Здравей Гост

самоубийството

• 498 Отговора
  • 83865 Прегледи
*

Nebesna

Re:самоубийството
« Отговор #80 -: Май 01, 2010, 09:07:02 pm »
Вай, Аллах!

*

Divna

« Отговор #81 -: Май 01, 2010, 09:18:51 pm »
Тук на "чешим си езиците" ми прилича  ;D
Къде е Марая да смени заглавието на темата  :-\?

*

Helo

« Отговор #82 -: Май 01, 2010, 09:19:41 pm »
Тук на "чешим си езиците" ми прилича  ;D
Къде е Марая да смени заглавието на темата  :-\?

Къде е Марая да насере Скарлет из целия нет?  :-\

Марая искаше да го направи, защото според нея Скарлет не познава и на нея нищо не и е познала, а Марая си била платила за хороскоп.  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Май 01, 2010, 09:21:31 pm »
Това вече го знае целия нет. И?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #84 -: Май 01, 2010, 09:26:21 pm »
Това вече го знае целия нет. И?  ;D

драпа за бой, и ние като добри другарчета изпълняваме..ама не и стига един, не и стигат двама, сега си го проси и от трети..ейй!!ненаситна е тя Хело да го е**... ;D :rolleyes: :lol: :lol:

пада си по груповия садо-мазо секс на гробищата пред статуята на Инана  :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #85 -: Май 01, 2010, 09:31:23 pm »
може и кифла с мармалад  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Divna

« Отговор #86 -: Май 01, 2010, 09:36:02 pm »
Хело, вземи се успокой.
Много енергия има в теб, която трябва да излезе, но не е това начина обиждайки съфорумците.
Опитваш се да провокираш. Не мисля, че успяваш обаче.
Ако целта ти е да правиш шоу, да привличаш вниманието на останалите към себе си не мисля, че тук, в този форум му е мястото.
Опитай се да надраснеш отрицателните чувства и емоции.

*

missKapriz

« Отговор #87 -: Май 01, 2010, 09:50:40 pm »
Хело,пусни си Горещо-твоя любимка е гост ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #88 -: Май 01, 2010, 09:54:45 pm »
пада си по груповия садо-мазо секс на гробищата пред статуята на Инана 

На бас се хващам, че пред статуята на Шива многоръкия ще е за предпочитане.

Специално за случая може да си поръча и някой по-екстравагантен костюм от секс шоп.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #89 -: Май 01, 2010, 10:21:03 pm »
абе сетих се и друго- да няма днес чрд, а ние да сме я забравили

Рано е още. Има още поне 2 седмици до рождения ден.

*

Divna

« Отговор #90 -: Май 02, 2010, 02:50:18 am »
Имаш и Лилит в 8 дом.

А аз да ви кажа честно, не познавам никой, който поне веднъж в живота си не е искал да умре. В кризистни моменти на всеки му минава тази мисъл. Разбира се, че друг е въпроса дали ще се прибегне до там. Най-кризистните години са годините на пубертета и при настъпване на менопаузата при жените. Мъжете са застрашени по всяка възраст. Психологията го обеснява с това, че мъжете не са научени да изразяват своите емоции. Те се срамуват да плачат и не умеят да споделят. При силни негативни емоции, съзнанието се стеснява и реално мисленето спира. Най-много самоубийства стават по време на смяна на сезоните. Възрастните посягат на живота си най-често през ноември и февруари, а децата (пубертетите) през декември и марс. Всичко това има своето научно обяснение. Това са месеците с най-малко светлина, т.е. слънцето изгрява късно и залязва рано. Организмът изпитва недостиг на витамин Д, от където се нарушава баланса в целия ни организъм. Затова психолозите препоръчват през зимата да стоим в добре осветени помещения, дори и електричеството да е скъпо, здравето си остава най-важното нещо за човека.

« Отговор #91 -: Май 02, 2010, 07:48:36 am »
марс, сатурн и плутон в Скорпи на Асц. не прощават :-X голяма си отрова и за да не задушиш в нея периодически ни заливаш нас, какво не прави скуката с човек

Хело, ако действително си учителка, горките ти ученици, голяма травма за цял живот ще да е досега им с теб, пу-пу-пу добре,че не си учили мойте :mellow:

В дупка преди рожден ден е, не й обръщате нужното внимание
като ви залее със жлъч и злост и викате ТЕЛЕНЦЕ, ко теленце
тя си ЛУДА крава на тези години, мислих, че ветеринарите са се справили с тази болест, язък,
истината е - необходима й е постоянно люцерна за да е пълна устата и да преживя,
като й свърши започва да мучи и да рие собствените си продукти на отделителната система,разбирай тор, и се разнася неистова миризма на полуразпад

плутон на Асц. обича да се прави на палячо, на ШУТ, смята,че му е позволено всичко и има смелостта да заяви , че " царят е гол" , опасна игра, защото царят е този,който решава кога да му резне главата, ако спре да го разсмива
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #92 -: Май 02, 2010, 08:48:49 am »
http://www.temura.net/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%BD%D0%B0-2010-%D0%B3/

сега го прочетох и ми просветна

цитирам от по горе :" Негативният аспект между Сатурн и Плутон изкарва на повърхността агресия и жестокост...
.... Активиране на расизма,неонацизма, религиозната нетърпимост, човекомразието в различни форми "

Хело е със натален съвпад Сатурн/Плуто Скорпи , а сега те са в квадрат и изкарва на повърхността всичката негативност натрупана в нея, що ли не се е усетила до сега, нали е разследваща другите, да вземе да поразследва себе си , проявите й показват тотална и разрушителна липса на контрол над собс.действие, не знам има си специалисти в тази област, ние не можем й помогна, то само с чесане не става, требе и камшик ;) ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #93 -: Май 02, 2010, 02:52:20 pm »
http://www.temura.net/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%BD%D0%B0-2010-%D0%B3/

цитирам от по горе :" Негативният аспект между Сатурн и Плутон изкарва на повърхността агресия и жестокост...
.... Активиране на расизма,неонацизма, религиозната нетърпимост, човекомразието в различни форми "

Хело е със натален съвпад Сатурн/Плуто Скорпи , а сега те са в квадрат и изкарва на повърхността всичката негативност натрупана в нея, що ли не се е усетила до сега, нали е разследваща другите, да вземе да поразследва себе си , проявите й показват тотална и разрушителна липса на контрол над собс.действие, не знам има си специалисти в тази област, ние не можем й помогна, то само с чесане не става, требе и камшик ;) ;D

Към този натален съвпад от Плутон и Сатурн в Скорпион като прибавиш и Марс......и Мерк в Телец..... Като добавим и факта, че Марс управлява 6 и 7 домове...много ще й пати главата.  :-X

*

Divna

« Отговор #94 -: Май 02, 2010, 04:03:10 pm »
Благодаря ти, Дивна! Наистина е така, светлината, по-ярката и топлината, макар и само от печки определено помага на хора като мен, също човешка компания, цветя-живи за отглеждане, домашни любимци, повече работа, с резултати и завършеци и четене...

Знаеш ли Белика, когато емигрирах, започнах да изучавам езика, който се говори тук (не знам ти какъв работен език ползваш и точно къде си отвъд океана), та преподавателите ми в колежа, в който изучавах езика обесняваха, че има много самоубийства в тази държава и то не защото хората нямат пари и стресът е голям, а от чисто физиологични причини - липсва достатъчно светлина, топлина, т.е. Слънце. Зимата при нас е дълга и студена (с фактор вятър през зимните месеци температурите понякога падат до -50*С). Така, че спасението е едно - много светлина в дома и на работа. Не жаля пари за ток, всички лампи са ми светнати, а парното го включвам на мах. Ваканциите тук хората ги ползват през зимата - ходят на юг (Куба, Мексико, Доминикана... по южните острови). По този начин те се предпазват от психически заболявания.
Неминуемо музиката, литературата, добрата компания също много помагат.

« Отговор #95 -: Май 02, 2010, 04:37:27 pm »
че има много самоубийства в тази държава и то не защото хората нямат пари и стресът е голям, а от чисто физиологични причини - липсва достатъчно светлина, топлина,

и затова трябва да се яде обилно количество риба  :blink:, за да компенсира недостига в организма на "щастливи" хормони.

Моя приятелка е омъжена за датчанин. Тя казва, че там във всяко семейство или има наркоман или поне един член правил опит или извършил самоубийство.

Това, за което говориш, е много типично за високо развитите икономически северни държави.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #96 -: Май 02, 2010, 04:49:29 pm »
че има много самоубийства в тази държава и то не защото хората нямат пари и стресът е голям, а от чисто физиологични причини - липсва достатъчно светлина, топлина,

и затова трябва да се яде обилно количество риба  :blink:, за да компенсира недостига в организма на "щастливи" хормони.

Моя приятелка е омъжена за датчанин. Тя казва, че там във всяко семейство или има наркоман или поне един член правил опит или извършил самоубийство.

Това, за което говориш, е много типично за високо развитите икономически северни държави.

Там където няма алкохолизъм има наркомания. В северните държави алкохолът е забранен, а и е ужасно скъп, за сметка на това пък висококачествена трева има навсякъде и то на достъпна цена. Ако полицията те види с бутилка бира в ръка може да те прибере, но ако си пушиш и около теб смърди на чидел ще те подминат без да ти обърнат кой знае какво внимание. Е ако намерят в теб 1 кг. трева може и да те приберат  ;D.

*

Nebesna

« Отговор #97 -: Май 02, 2010, 05:01:05 pm »

Хело е със натален съвпад Сатурн/Плуто Скорпи

Няма натален съвпад на Сатурн с Плутон, независимо че са в един знак.
Плутон на асценден в опозиция с Меркурий.

« Отговор #98 -: Май 02, 2010, 06:09:22 pm »
някой беше казал в една от др.теми, че са :lol:
пък и плутон упр.сатурн и марс и тримата са на Асц. , в Скорпи,предполагам, така, че все удрят 7 дом,другите :o

да си качи картата,да не гадаем

*

Divna

« Отговор #99 -: Май 02, 2010, 06:35:56 pm »
Тайничко се надявах да си някъде около мен  ;). Мислех си, че най-накрая ще имам щастието да видя на живо някой от съфорумците.
Работният ми език е френски (наложи ми се да го науча задължително, ако искам да си намеря добра работа). Работя във френско училище, но в квартала, в който живея е англофонски. Иначе и аз в началото се оправях с руския (особено в правителството). Там има доста рускоговорящи.
Адаптацията е най-бърза, когато се слееш с тамошното население. Ако общуваш само с българи или приятелите са ти само българи няма лесно да се адаптираш. Истинския живот, в една чужда държава се усеща едва когато загубиш реалния контакт със сънародниците си и с майчиния си език. Тогава адаптацията е много бърза, но и много, изключително много болезнена. Споделям го от личен опит.