Скорпион в 8 дом. От друга страна и У8 дом Венера е в неговия 1 дом - дом на физическото тяло, в заточение по знак и дом. Венера е и диспозитор на Марс в 8 дом във Везни. У4 дом - дом на края е Меркурий /също в заточение по знак/, в съвпад с Плутон. У7 дом - убиеца е Слънцето, което е в заточение в знака Водолей и в квадрат със Сатурн - У12 дом - тайните врагове. Убиеца е актьора Джон Бут, който след изстрела скача от балкона на сцената и при приземяването шпората на обувката му се закача в американския флаг, спъва се и чупи крака си. Слънцето представя убиеца, което е в заточение по знак, а квадрата със Сатурн /кости/ и с Нептун /крака/ ясно описва всичко. Изумена съм!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #337 -: Август 26, 2010, 01:13:45 pm »
Снощи като си легнах, се сетих и за Джон Кенеди, който е убит. Той има У1 и У8 дом в 8 дом - Венера в Близнаци /убит в автомобил/. Венера е в квадратура с Луната - у10 и диспозитор на Сатурн - У4 дом - дом на края. У7 дом - убийците, също е в 8 дом - остава неизвестен /доколкото знам/. Марс е в Телец с диспозитор Венера в 8 дом. Вижте сами. Ако ви е интересно и не ви хваща параноята, ще ви пусна и картите на останалите убити американски президенти.

Скарлет, той на колко години беше убит ?
Загледала съм се в дирекциите му на управителите на домовете.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #338 -: Август 26, 2010, 01:19:21 pm »

Упр. на 1-ви в 8-ми /марс/. Марс е по-различен като проява при асц скорпион . Това е психолога ,психоаналитика , но и зависимия човек, зависим от хазарт, секс ,от другите и тяхното подсъзнание.
Аспекта м/у упр. на 8-ми меркурий и упр. на асц-марс го приемам за секстил....

Втория упр. на асц-Плутон , атоъ е на 30гр. от упр. на к8 -меркурий. Няма индикация от тези аспекти за самоубийство. Мисля така.

Нещо си се объркала с управителите на знаците - Плутон управлява Скорпион, а Марс управлява Овен /Марс съуправлява Скорпион и в случая Асцендента/, но не искам да влизам в спорове с теб, че ще започнеш пак да .... :scorpios:
« Последна редакция: Август 26, 2010, 01:23:58 pm от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #339 -: Август 26, 2010, 01:22:22 pm »

Скарлет, той на колко години беше убит ?
Загледала съм се в дирекциите му на управителите на домовете.

Ми, сметни ги. Убит е през 1963 г. на 22 ноември. Ето картата с прогресиите и дирекциите. В годината на убийството има съвпад на Слънчево затъмнение с нат. Сатурн - управител на 4 дом - дом на края. Втората карта е с транзитите за деня. Транзитният Марс в Стрелец е в точна опозиция с прогресивния Марс, който пък е в точен съвпад с "точката на смъртта" в хороскопа му. У4 дом транз.Сатурн квадратира У7 дом Марс / в 8 дом. Транзитният Уран квадратира нат. му Слънце, а транз. Плутон - нат. Венера - У1 и У8 домове.
« Последна редакция: Август 26, 2010, 01:41:03 pm от Скарлет »