Здравей Гост

самоубийството

• 498 Отговора
  • 83724 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:самоубийството
« Отговор #220 -: Август 25, 2010, 08:24:48 pm »
Понеже още в началото на дискусията се спомена, че в картата му има сигурни показатели за самоубийство, ще ми се да добавя, че има много карти като неговата, има и по-трудни, обаче далеч не при всички изходът е летален. Заложена е известна лабилност на психиката в неговата карта, поддаване на външни влияния и мисля, че в случая транзитите и прогресиите просто са отключили спящия "демон" (на подсъзнателно ниво), с който не е съумял да се справи. Прогресиите бележат периодите, в рамките на които човек става по-податлив на определени влияния. В неговия случай в ролята на демон се явява не кой да е, а самият Плутон. А плутоновите енергии, както знаете, не са лесни за овладяване и не са лъжица за всяка уста. При мутабелна доминанта и липса на стабилен фокус в хороскопа човек по-лесно стига до психически срив. Една нерешена дилема, лична драма, пред която ни изправя съдбата в "подходящия" момент, също може да изиграе ролята на отключващ фактор... И всички демони и сенки започват да прииждат от мазето - стой, та гледай какво става.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #221 -: Август 25, 2010, 08:25:55 pm »
Вещичка ,съжалявам :(!
Изгори ги тези карти ,вземи си нова колада или ги остави да си починат....Не гледай с тях!

ма защо? обясни ми моля те! аз гледам рядко по принцип - един два пъти месечно. откак му гледах на него да съм ги хвърляла два пъти до сега...

на себе си никога не познавам и затова не си хвърлям, а рядко има желаещи за таро...

Имаш няколко случая за които казваш , този ти е последния .В картите е натрупана енергия , просто не те съветвам /не си ми го и искала съвета/ остави ги.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #222 -: Август 25, 2010, 08:34:32 pm »
Понеже още в началото на дискусията се спомена, че в картата му има сигурни показатели за самоубийство, ще ми се да добавя, че има много карти като неговата, има и по-трудни, обаче далеч не при всички изходът е летален. Заложена е известна лабилност на психиката в неговата карта, поддаване на външни влияния и мисля, че в случая транзитите и прогресиите просто са отключили спящия "демон" (на подсъзнателно ниво), с който не е съумял да се справи. Прогресиите бележат периодите, в рамките на които човек става по-податлив на определени влияния. В неговия случай в ролята на демон се явява не кой да е, а самият Плутон. А плутоновите енергии, както знаете, не са лесни за овладяване и не са лъжица за всяка уста. При мутабелна доминанта и липса на стабилен фокус в хороскопа човек по-лесно стига до психически срив. Една нерешена дилема, лична драма, пред която ни изправя съдбата в "подходящия" момент, също може да изиграе ролята на отключващ фактор... И всички демони и сенки започват да прииждат от мазето - стой, та гледай какво става.  :-\

Лили , в самото начало на темата аз апострофирах това и продължавам да не вярвам ,че не е имало чужда намеса....
И според мен уна 1-в 8-ми или на 8-ми в 1-ви  , на 4-ти в 8-ми на 8-ми в 12-ти, много е фаталистично. Мисля ,че има и други прочвления.
Аз също мисля , че има сериозен тригерфактор в лицето на плутон и часа му вероятно е гор-долу верен. Има ли брат или сестра ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #223 -: Август 25, 2010, 08:34:49 pm »
Вещичка ,съжалявам :(!
Изгори ги тези карти ,вземи си нова колада или ги остави да си починат....Не гледай с тях!

ма защо? обясни ми моля те! аз гледам рядко по принцип - един два пъти месечно. откак му гледах на него да съм ги хвърляла два пъти до сега...

на себе си никога не познавам и затова не си хвърлям, а рядко има желаещи за таро...

Имаш няколко случая за които казваш , този ти е последния .В картите е натрупана енергия , просто не те съветвам /не си ми го и искала съвета/ остави ги.... :(

добре, разбирам какво казваш, обаче според теб след всяка предсказана смърт ли трябва да ги хвърлям картите и да си вземам други  :o  баси, че аз ще се разоря...

пък и нали всичко е нива. може би и затова не успявам да видя истината за другите винаги... на мен в началото на лятото ми се паднаха в едно хвърляне - кулата, 10 мечове, смъртта, 5 мечове и 4 мечове и страшният съд - ма тъй кат гледам все още си мърдам и шавам само дето ума ми достигна на невероятни дълбочини и се научих да си тълкувам сънищата по добре...

пффф ще ги оставя за известно време или ако ми паднат някви кинти ще си взема нови, ма дано ги продават и без книжки, че имам цяла купчина...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #224 -: Август 25, 2010, 08:35:58 pm »
в мутренските години така го намериха един съсед, в леглото..прострелял се в сърцето, после в главата и накрая сложил пистолета под възглавницата..водеха го самоубийство, което ме изумяваше..чак след години разбрахме случайно, че дължал много пари на мутрите и са го самубили и са си платили където трябва, за да се запише каквото трябва..сега вече не би трябвало да е така, ама знае ли човек..понякога и полицията излиза с лъжлива версия за да не повлияе информацията на следствието..
но ако се е самоубил, режейки и мушкайки се 24 пъти и опитвайки се да си свлаи скалпа или е бил в остра психотична криза, или е бил обладан от зъл дух..разликата между двете е трудно да се определи..чудно как психиатрите не са хванали тези опасни тенденции..а астрологично ще приема че може да се докаже самоубийство по наталната карта, ако видя в различни случаи разлика между хора, които са убили друг, убили са друг и после себе си и са убили само себе си, със съответната обосновка..автоагресията е вид агресия, но какво я прави да се обръща в една или друга посока, защо в един случай е виновен другият, а в другият случай е виновен той..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #225 -: Август 25, 2010, 08:36:06 pm »
  Часът на смъртта известен ли е - 22.08.2010 около 2 и нещо през нощта? Опитвам се да направя карта с разни жребии, на смъртта, на мъчителя и на суицида...Ако имам точния час - можем да видим дали има попадения. И в картата на Петър има конфигурация - дротик между Венера,Уран с връх Бяла Луна....Забелязала съм, много често при смърт - Бялата Луна е интересно аспектирана.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #226 -: Август 25, 2010, 08:36:19 pm »
Има ли брат или сестра ?

не знам. поне аз не съм чувала за братя или сестри.

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #227 -: Август 25, 2010, 08:37:36 pm »
Не говоря за тебе , а за другите ,т.е -там ти е събраната енергия. И по-добре и отказвай на кака ти!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #228 -: Август 25, 2010, 08:37:59 pm »
Има брат. Той е буйния в семейството, даже криминално проявен.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #229 -: Август 25, 2010, 08:41:10 pm »
  БТВ - при първото си намушкване да приемем, че е бил в остра психична криза и за да не го боли /душата и тялото/, да е взел опиати. Обикновено при дълбоки застрашаващи живота рани, човешката физика реагира, така че да намали максимално вредите върху целия организъм /физ.тяло, астрално и т.н./ в случая се отделя огромно количество окситоцин и човек изпада в шок. Ако е бил под давлението на опиати и последвалия шок от първите рани да речем, как тогава е успял да издържи и да продължава да се мушка още 20 пъти - тук логиката никак не е здрава.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #230 -: Август 25, 2010, 08:42:28 pm »
Лили , в самото начало на темата аз апострофирах това и продължавам да не вярвам ,че не е имало чужда намеса....

Струва ми се, че по дирекции липсват показатели за външна намеса.
Но пък може и часът да не е много точен.
Тук говорим за физическа намеса, опит за убийство (не енергийна).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #231 -: Август 25, 2010, 08:45:13 pm »
Има брат. Той е буйния в семейството, даже криминално проявен.

Тогава , по-малък или по-голям е брат му?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #232 -: Август 25, 2010, 08:46:53 pm »
А каква е логиката, ако е убийство да бъде намушкан толкова пъти? Нали тогава ще имат интерес да изглежда като едно често срещано самоубийство...това си разсъждавах аз тия дни.

Това, което ми липсва в пъзела, за да го подредя, че е извършено от някой, е присъствието на други в дома, които какво и защо мислите няма да имат интерес да разберат истината. Някак си не се връзва нищо с нищо.

Майката не е искала сина да се жени също между другото, значи двете не става да са комбина, а жена му е от Хасково, трудно ще ми е да повярвам, че има стабилни връзки, за да прикрие случая заедно с полицията /което разбира се се случва/.    

И като ви чета досега виждам само доводи за потенциално самоубийство, не убийство...но няма как да сме категорични. Явно ще си остане мистерия смъртта. А май и затова има намеци в натала.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #233 -: Август 25, 2010, 08:51:47 pm »
Всичко е много мътна история, може и да не се разбере истината изобщо. А пък и "официалната" версия, представяна от полицейските служби, не винаги отговаря на истината.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #234 -: Август 25, 2010, 08:54:44 pm »
Всяка планета в 0,1 и 29 градус е в критично положение. А тук прогресивната Луна е съуправител на 8 дом и в случай транзитните аспекти са взели връх в ситуацията.

Прогресивната Луна в момента на смъртта мисля, че не се намира в критичните градуси - 1 гр. 40 мин. Дева.

Според някои астролози критични са първите 3 градуса и последните два, но се сетих и за Луната на куспидата на 8 дом. Тя е в 7 и е диспозитор на Марс и Юпитер в Рак. Ето къде е ключа от мазето. Наистина е убит. Прогресивната Луна прави точен квадрат към куспидата на прогресивния 6 дом. Не съм спряла да мисля и по време на вечеря.  :-[ И затова има и Луна/Уран в 7 соларен дом. Чела съм, че там където е У8 дом там ще намериш смъртта си. Дали е възможно да е убит другаде, пък да пускат инфо, че е убит в дома му? Как пък тази съпруга и майка нищо не са чули и видели? Нещо много не се връзват тези приказки.  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #235 -: Август 25, 2010, 08:54:55 pm »

Струва ми се, че по дирекции липсват показатели за външна намеса.
Но пък може и часът да не е много точен.
Тук говорим за физическа намеса, опит за убийство (не енергийна).

Пр. Нептун е в стрелец , мисля ,че е на точен квадрат от слънцето- в натала. Нептун е упр. на 4-ти нещо тайно в дома ,нещо скрито.... :-\ , лъв е 9-ти дом ,упр. е в 10-ти....

някой наркоман .....

*

Nebesna

« Отговор #236 -: Август 25, 2010, 08:57:01 pm »
А каква е логиката, ако е убийство да бъде намушкан толкова пъти? Нали тогава ще имат интерес да изглежда като едно често срещано самоубийство...това си разсъждавах аз тия дни.

Който го е намушкал толкова пъти е бил много уплашен (вероятно се е защитавал) или е отмъщение на човек, изпитващ яд.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #237 -: Август 25, 2010, 08:57:48 pm »
Луна/Уран в 7 дом в опозиция към Сатурн в 1ви могат да означават и психичен срив, между другото.
Но пък може и да е убит, знае ли човек...

Как пък тази съпруга и майка нищо не са чули и видели? Нещо много не се връзват тези приказки.  :-\

И на мен.
Странно, съпругата нищо да не чуе от банята.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #238 -: Август 25, 2010, 08:59:08 pm »
Всяка планета в 0,1 и 29 градус е в критично положение. А тук прогресивната Луна е съуправител на 8 дом и в случай транзитните аспекти са взели връх в ситуацията.

Прогресивната Луна в момента на смъртта мисля, че не се намира в критичните градуси - 1 гр. 40 мин. Дева.

Според някои астролози критични са първите 3 градуса и последните два, но се сетих и за Луната на куспидата на 8 дом. Тя е в 7 и е диспозитор на Марс и Юпитер в Рак. Ето къде е ключа от мазето. Наистина е убит.

Меркурий съ-управлява 7-ми дом, а транзитната Венера (У7) е в съвпад с Марс и е силна във Везни.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #239 -: Август 25, 2010, 08:59:36 pm »

А как може пък човек да се намушка в корема 24 пъти? Това също е нелогично, защото ако не след първия или втория път, то след третото ще рухне. Това са нормални реакции на организма и няма логика човек сам да се прободе толкова много пъти. Може просто убийците да са били добре почерпени и надрусани - Меркурий в квадрат с Нептун. Вярно, че Венера У7 дом, но Меркурий е диспозитор на Луната в 7 дом.
« Последна редакция: Август 25, 2010, 09:04:17 pm от Скарлет »