Здравей Гост

самоубийството

• 498 Отговора
  • 83719 Прегледи
*

Helo

Re:самоубийството
« Отговор #120 -: Май 24, 2010, 12:13:09 am »

Силно влияние на Юпитер и Нептун, Луна в съвпад с ЮЛВ - това за лудстта му.  ;D

А при Съмърсет Моъм СЛВ е в съвпад с Луната.

Лили, а според Джойтиш какво е влиянието на Луна в съвпад със СЛВ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #121 -: Май 24, 2010, 12:20:09 am »
Луната е в съвпад с ЮЛВ, т.е. Кету.
Мисля, че в картата има Кала Сарпа или Кала Амрита йога, само Луната я анулира. Но в случая влиянието й не е благоприятно, тъй като става въпрос за светило в съвпад с нодалната ос. Освен това Луната е зловредна - в знак на падение /сидералния Скорпион/ и намаляваща. Луната е манас - съзнание. Позицията й в 6 дом в съвпад с Кету загатва за лабилна психика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #122 -: Май 24, 2010, 12:22:04 am »
Луната е в съвпад с ЮЛВ, т.е. Кету.
Мисля, че в картата има Кала Амрита йога, само Луната я анулира. Но в случая влиянието й не е благоприятно, тъй като става въпрос за светило в съвпад с нодалната ос. Освен това Луната е зловредна - в знак на падение /сидералния Скорпион/ и намаляваща. Луната е манас - съзнание. Позицията й в 6 дом в съвпад с Кету загатва за лабилна психика.

А при съвпад на Луна със СЛВ какво може да се очаква?

Това също ли дава лудост?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Май 24, 2010, 12:24:51 am »
Само ако целият хороскоп го потвърждава.
Далеч не всеки, който има Луна в съвпад с нодалната ос, е луд.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #124 -: Май 24, 2010, 12:26:20 am »
някои са гурута ;) луна- раху в сидерални риби ; кету -юпи сидерален  стрелец
тая констелация на МЦ връх раху
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #125 -: Май 24, 2010, 12:30:54 am »
Е, да, защото хем има Гаджа Кесари йога, хем Луна и Юпитер върху нодалната ос. А ако Юпитер е в екзалтация или в мулатрикона/собствен раши, тогава има и Хамса йога.
Но ако вместо Юпитер поставим Марс и Сатурн тук, положението няма да е много гурувско.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #126 -: Май 24, 2010, 12:36:53 am »
eee :P
 то е достатъчно да фръцнем един знак и кету барабар с юпи да отидат  в лъв другите във водолей

въпросният в навамша има съвпад на раху и марс
« Последна редакция: Май 24, 2010, 12:41:56 am от Kaya »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #127 -: Май 24, 2010, 12:49:05 am »
имам позната с многократни  опити за самоубийство
1) слънце рак на Мц
2) плутон 12 дом
3) асц везни- много е хубава

*

Nebesna

« Отговор #128 -: Август 25, 2010, 03:31:34 pm »
Картата на Петър - самоубил се с няколко удара с нож, опит да си свали скалпа.

*

Nebesna

« Отговор #129 -: Август 25, 2010, 03:33:42 pm »
Меркурий в квадрат с Нептун е в основата на психичното му заболяване, което е и причина за самоубийството (не може да се случи нещо, което го няма в натала, а тук има предпоставка за психично заболяване - класически аспект в картата на самоубийците). А особено жестокия начин идва от квадратурата на Марсовете насложена върху рождената квадратура Марс-Плутон (марс - хладно оръжие).

И Марс и Плутон управляват асцендента, което определя АВТОАГРЕСИЯТА.

При това в 8-ми дом. Страшно е просто. Господарят на 1-ви дом в 8-ми дом (домът на смъртта). мотото му било:
"Животът е сън, а смъртта-пробуждане". Той е бил хипнотизиран от смъртта.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #130 -: Август 25, 2010, 03:36:13 pm »
сега ми е кофти, че не съм видяла това в картата му. знам, че не мога да го видя понеже не съм толкова добра, но някак ми е криво... не че мога да спра нещо ако е писано да стане... обаче ми е криво...  :'(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #131 -: Август 25, 2010, 03:36:56 pm »
Няма защо. Ти вече си му подала ръка, когато е трябвало. Това е всичко, което си могла да направиш. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #132 -: Август 25, 2010, 03:38:19 pm »
сега ми е кофти, че не съм видяла това в картата му. знам, че не мога да го видя понеже не съм толкова добра, но някак ми е криво... не че мога да спра нещо ако е писано да стане... обаче ми е криво...  :'(

И какво щеше да направиш? Той си е имал суицидни намерения и инстинкт за физическо самоунищожение - щеше да му осигуриш 24 часова непрекъсната охрана, ли? Близките му не са можели да го накарат да си пие хапчетата....Горкото момче. дано душата му да намери покой..

*

Nebesna

« Отговор #133 -: Август 25, 2010, 03:41:07 pm »
Картата на Петър - самоубил се с няколко удара с нож, опит да си свали скалпа.
Небесна, говорих с познат криминалист за този човек и според доста хора в този конкретен случай изобщо не става дума за самоубийство.
Според мен също.

Според астрологията има данни за психични отклонения със суицидни намерения. Съжалявам! Ако е убийство, вероятно ще хванат убиеца, но това не променя факта, че в картата има заложена автоагресия. Аз казвам това, което виждам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #134 -: Август 25, 2010, 03:42:01 pm »
Според мен също.

Какви са доводите, ако можеш да ни кажеш? И психическото му състояние просто съвпадение ли е или твърдиш, че точно това е използвано, за да се прикрие нещо?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #135 -: Август 25, 2010, 03:43:18 pm »
Според мен също.

Какви са доводите, ако можеш да ни кажеш? И психическото му състояние просто съвпадение ли е или твърдиш, че точно това е използвано, за да се прикрие нещо?

Много правилен и коректно зададен въпрос!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #136 -: Август 25, 2010, 03:45:44 pm »
Много правилен и коректно зададен въпрос!

Възможно е, знаеш ли.
Аз по темата понеже ги минах размислите и дори това абсурдно нещо допуснах майката да е замесена, но си казах чак до там всички да са...трябва много сериозно да е потулена работата. Затова и предвид всички факти, които от няколко страни излязоха, си съставих извод, че няма съмнение.   

*

Nebesna

« Отговор #137 -: Август 25, 2010, 03:47:31 pm »
Към написаното по-горе добавям, че Меркурий в квадрат с Нептун добива все по-голямо значение, поради факта, че Мерк,урий управлява 8-ми дом. Луната съ-управлява 8-ми (интерсептиран Рак), а тя също е в опозиция с Нептун по оста 1-7 дом в тао-квадрат към Слънце/Меркурий. Последното обяснява защо не е искал да се жени и защо бракът е отключило тревожността у него. Тао-квадратът Нептун/Слънце-Меркурий/Луна се случва на главните оси, в кардинални домове.

*

holanda

« Отговор #138 -: Август 25, 2010, 03:55:13 pm »
че то по принцип дори след 1вото пробождане тялото започва да се свива в конвулсии и просто не виждам как човек може да се намушка 24 пъти . За това ти е нужен някакъв екстремен стоицизъм  :-\

*

Nebesna

« Отговор #139 -: Август 25, 2010, 03:58:41 pm »
Аз не твърдя нито, че е убийство, нито че е самоубийство. Това е работа на специалистите да преценят. Сложих картата тук, защото има всички предпоставки да бъде самоубиец. Ако някой го е изпреварил, това е друг въпрос. Рано или къно този човек е щял да приключи с живота си.

По-интересен е ритуалният характер на стореното. Какво ще каже за него Белика, твоят познат криминалист?