Не искам темата да се обръща на политика. Астрологът се придържа към астрологическите факти.
Небесна , дай да я караме по-леко със забележките. За каква политика говориш? За това ,че набърках името на Ахмед ЕМИН? Това ли е причината?

Аз мисля ,че всяко *самоубийство* на общественик или политик бива наричано
ритуално.
А и въпросния полити спада към тази графа! Както и Петър , защото да си общински съветник не те хващат от улицата и не ти го предлагат ей така , а е
задължително да си от партия и да си член там.Така ,че според мен е абсолютно излишен коментара ти за превръщането на темата в друго. Човека /мир на душата му/ е имал общественно значение ,ръководна роля в общината- ами ако всички общинари в община Варна са психари ,
след като другите са полудоказани престъпници -ми жайлна и майка на община Варна!Въпросната карта -натална има силно подчертаване над хоризонта. Заетите домове са от 7-ми до 12-ти. Като на дсц е телец ,а асц е скорпион. Това е човек ,който търси стабилност и сигурност и е много скрит и потаен. УПР. на асц в 8-ми дом .
Но на к8 намираме близнаци и упр. меркурий -диспозитор на луната в 7-ми дом. близнаци на к8 ще ме простите , ама много мисъл има ,за да се отдадеме на чувства тук.Тук с лекота или с неувереност се взимат решенията. Да поема психологическите кризи , но за техния анализ няма време -мерка е бързак и е мисъл.Има интерес към въпросите свързани със смъртта , но от това не може да се направи генерален извод.Упр. на 1-ви в 8-ми /марс/. Марс е по-различен като проява при асц скорпион . Това е психолога ,психоаналитика , но и зависимия човек, зависим от хазарт, секс ,от другите и тяхното подсъзнание.
Аспекта м/у упр. на 8-ми меркурий и упр. на асц-марс го приемам за секстил....
Втория упр. на асц-Плутон , атоъ е на 30гр. от упр. на к8 -меркурий. Няма индикация от тези аспекти за самоубийство. Мисля така.