Здравей Гост

самоубийството

• 498 Отговора
  • 83782 Прегледи
*

Nebesna

Re:самоубийството
« Отговор #240 -: Август 25, 2010, 09:00:34 pm »
А каква е логиката, ако е убийство да бъде намушкан толкова пъти? Нали тогава ще имат интерес да изглежда като едно често срещано самоубийство...това си разсъждавах аз тия дни.

А как може пък човек да се намушка в корема 24 пъти?

Смъртоносният удар е бил в корема. Другите са били по гърдите.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #241 -: Август 25, 2010, 09:01:00 pm »
Да, бе, това е първото, което веднага поражда съмнения във всички. Но къде ли е истината...
А прободните рани май не са само по корема, не че това има сега значение.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #242 -: Август 25, 2010, 09:02:31 pm »
А така я обсъдете психо профила на убиеца.. ама повечко, не се ограничавайте само с колко пъти го е намушкал..  ;D

Точно това правим. А ти можеш да направиш нещо повече от това да злобееш? ние разглеждаме всички астрологични версии.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #243 -: Август 25, 2010, 09:04:06 pm »
защото да си общински съветник не те хващат от улицата и не ти го предлагат ей така , а е задължително да си от партия и да си член там. Човека /мир на душата му/ е имал общественно значение ,ръководна роля в общината- ами ако всички общинари в община Варна са психари ,след като другите са полудоказани престъпници -ми жайлна и майка на община Варна!

Въпросната карта -натална има силно подчертаване над хоризонта. Заетите домове са от 7-ми до 12-ти. Като на дсц е телец ,а асц е скорпион. Това е човек ,който търси стабилност и сигурност и е много скрит и потаен. УПР. на асц в 8-ми дом .Но на к8 намираме близнаци и упр. меркурий -диспозитор на луната в 7-ми дом.

близнаци на к8 ще ме простите , ама много мисъл има ,за да се отдадеме на чувства тук.Тук с лекота или с неувереност се взимат решенията. Да поема психологическите кризи , но за техния анализ няма време -мерка е бързак и е мисъл.Има интерес към въпросите свързани със смъртта , но от това не може да се направи генерален извод.

Упр. на 1-ви в 8-ми /марс/. Марс е по-различен като проява при асц скорпион . Това е психолога ,психоаналитика , но и зависимия човек, зависим от хазарт, секс ,от другите и тяхното подсъзнание.
Аспекта м/у упр. на 8-ми меркурий и упр. на асц-марс го приемам за секстил....

Втория упр. на асц-Плутон , атоъ е на 30гр. от упр. на к8 -меркурий. Няма индикация от тези аспекти за самоубийство. Мисля така.

има нещо , просто съм сигурна!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #244 -: Август 25, 2010, 09:06:27 pm »
защото да си общински съветник не те хващат от улицата и не ти го предлагат ей така , а е задължително да си от партия и да си член там. Човека /мир на душата му/ е имал общественно значение ,ръководна роля в общината- ами ако всички общинари в община Варна са психари ,след като другите са полудоказани престъпници -ми жайлна и майка на община Варна!

Посмали, Манго! Финансовия зам. кмет ми е близък познат, имам и други познати, които са честни хора.
Всяко стадо си има мърша. Да не отварям уста за община София или за община Бургас....

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #245 -: Август 25, 2010, 09:09:56 pm »
Да, бе, това е първото, което веднага поражда съмнения във всички. Но къде ли е истината...

Ми, няма ясно инфо колко пъти точно е намушкан в корема. Защото може и да е бил дрогиран или пък убийците да са били надрусани. У8 дом в 10 по някои книжки е описано като смърт на видно място, на работното място /МЦ/. Но като се има предвид, Че Марс съуправлява и 12 дом - тайните и е в 8 дом, май истината може да излезе наяве. Освен Плутона да си каже думата в 11 дом в секстил с Венера - У7.  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #246 -: Август 25, 2010, 09:11:19 pm »

Посмали, Манго! Финансовия зам. кмет ми е близък познат, имам и други познати, които са честни хора.

То не беше Гуцанов , не беше Веско Данов , не беше оня другия как се казваше ,че го забравих от ДПС /не мога сега да се сетя/ ,на друг общинар дето осъдиха сина му за убийството на момичето от Варна.
Ще ме извиниш Небесна , ама друга община с толкова често присъствие в криминалните хроники няма ,поне на този етап.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #247 -: Август 25, 2010, 09:11:57 pm »

Ми, няма ясно инфо колко пъти точно е намушкан в корема. Защото може и да е бил дрогиран или пък убийците да са били надрусани. У8 дом в 10 по някои книжки е описано като смърт на видно място, на работното място /МЦ/. Но като се има предвид, Че Марс съуправлява и 12 дом - тайните и е в 8 дом, май истината може да излезе наяве. Освен Плутона да си каже думата в 11 дом в секстил с Венера - У7.  :-\

Ако е семейна драма и жените са замесени, ще си признаят. На един детектор на лъжата да ги сложат, веднага ще си признаят.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #248 -: Август 25, 2010, 09:12:04 pm »
Да не отварям уста за община София

Ей ся вече те убих!  :tongue2: :86:  МолА, молА, за столицата нищо или само добро. Тук са цветенца за мирисане.  :57: :57:
« Последна редакция: Август 25, 2010, 09:16:48 pm от Скарлет »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #249 -: Август 25, 2010, 09:12:20 pm »
Айде, нема нужда сега и варна-голямата сграда като се напише да излиза нашия форум.  ;D

Пък Ая, тук как да има хора да ти отговорят на въпросите. Разсъжденията ми тези дни не ме доведоха до едно нещо, което да ме кара да мисля, че потвърждава версия убийство, иначе и аз регирах със съмнение по темата, но...засега нищо в полза на него, само догадки. А и има друго, тези неща се усещат, когато витаят във въздуха, тук не усетих нещо да витае, поне засега.  

И понеже има такива случаи много лесно се поддаваме на същия сценарий, мислим си и сега е така, не може това, не може онова.

Търсим обяснение, няма кой да ти каже цялата истината, знае я само той, но случая явно ще го следим дълго и времето ще покаже.

« Отговор #250 -: Август 25, 2010, 09:12:46 pm »
  Освен това пише, че има прободни рани и на тила, притрябвало ми е на мен ако ще се мушкам да се извъртам като гламава и да се ръгам в тила, където ножа трудно ще влезе, мога да се бичувам до припадък отзад през рамо, ама да се ръгам......дрън-дрън-шикалки.
  Ако приема, че часът на смъртта е 1.30, след като жена му го намира след 2ч. вече мъртъв, давам достатъчно време да му изтече кръвта - най-точно попадение има Жребия на мъчителя - в тр.карта е на 29.40 в Дева, на 3 гр.от тр.Сатурн и на 5 гр. от нат.Жребий на мъчителя - кратичко и Сатурн и Жребия му аспектират наталната такава....Като вземем предвид и малката неточност в точните данни и по двете карти - точките не се променят съществено...
  Нат.Жребий на суицида е на точно 3 градуса от транзитния Плутон в неговия 2 дом, като същата тази точка е на точно 100 гр.-сентагон от транзитния Меркурий, в съвпад с транзитния Жребий на суицида...а Плутон-Плутон е точен бинонагон - 80 градуса - В лошият случай бинонагона дава вътрешно затормозяване, човек усеща върху себе си някакъв таен контрол, опекунство, вътрешни комплекси от които трудно намира изход, чувства, че го притиска съдбата. В характера на човека има тайна затормозеност, подтиснатост, голяма пасивност..

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #251 -: Август 25, 2010, 09:13:50 pm »

Ако е семейна драма и жените са замесени, ще си признаят. На един детектор на лъжата да ги сложат, веднага ще си признаят.

Ще, ще си признаят, ако те заплашат бременна, че ще те заколят като прасе, наш кога ще кажеш?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #252 -: Август 25, 2010, 09:13:56 pm »
МолА, молА, за столицата нищо или само добро. Тук са цветенца за мирисане.  :57: :57:

Все от светци сме управлявани, не знаете ли?  :P  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #253 -: Август 25, 2010, 09:14:16 pm »
А каква е логиката, ако е убийство да бъде намушкан толкова пъти? Нали тогава ще имат интерес да изглежда като едно често срещано самоубийство...това си разсъждавах аз тия дни.

Който го е намушкал толкова пъти е бил много уплашен (вероятно се е защитавал) или е отмъщение на човек, изпитващ яд.

тези убийства се водят убийство от страст и винаги става въпрос за близък човек..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Nebesna

« Отговор #254 -: Август 25, 2010, 09:14:32 pm »
То не беше Гуцанов , не беше Веско Данов , не беше оня другия как се казваше ,че го забравих от ДПС /не мога сега да се сетя/ ,на друг общинар дето осъдиха сина му за убийството на момичето от Варна.
Ще ме извиниш Небесна , ама друга община с толкова често присъствие в криминалните хроники няма ,поне на този етап.

А какво ще кажеш за тези, дето се опитват да курумпират общински съветници и общинари. Който дава по закон е също толкова виновен. като този, който взема подкупа...Курортите са пълни с инвеститори софиянци, а с публичната ни държавна собственост по морето пак софиянци се разпореждат от МРРБ-то

*

sunrain

• 6710
« Отговор #255 -: Август 25, 2010, 09:14:37 pm »
;D
Че ти незнаеш ли. Има и още. Да не кажа повечето начело с главния. Ето сега вече го обърнахме на такова, Небесна ще има право да се сърди.  :P

*

Nebesna

« Отговор #256 -: Август 25, 2010, 09:15:39 pm »
;D
Че ти незнаеш ли. Има и още. Да не кажа повечето начело с главния. Ето сега вече го обърнахме на такова, Небесна ще има право да се сърди.  :P

не се сърдя точно...

*

Марая

• 28287
« Отговор #257 -: Август 25, 2010, 09:16:15 pm »

Всяко стадо си има мърша. Да не отварям уста за община София или за община Бургас....

Въобще не ме бърка ,всички са в кюпа!
Аз точно това исках да кажа с първия си пост ,ама на ретро мерк -не се хващам за думите....
т.е ,този го изкараха психически болен , онея престъпници ииии,,,имиджа на общината къде отива?А?
Още повече ,че е бил шеф на сериозна служба ,за която навярно се искат и психо-тестове, не е бил шеф на чистачките ,като Лальо от БСП. :blink: Това имах впредвид...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #258 -: Август 25, 2010, 09:18:38 pm »

Оф, ама как мислиш, че жена му бременна ще го наръга толкова пъти? Въпреки, че Венера управлява 7 дом....по-скоро любовница.  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #259 -: Август 25, 2010, 09:19:09 pm »

А какво ще кажеш за тези, дето се опитват да курумпират общински съветници и общинари. Който дава по закон е също толкова виновен. като този, който взема подкупа...Курортите са пълни с инвеститори софиянци, а с публичната ни държавна собственост по морето пак софиянци се разпореждат от МРРБ-то

Знам , и нищо няма да кажа! Права си! Но това е нормално и на запад и у нас -за съжаление! Затова е едно от най-трудно доказуемите престъпления,но спирам до тук с тази тема ,за да не я правиме говорилня!