Здравей Гост

самоубийството

• 498 Отговора
  • 83819 Прегледи
*

Nebesna

Re:самоубийството
« Отговор #140 -: Август 25, 2010, 03:59:43 pm »
Сещам се за един друг подобен *самоубиец* според официалните медии и МВР-то ни, онзи Петър, дето отишъл за виза в американското посолство:
http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo/story/523280197-Prodaljava_izdirvaneto_na_izcheznaliya_student_Petar_Dimitrov.html

И месеци по-късно, без да се каже и дума от властите, го намериха самоубил се някъде из Странджанско край турската граница, обесен на самотно дърво по чукарите...

А, това да не е онзи дето влязъл в посолството и не излязъл повече....?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #141 -: Август 25, 2010, 04:02:24 pm »
Нищо *ритуално* не знам аз да са открили на мчстото - вана с кръв и накълцано тяло, и до него кухненски нож.

Нито масоните, нито разните уйкани или евангелисти не правят този вид ритуални самоубийства...

Не знам кой и защо е оставил това определение за случая...  :-\

малоумни журналисти. ритуално - дрън дрън... човекът се е самозаклал - има психично, но не и ритуално  :angry:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #142 -: Август 25, 2010, 04:03:30 pm »
Аз съм на мнението на Белика! Сещам се и за Ахмед Емин лека му пръст.....
Тази жестокост според мен не може да изкочи само от Марс....и Рак в 8-ми . Твърд аспект на марс/сатурн дава жестокост.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #143 -: Август 25, 2010, 04:03:58 pm »
За ритуалното самоубийство - така го определи вътрешния министър, не журналисти.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #144 -: Август 25, 2010, 04:04:59 pm »
За ритуалното самоубийство - така го определи вътрешния министър, не журналисти.

ми и той е малоумник  ;D  много филми е гледал сигурно...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #145 -: Август 25, 2010, 04:05:06 pm »
Сещам се и за Ахмед Емин лека му пръст.....

О, да. При този случай има много неизвестни и се знае от много хора, че е убит.  

*

sunrain

• 6710
« Отговор #146 -: Август 25, 2010, 04:06:15 pm »
Народа лапа това което му подадеш.

Медиите първо го лапат ;D, щото са купени, а после и народа, да. Но май прекалихме тука в тази тема с дискусията.

А за фантазията и определенията, включително имената за *МВР Бойни Акции* на този господин, бихме могли, дълго да обсъждаме...

:72:

*

Nebesna

« Отговор #147 -: Август 25, 2010, 04:12:07 pm »
Как да не разбирате кое е ритуалното? Не прочетохте ли, че се е опитал "да си махне сам скалпа"?

:41:

*

Nebesna

« Отговор #148 -: Август 25, 2010, 04:13:47 pm »
Мисълта ми беше, че щом изказването е от политически среди, значи става въпрос за спекулация, или интереси с цел манипулация на хората с определена насока, или просто хвърлят пръст в очите на народа.

Човекът е бил общински служител в кметство.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #149 -: Август 25, 2010, 04:13:59 pm »
Как да не разбирате кое е ритуалното? Не прочетохте ли, че се е опитал "да си махне сам скалпа"?

И какъв е тоя ритуал? :-X :-X :-X

А поста ,който е заемал в общината не е бил никак случаен!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #150 -: Август 25, 2010, 04:15:41 pm »

И какъв е тоя ритуал? :-X :-X :-X

Именно, абстрахирай се от думичката "сам". може някой друг да се е опитал да му го махне. Определят опита за махане на скалпа за ритуално действие, но какво точно символизира и коя група го използва не ми е ясно. Тук криминалните психолози най-добре знаят. Но по това може да се направи психологически портрет на убиеца/самоубиеца.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #151 -: Август 25, 2010, 04:17:01 pm »

То и кметството, където е бил служител, не се управлява от случаен човек, но това вече е друга тема.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #152 -: Август 25, 2010, 04:18:30 pm »
Не искам темата да се обръща на политика. Астрологът се придържа към астрологическите факти.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #153 -: Август 25, 2010, 04:19:38 pm »
Да, отплеснахме се достатъчно.

*

Nebesna

« Отговор #154 -: Август 25, 2010, 04:20:00 pm »

:41:

Опитал, добре - ама не го е махнал... А като ги знам Варненските криминалисти, дето повече нарочно, но понякога и случайно на черното бчло казват... Човекът може просто да се цанал с нова по темето и те да го нарекат - че се е опитал "да си махне сам скалпа.

А и аз като Марая за подобен ритуал не съм чувала, но е възмовно да има. И ве пак - ако беше ритуал скалирането за него - си мисля, че нямаше да мине с опитването, а щеше да го докара до край--- все пак е изтраял да си накълца червата и какво ли още не с 24 наръгвания,  а да се сред ред същността на целен ия ритуал... хм... :unsure:  

Белика, повечето от тези 24 намушквания, които са били в областта на гърдите, ребрата и главата не са били смъртоносни. Смъртоносен е бил ударът в корема.

*

Nebesna

« Отговор #155 -: Август 25, 2010, 04:27:18 pm »
Небесна, аз не опитвам да споря, ното да убеждавам някого в нещо... Просто споделих мои си виждания...

Съвалявам, ако се е получило, че размътвам темата...

Кой ти каза, че размътваш темата, няма такова нещо... Разбира се, че ще си кажеш какво мислиш, иначе как ще се получи диалог. Все пак искам да си говоря с някого. А ритуално смъкване на скалпове има при индианците.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #156 -: Август 25, 2010, 04:27:28 pm »
в картата му не виждам индикации за самоубийство
единсвеното притеснително  е луна- мерк, слънце/мц- по наблюдения (той е  бил нестабилен цял живот не е от сега дори е възможно да е имал и злоупотреба с психоактивни в-ва, алкохол в по-ранни години); финна психика, която за съжаление  не е можел да понася, подозирам и "чуваемост" на други светове;

в различните карти различно изглеждат нещата ( уран в 12 е много тежка психическа "лъжица" склонна към обсесии, окултни занимания, които не понасят на психическата сила на индивида)-затова се препоръчва с подобно положение да се внимава с интересите; доколкото си спомням  Лили имаше уран в 12 ( извинявам се, че те давам за пример), но нямам впечатление да е загубила ориентация;

що се отнася до картите: 10 меча е била много буквална, кулата за някои хора показва с мърт , 10 меча + кула с много тежко съчетание; преминаването в отвъдното  с епоказва от императора, крал мечове, жрицата, асо пентакли и  крла мечове с имепратора... много рядко е карта 13

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #157 -: Август 25, 2010, 04:28:20 pm »
в картата му не виждам индикации за самоубийство

по коя система?

*

Nebesna

« Отговор #158 -: Август 25, 2010, 04:32:20 pm »
А ритуално смъкване на скалпове има при индианците.

Има да, но не и самостоятелно такова, все пак може и да греша... Но познавам един природозащитник, който е в бг индианско общество и ще опитам да опитам тези дни...

А, моля ти се недей опитва.... :72:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #159 -: Август 25, 2010, 04:32:43 pm »
 класиката ( нямам къри тук) не мисля, че нептун каре мерк е винаги = прихически проблеми до описаната степен, както и карето плутон -марс;
 по- нагоре в темата съм споменала за мо пителка със слънце на мц, луна в 8, при нея и плутон 12
колкото е прехваленоа това положение за слънце мц съм говиждала по-честов  неговата деструктивираща функция

тежък пуберитет, кофти семейство, емоционална невъзможност за отработване на собсвенозаърканите бакии, сложно мамче ( луната) и ще се учудя много, ако това е 1 опит на човека да приключи със себе си, но също така съм учудена от успеха му
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.